Dominion
Dominion
Dominion
Dominion
Videó beküldése

Dominion

Társasjáték, 2008
Értékelem!

A Dominion egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának választották 2009-ben (BGG) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 6 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 13 éves kortól ajánljuk...

A Dominion egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékot az Év Játékának választották 2009-ben (BGG) és 2009-ben (Spiel des Jahres), illetve ebben az évben több, összesen 6 másik elismerést és jelölést is kapott. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pakli építés, a vedd el, a változó setup és a delayed purchase mechanizmusokra.

A MALL.HU leírása:

2009 Év Játéka-díjas társasjátéka magyar nyelven! Szórakoztató, stratégiai kártyajáték. A Dominion 2, 3 és 4 játékossal egyaránt kitűnően működik, és egy parti 20 percen belül lejátszható! De vigyázat! Senki sem fog megállni egy parti után. TOVÁBB OLVASOM->

Forrás: MALL.HU
2 felhasználó és egy üzlet árulja ezt a játékot!
 • 12 000 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Középkori
Mechanizmus: Pakli tervezés, Pakli építés, Vedd el, Változó setup, Delayed Purchase

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Dominionossik9604, Budapest, XII.

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, XII.! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó egy használt minimálisan polckopott magyar Dominion. A kártyákon minimális kopás szintén felfedezhető kérésre szívesen küldök képeket!

1 érdeklődő


Dominionkaldyzoli, székesfehérvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: székesfehérvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

ritkán kerül elő

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Dominion társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • gpeeter

  2021-11-02 07:50:28

  Jó játék, de azért idő kell míg kiismeri az ember a kártyákat.

 • BHI

  2021-05-22 22:20:17

  Sokat játszunk vele. Pörgős, változatos, a gyerekek is szeretik.

 • kreka28

  2021-01-22 12:05:32

  Egy időben nagyon sokat játszottunk vele a párommal, vittünk magunkkal nyaralni, piknikezni volt hogy egy héten többször is előkerült.

  A szabályok egyszerűek, a szabálykönyv érthetően magyaráz, a sok példa tényleg hasznos ha valaki még nem annyira tapasztalt a társasjáték szabálykönyvek értelmezésében. Ez nem egy új játék, de a kártyák szépen ki vannak dolgozva, viszont a doboza nem a legpraktikusabb. Minden kártyának külön kis hely van, úgy kell beletenni a kártyákat, mint ahogy a pénzt a monopolyban. Úgy gondolom, hogy ez a ki-be pakolás nem praktikus, főleg egy olyan játéknál ahol maga a játékidő nem több fél óránál.

  A középkori hangulatot hozza, de nem érzem úgy hogy elértem valamit, csak pakolgatom a lapokat. Az egyik legnagyobb problémát az okozza, hogy minden játékos egy bizonyos stratégiára megy rá és elég hamar kiderül, hogy kinek mi a stratégiája és persze hogy ki fog nyerni. Emellett a játékos a saját körében egymás után hajtja végre az akciókat amennyit csak a kártyák engednek, így eléggé kevés az interakció a felek között.

  Alapvetően mi nagyon szeretjük, mostanság is elő szokott kerülni, de vannak hasonló mechanizmussal működő játékok, amik ennél sokkal komoyabbak, összetettebbek. A kiegészítők fel tudják dobni az alapjátékot, de kicsit túlzásnak tartom azt az árát amit elkérnek értük a mai napig. Már a kisebb korosztály is tud vele játszani, de ne ez legyen az a játék, amivel elsőként akarjuk bevonni a gyerekeket vagy a társasjátékozásban még nem jártas személyeket ebbe a világba.

 • harnas1207

  2020-11-02 10:30:16

  A Dominion számomra nagyon sokáig egy ködös játék volt. Többszörös díjnyertes, van 200 kiegészítője és mindenki elismerően beszél róla, már aki egyáltalán ismeri.... Merthogy nem túl sokan ismerik. Kipróbálásakor egymás után értek a megdöbbenések. Először is minek ekkora doboz ilyen kevés tartalomhoz? Negyed ekkora dobozba is bőven elfért volna. Azután jön a következő meglepetés, mikor rájössz, hogy a játék valójában ugyanaz a Kuruzslók Quedlinburgban zsáképítős mechanizmusa. (Attól most tekintsünk el, hogy melyik játék is volt előbb...)

  A játék előnye, hogy az előkészítése gyorsan megy, de mikor felfogod, hogy a játékidő 90%-át paklikeveréssel kell eltölteni, az eléggé lelombozó. A játékmechanizmus nagyon egyedi és valóban gyors, pörgős és élvezetes partykat lehet játszani. Azonban a Dominion mélysége szinte 0. Pillanatok alatt kiismerhető, hogy mely lapkombinációkra kell rámenni. Hiába van 24 akció (kiegészítőkkel együtt meg ki tudja mennyi?), ha játékoknként csak 10 félét használhatsz. Gyakorlatilag a játék nem más, mint alapos mérlegelés, hogy az asztalon lévő lapok közül melyiket éri megvásárolni a kezedben lévő pénzmennyiségből. Olyan, mint egy tutorial game a mai nagydobozos játékokhoz.

  Számomra csalódás volt, és bár hatalmas újítás lehetett a maga idejében, eléggé megkérdőjelezem, hogy akkor kipróbálva más lett volna-e a véleményem róla.

 • Westfalien

  2019-09-10 17:41:35

  A Dominion társasjáték volt az első komolyabb játék ami bevezetett a Monopolyn túli világba.
  Egyszerűen fantasztikus a játék. Fantasztikus, mert rajtam múlik, hogy mi kerül a paklimba és mit tudok kijátszani,
  és fantasztikus mert sok tervezést igényel, főleg a játék elején, milyen stratégiát fogok választani, illetve a többiek
  játékára is lehet, hogy reagálnom kell majd. Nagyon megfogott a játékban még az újrajátszhatósági faktora is, vannak kombinációk,
  amiknek semmi értelme, de a legtöbb nem ilyen. Nem nehét megtanulni az alap mechanikát,
  de kiismerni a kártyákat és a kombókat egy hosszú folyamat, ami egyáltalán nem baj.
  Az egyetlen kifogásom az lenne, hogy ha a játék vége felé nem jól terveztél
  és lehet látni, hogy ki fog nyerni, akkor már kb. keresztet vethetsz a paklidra, megvehetsz bármilyen kártyát nem fog
  sok hatása lenni. Lehet ezt a játék előnyének is felfogni, de szerintem hátrány. Ettől függetlenül szerintem egy alap darab,
  és már 3 kiegészítőjét is előrendeltem, mert még több lehetőséget hoznak be. Fantasztikus egy játék!

 • jatszohaz

  2019-06-04 15:16:47

  Eszméletlen jó a játék mechanikája. Gyorsan rá lehet érezni milyen kártya kombókkal lehet nagyot aratni, csak az a kérdés az ellenfelünk talál-e jobb kombókat, gyorsabban tud-e ütősebb paklit építeni. Ketten szoktunk vele játszani, kifejezetten ajánlani tudom ilyen célra is, nem unja meg az ember 1-2 játék után, főleg ha együtt fejlődtök benne, egyre nagyobb kihívást jelentetek egymásnak.

  Mivel saját pakli építgetős játék, ha sokan játszanak vele, elnyúlhat az idő mire sorra kerül az ember, így javaslom, hogy a játékosszámot ne maxoljátok ki.

  A dobozban van eleve kártyarendező, felcimkézve, melyre nagy szükség is van az igényes tároláshoz, nálam ez egyértelműen plusz pont.

  A játékban lévő kártyák választékát minden egyes új játszmánál variálni lehet, minden alkalommal lehet így változtatni a játékon, hiszen a körülmények is játékról játékra változnak ezzel.

A Dominion társasjáték és kiegészítői (50)

 • Dominion: Envoy Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card was given to the visitors of the gameplay festival in Vienna in 2008. It's the first additional card for the German edition of Dominion. The English edition was distributed by The BGG Store itself, along with the Black Market Promo Card, beginning in March 2009. Text: Envoy (Action - Cost 4 [coin]) Reveal the top 5 cards of your deck. The...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Black Market Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card is part of the BGG special Dominion promotion. Its English edition was distributed along with the Envoy Promo Card beginning in March 2009 through The BGG Store. In Germany the "Schwarzmarkt" was distributed together with Spielbox 2/09. Text: Black Market (Action - Cost 3 [coin]) Reveal the top 3 cards of the Black Market deck. You may buy...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Seaside társasjáték Kiegészítő

  Kalózkodni mindig jó? A Dominion játék második kiegészítője, a Seaside a tengeri kalandok világába kalauzol el, a hajók, kalózok és kincsek birodalmába. A kiegészítőhöz szükséges valamelyik alapjáték, a Dominion, vagy a Dominion: Intrigue. Újítások A legfeltűnőbb, az új kártyatípus a narancssárga akciókártyák, amik a következő körben, körökben is kifejtik...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Seaside társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Alchemy társasjáték Kiegészítő

  Alkímia felsőfokon? A Dominion játék legújabb, immár harmadik kiegészítője szakít a hagyományokkal és kisebb dobozban, kevesebb akciókártyával jelent meg. A kérdés csupán az, hogy a kevesebb lap mennyire működik együtt a régi kártyákkal, illetve hogy az új mechanizmus mennyire működőképes. Lássuk mit is kapunk a kiegészítőben. Újítások Ezidáig az a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Dominion: Alchemy társasjáték Kiegészítő 5000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Stash Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Prosperity társasjáték Kiegészítő

  A pénz nem tesz boldoggá. Nem, viszont érte kaphatsz mást. Aprókutya, nagyszobor, saját tó, saját hegy, bor, mámor, kényelem. Ám mindez nem tarthat örökké. A szomszédság sanda pillantásaiban irigység, benned harag gyűlik. Meg kell védened a birtokodat és bekebelezni őket is! A jólét átka A Dominion negyedik kiegészítője a Prosperity, melynek témája a...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Prosperity társasjáték Kiegészítő 13990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Fairy Tale (fan expansion for Dominion) társasjáték Kiegészítő

  This is an unofficial fan-made expansion, and is not affiliated with nor endorsed by Donald X. Vaccarino or Rio Grande Games. Magic has come to your domain. You knew you were taking a risk when you opened the borders to those magic bean salesmen, but surely hiring the troll to collect tolls on your new bridge was the right move? The old fortune teller who...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • The Books of Magic (fan expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  (From the rules) This is a fan based expansion created by Mike Young for the game Dominion. It uses materials trademarked and copyrighted by Rio Grande Games (with permission). The cards and files in the expansion are not to be sold or distributed for profit. The new material in this expansion is copyright © Mike Young and has been made available in a...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Salvation (Fan Expansion for Dominion) társasjáték Kiegészítő

  This is an unofficial fan-made expansion, is not considered part of the Dominion family, and is not affiliated with Rio Grande Games.*** From the Developer: "The word of God has spread throughout the realm, leading to the rise of the church, and bringing peace and salvation to the faithful. Monks search their souls for illumination, priests seek to teach...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Royal Court (Fan Expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  (from the download document) This is a fan based expansion created by Mike Young for the game Dominion. These cards may be used to create standalone sets or may be added to mixes from other Dominion expansions. This set introduces the concepts of: Kingdom cards where not all the cards in the pile are identical. Duration cards that last for more than 1...

  • Játékidő: 10 perc
  • Min. játékidő: 10 perc
  • Max. játékidő: 10 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Cornucopia társasjáték Kiegészítő

  Autumn. It seemed like the summer would never end, but that fortune teller was right. It's over. Autumn, the time of the harvest. Agriculture has advanced significantly in recent years, ever since the discovery of the maxim, "leaves of three, let it be." Autumn, a time of celebration. The peasants have spent a hard week scything hay in the fields, but...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Walled Village Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Released in June 2011 in the United States at the Origins Game Fair. From http://riograndegames.com/news.html?id=30 : We have just finished printing a new promo card that is a celebration of the 10 year anniversary of Carcassonne being selected as Spiel des Jahres. We will be offering it at our sales booths at Origins and Gencon and it will later be...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Hinterlands társasjáték Kiegészítő

  A világ hatalmas, míg a te birodalmat aprócska. Mármint a világ méreteihez képest. A határokon túl vajon mi vár rátok? Új, egzotikus ételek, ruhák, emberek. Ideje átszelni ezt a birodalmat! Nyitás egy nagyobb világ felé A Dominion hatodik kiegészítője a Hinterlands, melynek központi témája az utazás, a különleges helyek felfedezése és minél nagyobb...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 3
  • Max. ajánlott játékosszám: 4
  • Min. ajánlott játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Hinterlands társasjáték Kiegészítő 12490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Governor Promo Card társasjáték Kiegészítő

  A Dominion promo card to celebrate the 10th anniversary of Puerto Rico. Text: Governor (Action - Cost 5 [coin]) +1 ActionChoose one; you get the version in parentheses: Each player gets +1 (+3) Cards; or each player gains a Silver (Gold); or each player may trash a card from his hand and gain a card costing exactly 1 [coin] (2 [coin]) more. Part of the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • The Scrolls of Power (fan expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  This is a fan created expansion for the card game Dominion. This print and play expansion contains 23 new kingdom cards, 13 actions (2 of which are durations), 4 treasures, 2 action/reactions, 1 treasure/reaction, 2 victories, and one strange but cool action/reaction/attack/victory card. You need Dominion to play. You can get Dominion from your friendly...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Dark Ages társasjáték Kiegészítő

  Barbárok, járványok, mindenhol csak a gondok. Már a kastélyodból is kiköltöztél, de itt sem jobb a helyzet. Nem adhatod fel! Sikeresen fogsz kikerülni ebből a helyzetből! Már csak az a kérdés, hogy ki kerül ki a legsikeresebben… A sötét kor eljött A Dominion hetedik kiegészítője a Dark Ages, mely egy új stratégiát részesít előnyben. Ez az új elem a lapok...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Dark Ages társasjáték Kiegészítő 13990 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Paradox (fan expansion for Dominion) társasjáték Kiegészítő

  Paradox is a fan expansion for Dominion. Wait, all of a sudden playing this card might help my opponent more? But yet, if they choose to let it help them, it will push me over the top to get an early Province lead. While not all cards involve decisions quite this Paradoxical, it was the driving inspiration for this Chapter to the Dominion Fan Universe....

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Dominion: Guilds társasjáték Kiegészítő

  Game description from the publisher: Jobs, everyone's worried about jobs. Whatever happened to tilling the fields in obscurity? The economy is just a trick, like stealing someone's nose, but lately people seem to have seen through it, like when you realize someone hasn't really stolen your nose. So now everyone's joining a guild, learning a craft, and...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Warmonger (Fan Expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  This is a fan based print & play expansion to Dominion featuring 18 new cards. War and conflict takes its toll from land and men. Weary nobles fight over every piece of land, both by soldiers in the field, but also by deception and ploys. What yesterday was a fruitful part of your country might tomorrow be a ruined and burned land, or belong to another...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
 • Duel (Fan Expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

  This is an unofficial fan-made expansion and is not affiliated with nor endorsed by Donald X. Vaccarino or Rio Grande Games. Victory over your neighbors has always been kind of a big deal for you, but just when you thought building yourself the single most impressive empire in the land was all you had to worry about, the stakes went and got higher. Your...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • Dominion Big Box (English) társasjáték

  Dominion, the popular strategy card game now comes to you in this massive combination pack jammed full of the best boxed sets, additional cards and extras. You are a monarch, like your parents before you, a ruler of a small pleasant kingdom of rivers and evergreens. Unlike your parents, however, you have hopes and dreams. You want a bigger and more...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion Big Box (German) társasjáték

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Dominion: Special Edition társasjáték

  Game description from the publisher: "You are a monarch, like your parents before you, a ruler of a small pleasant kingdom of rivers and evergreens. Unlike your parents, however, you have hopes and dreams! You want a bigger and more pleasant kingdom, with more rivers and a wider variety of trees. You want a Dominion! In all directions lie fiefs, freeholds...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Die Intrige – Erweiterung társasjáték Kiegészítő

  This version of Dominion: Intrigue is an expansion that requires the Dominion base game or Dominion: Base Cards to play. In Dominion: Intrigue (as with Dominion), each player starts with an identical, very small deck of cards. In the center of the table is a selection of other cards the players can "buy" as they can afford them. Through their selection of...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Prince Promo Card társasjáték Kiegészítő

  This promo card was released at Origins 2014. Text: Prince (Action - Cost 8 [coin]) You may set this aside. If you do, set aside an Action card from your hand costing up to 4 [coin]. At the start of each of your turns, play that Action, setting it aside again when you discard it from play. (Stop playing it if you fail to set it aside on a turn you play...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Adventures társasjáték Kiegészítő

  Az Adventures újabb 400 kártyával és további 60 jelölővel gazdagítja a Dominion világát.Angol:Game description from the publisher: Life is either a daring adventure or nothing. You're not sure which, but at least you've narrowed it down. You are rich with life...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Adventures társasjáték Kiegészítő 13990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Alchemisten & Reiche Ernte – Mixbox társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • Dominion: Guilds & Cornucopia társasjáték Kiegészítő

  Dominion: Guilds & Cornucopia combines the Dominion: Guilds and Dominion: Cornucopia small box expansions — originally the fifth and the eighth expansions — into a single large box expansion. The cards from Dominion: Cornucopia — 13 new Kingdom cards, plus 5 unique cards — are focused on variety, with cards that reward you for having a variety of cards in...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Dominion: Guilds & Cornucopia társasjáték Kiegészítő 13990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Dominion: Summon Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Stadt Land Spielt Limitierte Sonderdrucke 2015 társasjáték Kiegészítő

  This package contains several promos and mini expansions: Speed Snacks: The Difficult Customer Promo Card Dominion: Prinz Promokarte (Dominion: Prince Promo) Machi Koro: KOSMOS Shop (Machi Koro: Mega Gaming Store) Machi Koro: Spielefabrik des Weihnachtsmanns (Machi Koro: Fabrique de jouets du Père Noël) Fluxx: Büchse der Pandora Promo Card (Fluxx: Promo...

  • Dominion: Fan-Edition I társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Dominion: Empires társasjáték Kiegészítő

   Íme a Dominion legújabb kiegészítője, az Empires. Újabb 300 lapot ad a játékhoz, amivel tovább fejlesztheted királyságodat.Angol:Description from the publisher: The world is big and your kingdom gigantic. It's no longer a kingdom really; it's an empire — which makes you the emperor. This entitles you to a...

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 3/5

   Dominion: Empires társasjáték Kiegészítő 15990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Animals expansion (mini fan expansion for Dominion) társasjáték Kiegészítő

   This is a fan created expansion for the card game Dominion. This print and play expansion contains 3 new kingdom cards: "Karnickel", "Hofhund" and "Edler Schimmel". The cards are available as downloads (jpgs, German version) in the gallery section. English version soon to come. Diese Mini-Erweiterung beinhaltet 3 Karten (die sich auch aufeinander...

   • Játékidő: 60 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 60 perc
   • Max. játékosszám: 6
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Dominion: Update Pack társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Dominion: Intrigue Update Pack társasjáték Kiegészítő

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Komplexitás: 2/5
  • Dominion: Intrigue (Second Edition) társasjáték Kiegészítő

   Tetszett a Dominion? Kiismerted az összes kártyáját? Akkor itt az idő, hogy megismerkedj a Dominion első kiegészítőjével, a Dominion: Intrigue-gel, ami 26 új akció kártyát tartalmaz. Lássuk ezek mennyire is sikerültek jól. Intrikálj, szúrj hátba másokat A kártyákra legjellemzőbb, hogy a készítők megpróbálták a játék kicsit több interakcióval fűszerezni...

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Komplexitás: 2/5

   Dominion: Intrigue (Second Edition) társasjáték Kiegészítő 9792 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Dominion: Sauna / Avanto Promo Card társasjáték Kiegészítő

   Promo card "Sauna / Avanto" first distributed in Essen 2016 by German publisher ASS Altenburger. Later available through the BGG store and again in a pack of promos for backing Game Boy Geek 2017 Kickstarter campaign It's a split pile. Contains 5 copies of Sauna, 5 copies of Avanto, and 1 randomizer/placeholder Sauna (Action - Cost 4 [coin]) +1 Card +1...

   • Játékidő: 30 perc
   • Min. játékidő: 30 perc
   • Max. játékidő: 30 perc
   • Max. játékosszám: 4
   • Min. játékosszám: 2
   • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • Komplexitás: 2/5
  • Stadt Land Spielt Minierweiterungen 2016 társasjáték Kiegészítő

   • Dominion: Ergänzungs – Set für das Basisspiel und die Intrige Erweiterung társasjáték Kiegészítő

    This version combines the german versions of Dominion: Update Pack and Dominion: Intrigue Update Pack in one box. Dominion: Update Pack contains the seven new kingdom cards introduced in the second edition of Dominion, thereby allowing owners of the first edition to obtain these new cards without needing to repurchase the entire game. Dominion: Intrigue...

    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Komplexitás: 3/5
   • Dominion: Nocturne társasjáték Kiegészítő

    Eljött az éjszaka! A Dominion világ 11. kiegészítőjében 500 új lapot találhatunk. Köztük vannak ereklyék, melyek lecserélik az induló rezeket, elbájolások, melyekkel vámpírrá, vérfarkassá és egyéb éjszakai lénnyé tudunk átalakulni és persze 33 új 'kingdom' lap, az az épület/akciókártya. Végezetül pedig bemutatkoznak az Éjszaka Kártyák, melyek kijátszása a...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Dominion: Nocturne társasjáték Kiegészítő 12490 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

   • Pirate's Life (Fan Expansion to Dominion) társasjáték Kiegészítő

    Description from the designer: This set adds a total of 12 new cards. They were designed when Dark Ages was released and intended to add a few new concepts, to add upon well-established concepts (example: rewarding variety like Menagerie) and to add cards that encouraged more interaction between players (see Ravisher for example). Many of these cards are...

    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
   • Dominion: Höflinge Promo Card társasjáték Kiegészítő

    Höflinge (Aktion - Kosten 5 [Münzen]) Decke eine Handkarte auf. Für jeden Kartentyp (Aktion, Angriff ...), den sie hat, wähle eine andere Option: +1 Aktion +1 Kauf +3 [Münzen] oder nimm ein Gold vom Vorrat. --- Original text: Courtier (Action - Cost 5 [coin]) Reveal a card from your hand. For each type it has (Action, Attack, etc.), choose one: +1 Action...

    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5
   • Dominion: Dismantle társasjáték Kiegészítő

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
    • Komplexitás: 2/5
   • Dominion: Renaissance társasjáték Kiegészítő

    A Dominion világa belép a reneszánszba 300 új királyság lappal!Angol:It's a momentous time. Art has been revolutionized by the invention of "perspective," and also of "funding." A picture used to be worth a dozen or so words; these new ones are...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Dominion: Renaissance társasjáték Kiegészítő 12990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

   • Ancient Times (Fan Expansion for Dominion) társasjáték Kiegészítő

    This is an unofficial fan-made expansion, and is not affiliated with Donald X. Vaccarino or Rio Grande Games. Permission has been granted from Rio Grande Games and Donald X. Vaccarino to create a fan expansion, use any trademarks and copyrighted materials of Dominion and list "Ancient Time" on Board Game Geek. This fan expansion focuses on deck stability...

    • Játékidő: 45 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 45 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
   • Dominion: Captain Promo Card társasjáték Kiegészítő

    This card was designed to commemorate the victors of the "Jubiläumsmeisterschaft" (Anniversary Championship), organized in 2018 in Germany and Austria to celebrate ten years of Dominion. Text: Captain (Action-Duration - Cost 6 [coin]) Now and at the start of your next turn: Play a non-Duration Action card from the Supply costing up to 4 [coin], leaving it...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 3/5
   • Dominion: Church Promo Card társasjáték Kiegészítő

    This card was designed to commemorate the victors of the "Jubiläumsmeisterschaft" (Anniversary Championship), organized in 2018 in Germany and Austria to celebrate ten years of Dominion. Text: Church (Action-Duration - Cost 3 [coin]) +1 Action Set aside up to 3 cards from your hand face down. At the start of your next turn, put them into your hand, then...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 10+ éves
    • Komplexitás: 2/5
   • Dominion: Menagerie társasjáték Kiegészítő

    A Dominion: Menagerie, a Dominion 13. kiegészítője, 400 kártyával és 30 új Kingdom kártyával. A játék kezdetén szerény állatsereglettel indulsz; egyetlen kecskével és két patkánnyal, ám csak az ügyességeden múlik, hogy milyen állatokat tudsz még megszerezni. A játékhoz szükséges a Dominion alapjáték, és bálymely más Dominion kiegészítővel kompatibilis.

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Komplexitás: 3/5

    Dominion: Menagerie társasjáték Kiegészítő 11990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

   • Dominion: Allies társasjáték Kiegészítő

    It's a celebration! People are dancing in the streets, and riding horses through the dance halls. You've finally formed an alliance with the barbarians to the north. Instead of the streets running red with blood, they'll run, well, the usual color — let's not focus on what color the streets run. The point is, there's peace. Sure, negotiations were tricky....

    • Játékidő: 60 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 60 perc
    • Max. játékosszám: 4
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 14+ éves
   • Dominion: Intrika társasjáték

    Dominion Intrika - magyar kiadás ár: 8 180Ft. Az Év Játéka-díjas Dominion önállóan is játszható kiegészítője. Ez egy pakliépítős játék, melyben a játékosok birodalmát, leendő domíniumát az általuk összegyűjtött kártyák szimbolizálják. A pakliban vannak a forrásaink, győzelmi pontjaink és minden, amit a játék során tehetünk. Minden játékos a saját...

    • Játékidő: 30 perc
    • Min. játékidő: 30 perc
    • Max. játékidő: 30 perc
    • Max. játékosszám: 6
    • Min. játékosszám: 2
    • Ajánlott játékosszám: 3
    • Max. ajánlott játékosszám: 4
    • Min. ajánlott játékosszám: 2
    • Ajánlott életkor: 13+ éves
    • Komplexitás: 2/5

    Dominion: Intrika társasjáték 8830 Ft-tól! - 1 felhasználó és 1 üzlet árulja ezt a játékot!

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  30 perc
   • Játékosok:  2 - 4
   • Ajánlott életkor:  13+
   • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
   • Komplexitás:  Egyszerű
   • Tervező:  Donald X. Vaccarino
   • Illusztrátor:  Marcel-André Casasola Merkle, Harald Lieske, Christof Tisch, Michael Menzel, Ryan Laukat, Julien Delval, Claus Stephan, Matthias Catrein, Tomasz Jedruszek
   • Kiadók:  Rio Grande Games, Hans im Glück Verlags-GmbH, 999 Games, Hobby Japan, Devir, Ystari Games, Lautapelit.fi, Martinex, Albi, Filosofia Éditions, Kaissa Chess & Games, Runadrake, Korea Boardgames co., Ltd., Smart Ltd, Gém Klub Kft., Bard Centrum Gier, Swan Panasia Co., Ltd., Stupor Mundi, Conclave Editora, Vennerød Forlag AS, Hobby World, cutia.ro, Games Factory Publishing
   • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • Czech edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: cseh
   • Dutch first edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.5 kg
   • English first edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Finnish first edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • French first edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • German first edition
    • Kiadás éve: 2008
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.4 kg
   • Chinese edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: kínai
    • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7.4 cm
   • Dutch second edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: holland
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • English second edition with SdJ
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 29.8 cm x 29.8 cm x 7.4 cm
   • English second edition without SdJ
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7.4 cm
    • Súly: 1.6 kg
   • Finnish second edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: finn
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • French second edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • German second edition with SdJ
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.4 kg
   • German second edition with "Was für eine Welt"
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
    • Súly: 1.4 kg
   • Hungarian edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: magyar
    • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7.4 cm
   • Italian edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: olasz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: japán
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Korean first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Polish first edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Spanish second edition
    • Kiadás éve: 2009
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Greek edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: görög
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Norwegian edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: norvég
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Russian first edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Swedish edition
    • Kiadás éve: 2010
    • Nyelv: svéd
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Romanian edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: román
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • French third edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Korean second edition
    • Kiadás éve: 2013
    • Nyelv: Korean
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • German third edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: német
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Portuguese edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: portugál
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Polish second edition
    • Kiadás éve: 2015
    • Nyelv: lengyel
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Russian second edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: orosz
    • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
   • Spanish edition
    • Nyelv: spanyol
    • Méretek: 30 cm x 30 cm x 7.4 cm

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Dominion társasjátékhoz