Dominion (Second Edition)
Dominion (Second Edition)
Videó beküldése

Dominion (Second Edition) társasjáték

társasjáték, 2022
Értékelem!

A Dominion (Second Edition) egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a pakli építés, a vedd el és a változó setup mechanizmusokra. Szerezz kártyákat, és...

A Dominion (Second Edition) egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a pakli építés, a vedd el és a változó setup mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Szerezz kártyákat, és növeld királyságod befolyását ebben a klasszikus, pakliépítő játékban.
Építkezz, töltsd fel kincstárad arannyal, szervezz fesztiválokat, kémkedj! Az uralkodó dolga nem egyszerű, ezt pedig meg is tapasztaljuk, miközben minél hatalmasabb uradalmat próbálunk kiépíteni ebben a remek kártyajátékban.

Birodalmad a kezedben van
A Dominion egyik érdekessége, hogy birodalmunk építése gyakorlatilag a rendelkezésünkre álló kártyapakli fejlesztésével történik. Lássuk, hogyan is történik ez a gyakorlatban. Minden játékban szerepelnek fix lapok, melyek változatlanok. Ezek testesítik meg pénzünket (réz, ezüst, arany), valamint épületeinket, provinciáinkat, hercegségeinket, melyek győzelmi pontjainknak felelnek meg. Ezekből kell a játék végére minél többet összegyűjtenünk. Ami mindegyik játékot egyedivé teszi, az a 24 különböző típusú akció kártya (mindegyikből 10-10 darab van, összesen tehát 240), melyekből minden játékban csak tíz szerepel. Ez gyakorlatilag tíz pakli kártyát jelent, mindegyikben tíz azonos lappal. Ezeket a lapokat fogjuk tudni megvásárolni, illetve győzelmünk érdekében felhasználni.

Eleinte mindegyik játékos 10 lappal kezd, 7 rézpénzzel, illetve 3 győzelmi pontot érő épülettel. Ebből a pakliból húzunk fel 5 lapot a kezünkbe, majd körönként a következő lehetőségeink vannak:

 • Cselekvés: Egy darab akciókártyát játszhatunk ki a kezünkből. A játék elején ez a lépés kimarad, hiszen még nem rendelkezünk ilyen lappal. Egyes lapok lehetővé teszik, hogy több akciókártyát is kijátszhassunk egy körben.
 • Vásárlás: A kezünkben levő pénzből vásárolhatunk magunknak új lapokat. Ez lehet kincs (több pénzt érő lap), győzelmi pontot érő lap, vagy pedig újabb akciókártya. A megvásárolt lap azonnal a dobott paklinkba kerül.
 • „Takarítás”: A kijátszott és a kezünkben levő lapokat mind a dobott lapjaink paklijába tesszük, majd a még nem használt lapjaink paklijából öt új lapot húzunk a kezünkbe. Abban az esetben, ha ez utóbbi paklink kifogyott, a dobott lapokat összekeverjük és így egy új, húzásra alkalmas pakli válik belőle. Így a megvásárolt lapok nem azonnal, hanem csak az újrakeverés után, azaz egyre később és később kerülhetnek a kezünkbe. Így jól meg kell fontolnunk, hogy mikor milyen lapot vásárolunk, mikor lesz rá szükségünk. Továbbá oda kell figyelnünk a lapok elosztására is, hiszen ha eleinte túl sok győzelmi pontot, vagy pénzt vásárolunk, nem fogunk sokra jutni velük, hiszen így a létfontosságú akciókártyák közül egy sem fog rendelkezésünkre állni.

Vélemény
A Dominion egy izgalmas, egyedi stratégiai játék, szabályai pillanatok alatt megtanulhatók, egy-egy játék fél-egy óra alatt könnyedén lejátszható, ami lehetővé teszi, hogy sok-sok izgalmas parit tudjunk egymás után lejátszani. Pozitívumként kiemelném, hogy 2, 3 és 4 fővel is ugyanolyan jól játszható. Negatívuma ezzel szemben, hogy sok interakcióra nem számíthatunk a játékosok között.

A 24 különböző pakli segítségével számtalan kombináció összeállítható, melyek mindegyike különböző játékot, játékstílust eredményez, hiszen például míg az egyik játékban az építkezésre helyezzük a hangsúlyt, egy másikban a támadó lapok dominálhatnak. Egy szó mint száz, ha a Dominiont választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy hosszú ideig nem fogunk unatkozni.

Lényeges változások az első kiadáshoz képest

 • 6 kártyát lecseréltek és egy új lapot adtak hozzá az új kiadáshoz.
 • Immáron van rajz az alaplapokon is.
 • A Trash jelző immáron már nem csak egy lap, hanem egy kis külön terület.

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 24% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 12 000 Ft-tól
 • 23 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Középkori
Mechanizmus: Pakli tervezés, Kártya húzás, Pakli építés, Vedd el, Változó setup, Delayed Purchase

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dominion (Second Edition) társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Dominion (Second Edition)nyiri.mark, Dunakeszi Duna Pláza

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dunakeszi Duna Pláza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Sosem játszottam de bontott

0 érdeklődő


Dominion (Second Edition)manchester85, Székesfehérvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Székesfehérvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Nem tetszik.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Dominion (Second Edition) társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

 • Dominion - Megalomán kártyajáték

  Ismertető2023.03.06. 16:37:00 / Ismertető, Bemutató

  Uralkodónak lenni jó, de kicsit unalmassá válhat, ha pár nyomorult birtokon és egy adag rézen kívül nincs semmi, amit fel tudunk mutatni. Ideje elkezdeni terjeszkedni. A bökkenő ott van, hogy több környékbeli uralkodónak is ugyanezen jár az esze.

Kommentek

Kommentek

 • laptopzsol

  2023-04-07 09:59:42

  Sziasztok. Meg rendeltem a játékot, az érdekelne hogy prénium védőben bele fér -e az eredeti helyére minden pakli?

 • kvarclovag

  2022-12-31 15:41:48

  Igen, van különbség, a tapasztalatok alapján cseréltek pár lapot. Az alapot, kiegek nélkül úgy érdemes játszani, hogy mindig legyen támadó lap a királyságban, különben a nagy pénz (big money) stratégia nagyon nagy eséllyel nyer, és kicsit unalmas lesz a játék. Az alapjáték oldalán oldalán elég sokat locsogtam a játékról. Mivel a tarsasjatekok.com oldalnak a keresője hibás, az alapjátékot keresővel nehéz megtalálni, de "dominion 2" keresésre előjön.

  A keresési hibát jeleztem, és tán mások is, de nem foglalkoznak vele. Más játéknál is jön a hiba, az "azul" keresésre az Azul alapjáték csak sokadiknak jön föl, mert az "Azul:" nevű folytatásokat előrébb veszi. Programozói hiba, de ez van.

 • rosefox

  2022-12-31 14:07:52

  A pakliépítős játékok közül amit ismerek, messze ez a legjobb szerintem. Azt nem tudom, hogy van-e különbség az eredeti és a "second edition" között, de mivel nekem "ez jutott", csak erről tudok nyilatkozni. 😃

  Kb. 500 lap van már az alapjátékban is, és ezt kiegészítők függvényében még megszámlálhatatlanul sok lappal lehet kombinálni. Persze egyszerre az összes lap nincs játékban, de kifejezetten felértékeli a játékot a szememben, hogy ennyi lehetőség van, és rengeteg különböző kombinációval lehet ezáltal játszani.

  Mindenki 7 rézzel és 3 győzelmi pontos kártyával kezd, körönként húz 5 lapot, és eldönti, az elején hogy milyen lapokat szeretne megvásárolni a rendelkezésre álló kreditből, később pedig, hogy milyen akciókat játszik ki.

  Az akciók különbözőek, van olyan, ami plusz vásárlást biztosít (alapból csak 1 dolgot vehet mindenki), van amivel extra kártyákat húzhatunk a húzópaklinkból, de plusz aranyfedezetet biztosító lapok is vannak. Ezeken túl arra is van lehetőség, hogy keresztbe tegyünk játékostársainknak, mert vannak támadó lapok is, viszont nem ez az alapkoncepciója a játéknak, és esetek többségében inkább egyéni stratégiák vannak, mintsem egymás szívatása, és mindenki a saját paklijának legjobb verziójára törekszik.

  A játék addig tart, amíg a legmagasabb pontértékkel rendelkező győzelmi lap el nem fogy, de ha összesen 3 pakli elfogy, még mielőtt a győzelmi lapkák mindegyikét megvennék, akkor is automatikusan véget ér a játék.

  1-3-6 pontértékű győzelmi lapok, valalmint réz, ezüst és arany mindig van a játékban, ezeken felül változatosan lehet 10 másik féle lapból álló kis pakli, amihez - főleg ha kiegészítők is vannak - tényleg rengeteg féle felállást lehet biztosítani. :)

A Dominion (Second Edition) társasjáték és kiegészítői (43)

 • Dominion: Envoy Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card was given to the visitors of the gameplay festival in Vienna in 2008. It's the first additional card for the German edition of Dominion. The English edition was distributed by The BGG Store itself, along with the Black Market Promo Card, beginning in March 2009. Text: Envoy (Action - Cost 4 [coin]) Reveal the top 5 cards of your deck. The...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Black Market Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card is part of the BGG special Dominion promotion. Its English edition was distributed along with the Envoy Promo Card beginning in March 2009 through The BGG Store. In Germany the "Schwarzmarkt" was distributed together with Spielbox 2/09. Text: Black Market (Action - Cost 3 [coin]) Reveal the top 3 cards of the Black Market deck. You may buy...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Seaside társasjáték Kiegészítő

  Kalózkodni mindig jó? A Dominion játék második kiegészítője, a Seaside a tengeri kalandok világába kalauzol el, a hajók, kalózok és kincsek birodalmába. A kiegészítőhöz szükséges valamelyik alapjáték, a Dominion, vagy a Dominion: Intrigue. Újítások A legfeltűnőbb, az új kártyatípus a narancssárga akciókártyák, amik a következő körben, körökben is kifejtik...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Seaside társasjáték Kiegészítő 11630 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Alchemy társasjáték Kiegészítő

  Alkímia felsőfokon? A Dominion játék legújabb, immár harmadik kiegészítője szakít a hagyományokkal és kisebb dobozban, kevesebb akciókártyával jelent meg. A kérdés csupán az, hogy a kevesebb lap mennyire működik együtt a régi kártyákkal, illetve hogy az új mechanizmus mennyire működőképes. Lássuk mit is kapunk a kiegészítőben. Újítások Ezidáig az a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Alchemy társasjáték Kiegészítő 7817 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Stash Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Prosperity társasjáték Kiegészítő

  A pénz nem tesz boldoggá. Nem, viszont érte kaphatsz mást. Aprókutya, nagyszobor, saját tó, saját hegy, bor, mámor, kényelem. Ám mindez nem tarthat örökké. A szomszédság sanda pillantásaiban irigység, benned harag gyűlik. Meg kell védened a birtokodat és bekebelezni őket is! A jólét átka A Dominion negyedik kiegészítője a Prosperity, melynek témája a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Prosperity társasjáték Kiegészítő 13990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Cornucopia társasjáték Kiegészítő

  Autumn. It seemed like the summer would never end, but that fortune teller was right. It's over. Autumn, the time of the harvest. Agriculture has advanced significantly in recent years, ever since the discovery of the maxim, "leaves of three, let it be." Autumn, a time of celebration. The peasants have spent a hard week scything hay in the fields, but...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Walled Village Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Released in June 2011 in the United States at the Origins Game Fair. From http://riograndegames.com/news.html?id=30 : We have just finished printing a new promo card that is a celebration of the 10 year anniversary of Carcassonne being selected as Spiel des Jahres. We will be offering it at our sales booths at Origins and Gencon and it will later be...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Hinterlands társasjáték Kiegészítő

  A világ hatalmas, míg a te birodalmat aprócska. Mármint a világ méreteihez képest. A határokon túl vajon mi vár rátok? Új, egzotikus ételek, ruhák, emberek. Ideje átszelni ezt a birodalmat! Nyitás egy nagyobb világ felé A Dominion hatodik kiegészítője a Hinterlands, melynek központi témája az utazás, a különleges helyek felfedezése és minél nagyobb...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Hinterlands társasjáték Kiegészítő 12490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Governor Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A Dominion promo card to celebrate the 10th anniversary of Puerto Rico. Text: Governor (Action - Cost 5 [coin]) +1 ActionChoose one; you get the version in parentheses: Each player gets +1 (+3) Cards; or each player gains a Silver (Gold); or each player may trash a card from his hand and gain a card costing exactly 1 [coin] (2 [coin]) more. Part of the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Dark Ages társasjáték Kiegészítő

  Barbárok, járványok, mindenhol csak a gondok. Már a kastélyodból is kiköltöztél, de itt sem jobb a helyzet. Nem adhatod fel! Sikeresen fogsz kikerülni ebből a helyzetből! Már csak az a kérdés, hogy ki kerül ki a legsikeresebben… A sötét kor eljött A Dominion hetedik kiegészítője a Dark Ages, mely egy új stratégiát részesít előnyben. Ez az új elem a lapok...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Dark Ages társasjáték Kiegészítő 8500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Guilds társasjáték Kiegészítő

  Game description from the publisher: Jobs, everyone's worried about jobs. Whatever happened to tilling the fields in obscurity? The economy is just a trick, like stealing someone's nose, but lately people seem to have seen through it, like when you realize someone hasn't really stolen your nose. So now everyone's joining a guild, learning a craft, and...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Die Intrige – Erweiterung társasjáték Kiegészítő

  This version of Dominion: Intrigue is an expansion that requires the Dominion base game or Dominion: Base Cards to play. In Dominion: Intrigue (as with Dominion), each player starts with an identical, very small deck of cards. In the center of the table is a selection of other cards the players can "buy" as they can afford them. Through their selection of...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Prince Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card was released at Origins 2014. Text: Prince (Action - Cost 8 [coin]) You may set this aside. If you do, set aside an Action card from your hand costing up to 4 [coin]. At the start of each of your turns, play that Action, setting it aside again when you discard it from play. (Stop playing it if you fail to set it aside on a turn you play...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Adventures társasjáték Kiegészítő

  Az Adventures újabb 400 kártyával és további 60 jelölővel gazdagítja a Dominion világát.Angol:Game description from the publisher: Life is either a daring adventure or nothing. You're not sure which, but at least you've narrowed it down. You are rich with life...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Adventures társasjáték Kiegészítő 16713 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Alchemisten & Reiche Ernte – Mixbox társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Guilds & Cornucopia társasjáték Kiegészítő

  Dominion: Guilds & Cornucopia combines the Dominion: Guilds and Dominion: Cornucopia small box expansions — originally the fifth and the eighth expansions — into a single large box expansion. The cards from Dominion: Cornucopia — 13 new Kingdom cards, plus 5 unique cards — are focused on variety, with cards that reward you for having a variety of cards in...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Guilds & Cornucopia társasjáték Kiegészítő 12442 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Summon Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Empires társasjáték Kiegészítő

  Íme a Dominion legújabb kiegészítője, az Empires. Újabb 300 lapot ad a játékhoz, amivel tovább fejlesztheted királyságodat.Angol:Description from the publisher: The world is big and your kingdom gigantic. It's no longer a kingdom really; it's an empire — which makes you the emperor. This entitles you to a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Empires társasjáték Kiegészítő 17283 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Intrigue Update Pack társasjáték Kiegészítő

  Dominion: Intrigue Update Pack contains the seven new kingdom cards introduced in the second edition of Dominion: Intrigue, thereby allowing owners of the first edition to obtain these new cards without needing to repurchase the entire game. The new cards: Lurker, Diplomat, Mill, Secret Passage, Courtier, Patrol, Replace The following cards included in the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Intrigue (Second Edition) társasjáték Kiegészítő

  Tetszett a Dominion? Kiismerted az összes kártyáját? Akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Dominion első kiegészítőjével, a Dominion: Intrigue-gel, ami 26 új akció kártyát tartalmaz. Lássuk ezek mennyire is sikerültek jól. Intrikálj, szúrj hátba másokat A kártyákra legjellemzőbb, hogy a készítők megpróbálták a játék kicsit több interakcióval fűszerezni...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Intrigue (Second Edition) társasjáték Kiegészítő 13823 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Sauna / Avanto Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Promo card "Sauna / Avanto" first distributed in Essen 2016 by German publisher ASS Altenburger. Later available through the BGG store and again in a pack of promos for backing Game Boy Geek 2017 Kickstarter campaign It's a split pile. Contains 5 copies of Sauna, 5 copies of Avanto, and 1 randomizer/placeholder Sauna (Action - Cost 4 [coin]) +1 Card +1...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion Big Box II társasjáték

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion Big Box II társasjáték 20719 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Nocturne társasjáték Kiegészítő

  Eljött az éjszaka! A Dominion világ 11. kiegészítőjében 500 új lapot találhatunk. Köztük vannak ereklyék, melyek lecserélik az induló rezeket, elbájolások, melyekkel vámpírrá, vérfarkassá és egyéb éjszakai lénnyé tudunk átalakulni és persze 33 új 'kingdom' lap, az az épület/akciókártya. Végezetül pedig bemutatkoznak az Éjszaka Kártyák, melyek kijátszása a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Nocturne társasjáték Kiegészítő 12442 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Pirate's Life (Fan Expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  Description from the designer: This set adds a total of 12 new cards. They were designed when Dark Ages was released and intended to add a few new concepts, to add upon well-established concepts (example: rewarding variety like Menagerie) and to add cards that encouraged more interaction between players (see Ravisher for example). Many of these cards are...

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Dominion: Höflinge Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Höflinge (Aktion - Kosten 5 [Münzen]) Decke eine Handkarte auf. Für jeden Kartentyp (Aktion, Angriff ...), den sie hat, wähle eine andere Option: +1 Aktion +1 Kauf +3 [Münzen] oder nimm ein Gold vom Vorrat. --- Original text: Courtier (Action - Cost 5 [coin]) Reveal a card from your hand. For each type it has (Action, Attack, etc.), choose one: +1 Action...

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Dismantle társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Renaissance társasjáték Kiegészítő

  A Dominion világa belép a reneszánszba 300 új királyság lappal!Angol:It's a momentous time. Art has been revolutionized by the invention of "perspective," and also of "funding." A picture used to be worth a dozen or so words; these new ones are...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Renaissance társasjáték Kiegészítő 15553 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion Einsteiger-Bigbox társasjáték

  This BigBox for Dominion newcomers includes the basic game (2nd edition), the 3 small expansions, 3 promotional cards and 2 kingdom cards from other expansions. Details: - Basisspiel 2. Edition (Dominion 2nd Edition) - Gilden (Guilds) - Alchemisten (Alchemy) - Reiche Ernte (Cornucopia) - Promo Geldversteck (Stash) - Promo Schwarzmarkt (Black market) -...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Captain Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This card was designed to commemorate the victors of the "Jubiläumsmeisterschaft" (Anniversary Championship), organized in 2018 in Germany and Austria to celebrate ten years of Dominion. Text: Captain (Action-Duration - Cost 6 [coin]) Now and at the start of your next turn: Play a non-Duration Action card from the Supply costing up to 4 [coin], leaving it...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Church Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This card was designed to commemorate the victors of the "Jubiläumsmeisterschaft" (Anniversary Championship), organized in 2018 in Germany and Austria to celebrate ten years of Dominion. Text: Church (Action-Duration - Cost 3 [coin]) +1 Action Set aside up to 3 cards from your hand face down. At the start of your next turn, put them into your hand, then...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Menagerie társasjáték Kiegészítő

  A Dominion: Menagerie, a Dominion 13. kiegészítője, 400 kártyával és 30 új Kingdom kártyával. A játék kezdetén szerény állatsereglettel indulsz; egyetlen kecskével és két patkánnyal, ám csak az ügyességeden múlik, hogy milyen állatokat tudsz még megszerezni. A játékhoz szükséges a Dominion alapjáték, és bálymely más Dominion kiegészítővel kompatibilis.

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Menagerie társasjáték Kiegészítő 15553 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Allies társasjáték Kiegészítő

  Szövetségesek érkeznek, hogy a kedvedben járjanak Az Allies a Dominion 14. bővítménye. 400 kártyát tartalmaz, 31 új királyságkártyával. Vannak szövetségesek, akik szívességeket tesznek neked, és osztott kártyahalmok, amelyeket forgathatsz. Itt az ünneplés ideje! Az emberek az utcákon táncolnak, és lovak galoppoznak át a tánctéren. Végre szövetséget...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Allies társasjáték Kiegészítő 12442 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Seaside (Second Edition) társasjáték Kiegészítő

  Készítsd elő a közelgő fordulatot a vitorlák beállításával. A Seaside a Dominion 2. kiegészítője, amely 27 új királyságkártyával bővíti az alapjátékot. Vannak olyan kártyák, amelyek az aktuális és a következő fordulóra vanna hatással, és olyan kártyák is, amelyek előkészítik a következő fordulót, illetve egyéb lehetőségek, amelyekkel a normál forduló...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Seaside (Second Edition) társasjáték Kiegészítő 13823 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Seaside – Update Pack társasjáték Kiegészítő

  A dobozban megtalálható a 9 új kingdom kártyatípus, amelynek segítségével az első kiadású Seaside kiegészítőből második kiadás varázsolható.Angol:Dominion: Seaside (Second Edition) contains nine new types of Kingdom cards, which will be released on their own as an update pack for those who own the first edition of this...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Seaside – Update Pack társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Prosperity (Second Edition) társasjáték Kiegészítő

  Ez a kiegészítő csakis a pénzről szól! A Prosperity a Dominion 4. kiegészítője, amely 25 új királyságkártyával bővíti az alapjátékot, valamint 2 új alapkártyával, amelyekkel a játékosok tovább építkezhetnek az arany és a tartományok mellett. A központi téma a gazdagság; vannak képességekkel rendelkező kincsek, kincsekkel kölcsönhatásban lévő kártyák és...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Prosperity (Second Edition) társasjáték Kiegészítő 15553 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Prosperity – Update Pack társasjáték Kiegészítő

  A dobozban megtalálható a 9 új kingdom kártyatípus, amelynek segítségével az első kiadású Prosperity kiegészítőből második kiadás varázsolható.Angol:Dominion: Prosperity (Second Edition) contains nine new types of Kingdom cards, which will be released on their own as an update pack for those who own the first edition of this...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Prosperity – Update Pack társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Hinterlands – Update Pack társasjáték Kiegészítő

  A dobozban megtalálható a 9 új kingdom kártyatípus, amelynek segítségével az első kiadású Hinterlands kiegészítőből második kiadás varázsolható.Angol:Dominion: Hinterlands (Second Edition) contains nine new types of Kingdom cards, which will be released on their own as an update pack for those who own the first edition of this...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Hinterlands – Update Pack társasjáték Kiegészítő 6990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Hinterlands (Second Edition) társasjáték Kiegészítő

  Még több új kártya a Dominion átdolgozott kiadásához, mely messzi földekre vezet A Hinterlands a Dominion 6. bővítménye. 26 új királyságkártyával, 20 akció, 3 kincs, 3 győzelemkártya és 3 reakció kártyával bővíti az alapjátékot. A központi téma az olyan kártyákon van, amelyek azonnal kifejtik hatásukat, amikor megveszed vagy megszerzed őket. A világ nagy...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Hinterlands (Second Edition) társasjáték Kiegészítő 13823 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Plunder társasjáték Kiegészítő

  Foszd ki őket, mielőtt ők fosztanának ki téged! A tengeren túlon, annyi minden van. És mind sokkal menőbb, mint a tiéd. Jóval finomabb kézműves munka. Jobb minőségű anyagok. Mennyivel fényesebbek. Vannak koronáik, tiaráik és diadémjaik - és ezek csak a fejfedők. Ideje neked is beszerezned belőlük. Könnyű életre vágysz, és kész vagy keményen megdolgozni...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Plunder társasjáték Kiegészítő 15553 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Sammlerbox társasjáték Kiegészítő

  Collector’s Box for Dominion released by ASS Altenburger in Germany which contains: a whole set of the base cards two inserts (for this and another Dominon box) card separators for all expansions. All expansions released after the Collector’s Box (starting with the 13th expansion: Menagerie) come with card separators themselves. This box also includes...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
 • Dominion: Intrika társasjáték

  Dominion Intrika - magyar kiadás ár: 8 180Ft. Az Év Játéka-díjas Dominion önállóan is játszható kiegészítője. Ez egy pakliépítős játék, melyben a játékosok birodalmát, leendő domíniumát az általuk összegyűjtött kártyák szimbolizálják. A pakliban vannak a forrásaink, győzelmi pontjaink és minden, amit a játék során tehetünk. Minden játékos a saját...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Intrika társasjáték 10000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Donald X. Vaccarino
 • Illusztrátor:  Julien Delval, Matthias Catrein, Tomasz Jedruszek, Radosław Jaszczuk
 • Kiadók:  Rio Grande Games, 999 Games, Hobby Japan, Devir, Giochi Uniti, Delta Vision Publishing, Korea Boardgames co., Ltd., Conclave Editora, Games Factory, Iuvi Games
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1 kg
 • German edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: német
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.5 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.2 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • German edition 2022
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • IUVI Polish edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.6 cm x 29.6 cm x 7.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dominion (Second Edition) társasjátékhoz