Cultistorm
Cultistorm
Cultistorm
Cultistorm
Videó beküldése

Cultistorm társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Cultistorm egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés és a kockadobás...

A Cultistorm egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés és a kockadobás mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A Cultistorm egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás, a pakli tervezés és a kockadobás mechanizmusokra.

Leírás:

A Cultistorm egy kooperatív társasjáték, amelyben a játékosok Massachusetts Állam Nyomozóhivatala és a Miskatonic Egyetem által közösen felállított különleges ügyosztály detektívjeit alakítják a XX. század eleji Amerikában.

Ijesztően eltorzult, ismeretlen emberek sokasága bukkan fel Arkham vidékén azzal a céllal, hogy sötét szertartásaik révén megidézzék a kozmikus térből és időből származó uraikat, a Mérhetetlen Véneket.

A nyomozók közös célja, hogy egymás képességeire támaszkodva visszaszorítsák a helyszíneken gyülekező kultistákat, és megakadályozzák, hogy azok kellő számban összegyűlve megidézzék a Mérhetetlen Véneket. Amennyiben ez mégis megtörténne, el kell űzniük minden megjelenő ősi borzalmat, mielőtt azok átlépnének a mi világunkba - és elhoznák az általunk ismert világ végét.

A játék során a nyomozók hasznos tárgyak után kutathatnak, a helyiek segítségét kérhetik, és rég elfeledett tudásra tehetnek szert. Ezzel számos olyan lehetőséghez juthatnak, melyekkel sikeresen támogathatják társaikat.
Az állandó kommunikáció és stratégiai gondolkodás nélkülözhetetlen a kultisták legyőzése és a helyszínek biztosítása érdekében!

A játék legfontosabb jellemzői:

– kooperatív
– kártyavezérelt
– a játékerősség skálázható
– akár egyedül is játszható

Forrás: Kockamanó
Az üzletekben most 8% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 11 000 Ft-tól
 • 38 ajánlat

Kategória: Horror, Harc, Könyv alapú
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Kooperatív, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kockadobás, Pakli építés

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Cultistorm társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Cultistormkalmannemmasz, Dombóvár, ha nem sürgős esetleg BP is

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Dombóvár, ha nem sürgős esetleg BP is! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

párszor játszott. Nem kerül elő. + Face2Face minijáték

1 érdeklődő


Cultistorm, Kickstarter editiondavid.mate, Debrecen vagy Nyíregyháza

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen vagy Nyíregyháza! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Teljesen újszerű és hiánytalan állapotban eladó Cultistorm kickstarter edition. Se polckopás, sem más hibája nincs. A játék angol nyelvű, de nem tartom kifejezetten nehéznek a nyelvezetét.

3 érdeklődő


Cultistormulv, Tatabánya, Tata

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Tatabánya, Tata! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Cultirstorm magyar nyelvű KS kiadás. Csak bontott, sosem játszott.Új állapotban. Kártyavédőzve van jelenleg és az ha kellene, akkor az plusz költség.Szellemlovasos prémium védők. Tata, Tatabányán személyesen átvehető. Foxposttal vagy, Packettával tudom még küldeni.

2 érdeklődő


Cultistormleitnermiki, Gödöllő

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Gödöllő! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Bontott, de sosem játszott, ks 2 játékos mód kiegészítő palkival.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Cultistorm társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • bojtosgabor

  2023-11-09 10:18:31

  A Cultistorm számomra csalódás. A sok olvasott negatívum (kampány kapcsán, de a legújabb frissítés alapján azétt van még remény) miatt eleve tartottam kicsit a magyar fejlesztésű játéktól, ami végül olyan érzetet keltett, mintha el sem készült volna, csak egy demóként szolgálna. Nem rossz amúgy, vannak jó elemei, pillanatai, de annyi lovecrafti játék van a piacon, hogy azok mellett kicsit ingerszegény, befejezetlen, és nem tudom, miért választanám ezt az Eldritch, az Arkham, a Halandó halál vagy a Kifürkészhetetlen helyett.

 • Pcs

  2022-11-26 07:54:50

  Régóta szemezek vele és most nagyon jó áron van a Gemklubnál.

  Viszont nem tudom, hogy megéri-e megvenni az Eldritch/Arkham horror, Elder sign mellé? Mennyivel másabb, több, mint a többi lovecrofti játék?

 • porcine

  2022-02-10 20:51:33

  Amikor megláttam a borítót és megtudtam, hogy magyarok alkották, rögtön tudtam, hogy a polcomon lesz. Gyönyörű. Persze a maga lovecrafti módján. Eszméletlenül visszaadja a hangulatot. A rettegést a kimondhatatlantól.

  Kooperatív játék. Igyekszünk megvédeni a vilagot a mérhetetlen vénektől, akiket az öt helyszínhez erkező kultisták hívogatnak. 4 kultista után megjelenik egy vén, és akkor kapaszkodhatunk. Különböző szimbólumokkal operálva támadjuk a kultistákat, vagy a véneket.

  Nem túl bonyolult. A szabálykönyvben tényleg van egy-két pontatlanság (a legdurcább az, hogy 2 személyes játéknál a 3 lépéses kultista jelző helyett az iszonyatjelzőt írták, és úgy elég hamar vége a játéknak:), de nem vészes és szerintem jól tanulható, nem túl hosszú.

  Kihívás van benne rendesen, meg kell dolgozni a sikerért, de azért nem egy Utolsó erőd. Van benne szerencse faktor, de nem túlságosan magasan.

  Az anyaghasználat nagyon igényes, a grafika gyönyörű. Az egész játékból árad a lovecrafti világért való rajongás. Mindig bérelt helye lesz a polcomon.

 • k.jonathan6

  2020-06-12 20:51:48

  Jó sok szabállyal rendelkező kooperatív horror társasjáték. Nem egyszerű nyerni, ezért tényleg nagyon ügyesen kell összejátszani ahhoz, hogy sikerrel járjon a csapat, de ha mindenki jól kommunikál és jól összedolgoznak a játékosok, akkor nem lesz gond. A szerencse faktor annak ellenére, hogy kockák is vannak a játékban, nem zavaró szinten van jelen. Nekünk tetszett a játék és azoknak akik ilyen kaliberű kooperatív társasjátékot keresnek azoknak ajánlom kipróbálásra! :)

 • Mam

  2019-12-05 15:39:03

  A Lurdyban megrendezett társasjátékok ünnepén volt szerencsém kipróbálni, elő is jegyeztem. Az óta nagyon várom a magyar megjelenést!!!

A Cultistorm társasjáték és kiegészítői (1)

 • Cultistorm: The Investigator Expansion Pack társasjáték Kiegészítő

  ‘Reinforcements have arrived’ in the form of the Investigator Add-on pack, which includes 4 brand new detectives for use in the game. Stephen Dawson, the master of Cults, spends his free time wandering the forests of Arkham alongside his loyal Pointer companion. Together they sniff out any signs of dark rituals! Special Agent Tony Russo is an expert in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 13+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1.5 - 2 óra
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Sandor Szucs
 • Illusztrátor:  Viktor Csete, Gyula Pozsgay, Blanka Sore
 • Kiadók:  Purple Meeple Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 33 cm x 33 cm x 7.1 cm
 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 10.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cultistorm társasjátékhoz