Cthulhu: A halandó halál
Cthulhu: A halandó halál
Cthulhu: A halandó halál
Cthulhu: A halandó halál
Videó beküldése

Cthulhu: A halandó halál társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Cthulhu: A halandó halál egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kooperatív játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast...

A Cthulhu: A halandó halál egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1.5 - 2 óra is lehet. A játékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb kooperatív játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a kockadobás, a solitaire és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

A rituálé majdnem befejeződött. A kimondhatatlan nevű Nagy Öregek a világunkba lépnek. Már késő leállítanod mindezt, így el kell pusztítanod őket!
Egy régi, világvége-kultusz már majdnem megidézte az egyik Nagy Öreget a világunkba. A pusztító érkezése már a nyakunkon van. Most mi légyen?

A Cthulhu: A halandó halál egy akciódús kooperatív játék 1–5 játékos számára. A saját síkunkon túli rémségek legyőzéséhez össze kell dolgoznotok, miközben mindenkit az őrület veszélye fenyeget. A szakértelmetek segítségével fel kell fedjétek és meg kell oldjátok 6 különféle epizód rejtélyeit, miközben a mítoszok számtalan rémséges szörnyével is meg kell küzdenetek. Eközben meg kell zavarnotok a rituálét, hogy a Nagy Öreg sebezhetővé váljon… majd el kell pusztítanotok őt.

A történetek egymástól függetlenek és bármilyen sorrendben játszhatóak.

Igen valószínű, hogy nem tértek vissza a kalandból, de készen álltok, ugye?

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 16% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 15 000 Ft-tól
 • 21 ajánlat

Kategória: Fantasy, Horror, Harc, Miniatűrök, Könyv alapú
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Kooperatív, Kockadobás, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Cthulhu: A halandó halál társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Cthulhu: Death May Diebognarkilian, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

A legtöbb figura festve, az alapokat leszámítva. Egy kettőn lenne még pár ecsetvonásnyi munka, de már nem realisztikus, hogy befejezzem. Kérésre küldök képet.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Cthulhu: A halandó halál társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Legjobb kooperatív játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2019

Kommentek

Kommentek

 • Nazgul

  2023-11-18 00:08:43

  Ettől tartottam... a világot ismerem,de a játékot most tanuljuk. Köszi a választ ;)

 • Tozsi

  2023-11-18 00:05:11

  Ez aranyos! 😛 Új vagy még Lovecraft világában, igaz? 😇 Természetesen bármennyiszer megidéződhet bármi, egészen addig amíg győzöd figurával. 😏 Szóval ne rakd messze a lezúzott cukiságokat, alig várják, hogy újra játszhassanak veled! ;) Nincs sok túlzás abban az írtalan Lovecraft-szabályban, miszerint: ha bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, akkor válaszd azt a lehetőséget, ami a legrosszabb neked. 😅 Kitartást és hosszantartó épelméjűséget kívánok! ✌

 • Nazgul

  2023-11-17 23:44:11

  Egy kis segítséget kérnék.Ha a szörnyeket vagy a kultistákat legyilkoláltad, egy adott epizódban akkor azok már nem idéződhetnek meg újra igaz? Pl.ha megölsz egy tűzvámpírt,de a következő mítoszkártyán az áll, hogy megidézed akkor marad az asztal szélén és nem keseríti tovább az életünket..vagy tévedek?

 • Tozsi

  2023-10-13 12:13:46

  Nem, marad ahol volt! 😉 Ezt tényleg úgy képzeld el, hogy az ég világon semmi más nem történik, csak visszamegy maximális életre. 💁‍♂️ Lepereg róla a halál! 😅😇👌

 • Jozseffree

  2023-10-13 01:55:19

  Koszi a valaszt!

  Meg csak annyit,hogy melyik mezon kezd ujra (a kezdo mezon?)

  Koszi megegyszer!

 • qgtanton

  2023-10-12 06:33:40

  Ehhez nem fűztek részletes szabálymagyarázót, de mi is úgy játszottuk, hogy életerő max, a többi (stressz, őrület) változatlan.

 • Jozseffree

  2023-10-11 11:58:24

  Szia!

  koszonom Tozsi!

 • Tozsi

  2023-10-10 23:08:24

  Szia!
  Közel fél éve játszottam utoljára (tarthatatlan...😛), úgyhogy majd a naprakészebbek kijavítanak, ha rosszul mondanám, de én határozottan úgy emlékszem, hogy nem veszít el semmit és nem is nullázódik nála semmi! Egész egyszerűen visszakerül maximális életerőre és minden folytatódik ugyanúgy tovább. 😉 Arra viszont figyelni kell, hogy ez a képesség csakis sérülés (életerő vesztés) általi halál esetén működik! Ha megőrül, akkor neki is azonnal lefő a kávé, mint bárki másnak... 💁‍♂️ Jó játékot! ✌

 • Jozseffree

  2023-10-10 01:19:15

  Sziasztok!

  Kerdesem a kovetkezo: Amennyiben Raszpuytin meghal, az ujraeledesnel, mi nullazodik es mi marad meg neki, gondolok a 3 szakertelem savra, orulet savra, stressz savra, eletero savra, osszegyujtott lelki allapot es targyakra. Koszonom!

 • diirhun

  2023-08-09 11:49:17

  Akció keretében sikerült egy példányhoz jutnom. Szerettem volna egy Lovecraft univerzumban játszódó társast, de mellette igénylem a miniket. Nem bántam meg. Nagyon könnyen tanulható és egyszerűek a szabályok. Minik szuper minőségűek és sokat adnak a hangulathoz. Setup max 10 percet vesz igénybe és mehetünk aprítani a kultistákat. Karakterek is egész jók és egyediek. Igaz eddig csak a néger Indiana Jones és a cigány lány karakterekkel játszottam. Kicsit értetlenül állok az előtt, hogy sokan árulják, de szerencsére nem vagyunk egyformák. 🙂

 • qgtanton

  2023-07-21 20:46:38

  Ez a játék az egyik személyes kedvencem. Az 5. epizódnak futottunk neki párszor, háromszor simán elvéreztünk rossz dobás és rossz döntések miatt. Nagyon szórakoztató, hogy a játékosszámhoz igazodva sokkal nehezebb a játék, ha 5 fővel játszuk, de két fővel is kiugróan komoly kooperatív erőfeszítést igényel. Három fővel tűnt eddig a legkiegyensúlyozottabbnak a számomra. A három vereség megmutatta, hogy a játék nehézségével nincs semmi gond, nem adja magát simán a győzelem, kell egy előre átgondolt taktika, amit jó dobásokkal és hasznos tárgyak felhasználásával még lehet egyenesíteni, hogy ne legyen olyan göröngyös. Kizárólag kooperatívan együttműködve van minimális esély a játék megnyerésére, egy alfajátékos miatt simán el lehet bukni küldetéseket. A speciális képességeket mindenképpen ki kell használni, mert minden karakter úgy lett kitalálva a fejlesztők által, hogy van olyan tulajdonsága, ami segít egy kooperatív játékban. Változatlanul ajánlom a Cthulhu mítosz ismerőinek/kedvelőinek, egy a harcra kihegyezett játék formája ellenére is visszaadja a komoly kihívástartalmat.

 • qgtanton

  2023-06-16 06:56:17

  Tegnap 5 fővel is sikerült kipróbálni a játékot és nagyon nehezített rajta, hogy minden lehetséges játékos aktív. A mítoszkártyák kihúzásával majdnem kettőt is léphet a modulárisan választott főellenfél, így nagy a hangsúly az összjátékon és az egymásra figyelésen. Tényleg sietni kell a rituálé megtörésével, mert a főellenség gyors haladásával hamar ideér a világvége. Az egyik epizódot az utolsó pillanatban sikerült megnyerni az erdők fekete kecskéje ellen, tényleg ott már nagy valószínűséggel csak annyi volt hátra, hogy a mítoszkártyán van-e főellenfél mozgást indító jel, mert ha igen, a játék végét jelző koponyára lép az ellen. De nem tudott lépni, mert belehalt a sérüléseibe. Utána a negyedik epizódban Cthulhu ellen küzdöttünk, aki szintén nem a szeretet jegyében akart leszállni a földre. Kétszer dobásokból és betegségből (idegösszeomlás egy mezőn minden ott tartózkodó karakterre, ami itt négy másik nyomozót jelentett!) eredően simán elveszítettük a játékot és Cthulhu véget vetett minden karakter fájdalmas szenvedésének. A harmadik nekifutásra aztán már aktívabb csapatmunkával sikerült kimozdítani a kegytárgyakat és kellően gyorsan felszerelkezni, hogy sebezhetővé tegyük Cthulhut. Ő érkezése után próbálkozott pusztítani, de Margarete Münchenből idegösszeomlást kapott tőle és ezzel őt is és a barátait is visszazavarta az éterbe. Sajnos ott állt mellette egy nyomozótárs is, bizony ő sem maradt ki a szórásból (2 sérülést szenvedett az idegösszeomlás miatt ő is) és Cthulhu egy mítoszkártya hatására sikeresen elpusztította. Utána viszont újra érkezett Cthulhu mester, de már pofozózsák szerepet töltött csak be, sikerült elűzni őt és barátait a földről.

 • qgtanton

  2023-06-06 23:52:13

  Két epizód újrajátszása után változatlanul az a véleményem, hogy zseniális játék. Az, hogy a játékosok döntenek arról, hogy melyik főellenfelet választják a harcban, teljesen egyedi, modulláris felépítést ad. Más társasággal eltérő az élmény még akkor is, ha ugyanazokat a karaktereket irányítják a játékosok. Csak dícsérni tudom a játék hangulatát. A kötelezően kiosztott betegségek rendkívül eltérő játékélményt és lehetőségeket biztosítanak. Egy Idegösszeomlással küzdő karakter mellett az őrülete kitörése pillanatában nem érdemes állni, de a piromániás beteg mellett még kevésbé... Egy küzdelem be is fejeződött azzal, hogy mindhárom játékos egy mezőn állt, és egyszerre tört ki az őrület, ami két játékost is megölt. Szóval stratégiára van szükség, hogy meg lehessen nyerni ezt a játékot. Nagyon is átgondolt, tudatos stratégiát kell követni, mert a rossz dobások hatalmas sérüléseket okozhatnak bármelyik körben. És ebben a játékban tényleg harcolni kell. Az Idegomlás és egyéb betegségek stratégiai előnyeit ki kell aknázni, amikor eljön az őrület, minden mezőn álló karaktert pusztít a beteg... :) Nekem hozza a Cthulhu mítosz hangulatát, a minifigurák látványosak, részletesen kidolgozottak. Várom a kickstarter pledge-m érkezését, mellyel megkapom majd a 3. és 4. részt is.

 • peremicki.bela

  2023-03-06 09:29:01

  Azt esetleg tudja valaki, hogy a Season 2 érkezik-e magyarul, vagy van-e hozzá "házi" fordítás?

 • mr.zehy

  2022-12-27 14:36:05

  Hmm, kifejezetten jó ötletekkel tele a játék, még a sokat látott Arkham-fanok is elégedetten csettinthetnek. Mégis, engem valahol a közepénél elvesztett mindkét küldetés, amit játsszottunk, mert egyértelműen esélyünk sem volt a szar dobásoknak köszönhetően - kár, hogy megint alapvetően egy ilyen dolgon csúszik el egy ameri játék.

 • qgtanton

  2022-10-29 21:12:19

  Első körben agyatlan henteldének tűnt számomra, a megjelenő szépen kidolgozott figurák és azok legyőzhetősége (főellenfélnél elűzhetősége) miatt. Azonban az első játékom alatt kijött, hogy a nagyfokú együttműködést igényel, mikor különváltunk és mindenki egyedül küzdött, simán legyőzött minket a Mérhetetlen Vén. Az nagyon tetszik, hogy tényleg együtt kell működnie mindenkinek, különben biztos a vereség. Az is nagyon érdekes mechanika, hogy az őrület eljövetele esetében mindenkinek saját betegsége van, ami eltérő bánásmódot igényel, de nagyon hasznos is tud lenni, mert sok karakterre is lehet sebezni egyes kórok mellékhatásával. A játék teljesen átalakítható azzal, hogy másik főszörnyet vetettünk be az adott epizódban. Más stratégiát kell kialakítani, teljesen egy az egyben helyettesíthető másik főellenfél bevetésével, amihez további variációkat is kínál a kiadó, és szerencsével be is lehet szerezni. Most készül az új része a kickstarter-en, ismét újabb főellenfelekkel és pályákkal. A moduláris főszörnyek kiválasztása alapvetően megváltoztatja a megoldáshoz lehetőségeket, érdemes a kiegészítő szörnyeket (pl. Yog-Sothtoth) is beszerezni, mert megváltoztatja a játék hangulatát. Akinek bejött, érdemes lehet rápillantani: Cthulhu: Death May Die - Fear of the Unknown by CMON — Kickstarter

 • edaadri2

  2022-06-18 14:51:54

  Felülmúlhatatlan kedvenc a Lovecraft tematikájú játékok között. Félreértés ne essék, az FFG kiadású társasok is fantasztikusak (pl. Eldritch vagy Arkham Horror, Mansions of Madness), de számomra a Cthulhu: A Halandó Halál a leginteraktívabb játék mind közül.

  A Halandó Halál egy kooperatív társas. Az alapjátékban 6 epizóddal, vagyis 6 küldetéssel játszhatunk kétféle Nagy Öreggel (Mérhetetlen Vénnel) szemben. Ez a 6 történet egymástól független, bármilyen sorrendben végigvihető. A közös pont mindegyikben: harcoljatok különféle szörnyekkel és fanatista emberekkel, szakítsátok meg a kultisták rituáléját, a leidézett Nagy Öreget pedig nyírjátok ki. A biztonság kedvéért háromszor. Ó, és maradjatok élve!

  Az újrajátszhatósága kivételesen jó:

  1) 6 epizód biztosítja a különböző mechanikákat, hisz minden résznek megvannak a saját akciói és elérendő céljai, amivel a rituálét meg tudjátok zavarni. Ehhez jönnek persze a saját felfedezés- és mítosz kártyák, a saját szörnyek stb.

  2) 2 Nagy Öreg közül választhatunk főellenségnek minen epizódhoz: Cthulhu és Hastur. Mind a kettő teljesen más mechanikával próbál titeket aktívan és főleg passzívan megsemmisíteni. A passzív képességek, a saját szörnyek és a saját mítosz kártyák szintén teljesen eltérő játékmenetet produkálnak.

  3) 10 féle hős van az alapjátékban. Ezeknek eltérő képességei vannak, amiket a játék során fejleszthetsz. Mivel sosem tudod kimaxolni az adott karakter háromféle képességét, ezért a játék menetének megfelelően kell dönteni mi éri meg jobban. Pl. futni kéne inkább, extra akció kéne vagy AoE sebzés?

  4) 12 féle őrület kártyából minden karakter a játék elején kap egyet, ami számos alkalommal aktiválódni fog.

  5) Mivel kártyákat kell húzni, azok véletlenszerű sorrendje tovább randomizálja pl. hol és mikor milyen szörny fog leidéződni.

  A szörnyek aktívan követnek és támadnak, nem tudod (csak képességgel) elkerülni őket, hogy békében nyomozgathass. Kihívást jelent a játék, nagyfokú csapatmunkát (és szerencsét) igényel a nyereség.

 • skynetube

  2022-02-08 20:36:56

  Számomra abszolút etalon lett a Halandó Halál a kooperatív dungeon-crawler-henteldéje, pedig sokszori nekifutás után már nem sok reményem volt a műfajban. A ránézésre agyatlan henteldének tűnő játék - ahogy alattam is írták - nehéz, erős együttműködést kíván, és minden egyes lépést meg kell fontolni, mert ami sétagaloppnak indul, igen hamar nagyon-nagyon bedurvul. Ennek ellenére mégsem támad az az érzése az embernek, hogy igazságtalan lenne, és bár a szerencsének mellé kell állnia, a kritikus pillanatokban újradobott kockák sokat segíthetnek.

  De itt mindennek ára van: az újradobás növeli a stresszt, a túl magas stressz pedig ugyan nem halálos, de könnyen a halálunkhoz vezethet. Persze pihenhetünk szinte bármikor, ez azonban időbe kerül, az elpazarolt idő pedig még nehezebb helyzetbe hozhat - nem is olyan hosszútávon. Mégis nagyon jól balanszolt, jó szinergiával fejlesztett karakterekkel pedig elképesztő hőstetteket lehet véghezvinni, miközben elkerülhetetlenül közelít a vég őrület vagy halál formájában.

  Alattam említették, hogy a kőeurósok kerüljék, amivel egyet tudok érteni, de ha egyszer valaha megfordulna a fejében egy ilyen beállítottságú egyénnek egy kooperatív ameri játék kipróbálása, akkor ez legyen az!

 • ubazsi

  2022-01-22 15:00:48

  Szerintem megéri az árát, hangulatos tipikus ameri játék, amiben nagyon nagy a szerencse szerepe és nagyon nehéz nyerni. Egyedül, de két fővel is teljesen jó az élmény, szerintem próbáljátok ki. :)

 • ubazsi

  2022-01-22 14:54:05

  Teljesen jó, legalább 2 karaktert kell vinned, de nem okoz problémát. Viszont nagyon durván nehéz nyerni.

 • Atesz

  2021-11-12 09:29:07

  Sziasztok!

  Egyedül játszva mennyire jó a játék,1-2 karakterrel játszva?

 • colossum

  2021-10-13 10:04:25

  Nálunk ez lett az abszolút kedvenc. Bár szeretünk az összejöveteleinken minél több játékkal játszani, ezzel 3 küldetést toltunk le, egymás után. A másodikban Cthulhu csúnyán lealázta a csapatot, de azt is élveztük, és újra kezdtük! Azóta beszereztem a Yog Sothoth kieget is (német nyelven, így fordítás alatt van) mert a vénségek képességei és mítoszkártyái nagyon meg tudják csavarni ugyanazt a sztorit. Nagyon várjuk a beígért Season 2 kieget - az újabb küldetésekkel és szörnyekkel!

 • c.gergo

  2021-08-03 19:07:09

  Meglepődtem, hogy Lovecraftos Kutyulus játékot hoz ki a CMON és nem az FFG. Hát ez merőben más stílusra mint az előbbiek. Míg az FFG inkább a nyomozásra, történetre helyezi a hangsúlyt ez egy az egyben szörny hentelés. Zseniális karakterekkel és karakterfejlődésekkel. Kevésnek tűnhet a 6 sztori és két boss, de lehet őket keverni és így máris 12 :D Az meg garantált, hogy nem nyertek folyamatosan (ha nem csaltok persze :D ). Jó nehéz koop, nagyon egyszerű szabályokkal. Igazi kis püffölde. Szerintem simán megéri az árát. Főleg ha a delta hozza a season2-t akkor mindenképp. Igen, van benne szerencse, de ez egy ameri, szóval nemkell meglepődni. Ha hangulat a fontos, a gyönyörű AAA kivitel és nem vagy kontrolmániás akkor nyerő vétel lehet. És igen, sikerre dobás van, de lehetőség is a dobott értéket változtatni. Nagyon ki kell használni a karakterek képességét, (Raszputyin the best:)) különben bukta lesz a kör :) A KőEurósok szerintem messze kerüljék el. Ez a játék mást ad mint egy por száraz terramystica. Hangulatot. És nem is akármilyet. Nálam simán elfér a Mansions of Madness és az Eldritch Horror mellett a polcon. Teljesen más fajta játék.

 • jandacsik

  2021-04-16 19:02:45

  Nem olyan rég ragadott magával a modern társasjátékok világa, ezért nagyon nagy összehasonlítási alapom nincs - így roppant mód élveztem ezt a játékot. Már játszottam koopoeratív játékkal, de ez volt az első kalandjáték élményem, amelyben videójátékszerű labirintusokon keresztül kellett mozgatni a karakterem, és szembeszállnom a rémségekkel. A Lovecrafti hangulat szerintem csak félig-meddig jön át, mert míg az író a már-már megfoghatatlan és leírhatatlan iszonyattal operál a munkáiban, addig itt a szörnyetegek nagyon is megfoghatóak: a mimik részletesek, olyan rondák, hogy már szépek a szemnek. Cthulhura egyenesen öröm ránézni. De ezt nem tartom negatívumnak. A játék nagyon hangulatos, izgalmas, inkább a akciókra, mint a történetmesélésre fókuszál, és bizony taktikázni kell az életpontok miatt, hogy merre barangoljon az ember a játéktáblán a sokasodó ellenfelek között. A grafika ugyancsak gyönyörű, a hat történetet összerakható játéktábla is jópofa, bár elsőre macerás és hosszadalmas volt megtalálni a darabjait. Mivel friss tárasjátékos vagyok, ezért a szabályt elsőre nehezen értettem meg, de miután alaposabban átrágtam maga a szabálykönyvön, és megnéztem egy segédvideót, már-már elszégyelltem magam miatta, hogy ennyire nehezen indult be az ismerkedési folyamat (bár a játék végén rádöbbentem, hogy néhány apró kritériumot így is félrenéztem). Negatívumként nem is annyira magát a játékot, hanem a csomagolást rónám fel, mert egy csápjelző hiányzik, és az egyik figura (Tűzvámpír) két nyúlványa is hibás volt (a darabok nem voltak a dobozban, így gyanítom, hogy gyártási hiba). De ez a két apróság talán megengedhető olyan játéknak, amely ilyen sok alkatrészből tevődik össze. A doboz tömve van, így abszolút megéri az árát.

 • Atesz

  2021-02-04 08:49:46

  Sziasztok! Gondolkodok a játék megvételén. Valaki tudna mesélni róla, hogy megéri e az árát? Pl. egy Nemesishez képest mivel nyújt többet vagy kevesebbet? Mennyire szerencse függő ( gondolok itt a sok dobókockára)? Két fővel milyen játszani?

A Cthulhu: A halandó halál társasjáték és kiegészítői (17)

 • Cthulhu: Death May Die – Season 2 Expansion társasjáték Kiegészítő

  A Cthulhu: Death May Die rengeteg tartalommal bíró kiegészítője. 10 új nyomozó, 17 új szörny, és 6 epizód kapott helyet a dobozban.Angol:The Season 2 expansion brings a lot of content to expand your experience with Death May Die. From a whole roster of unique Investigators, to 6 brand new Episodes, introducing all...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Cthulhu: Death May Die – Season 2 Expansion társasjáték Kiegészítő 20861 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cthulhu: Death May Die – Yog–Sothoth társasjáték Kiegészítő

  A Yog-Sothoth Elder Box a Cthulhu: Death May Die bármelyik epizódjával játszható, és a következőket tartalmazza: A doboz tartalma: Yog-Sothoth és Wilbur Whateley figurák 4 Elder One kártya Szörnyek kártya 8 Mítosz kártya Jelölők DobozAngol:Yog–Sothoth Elder Box can be played with any episode of Cthulhu: Death May Die and contains: Yog-Sothoth and Wilbur Whateley figures 4 Elder One cards Monsters card 8 Mythos...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Cthulhu: Death May Die – Yog–Sothoth társasjáték Kiegészítő 12088 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cthulhu: Death May Die – Unspeakable Box társasjáték Kiegészítő

  Unspeakable Box contains all Kickstarter exclusive stretch goals for Cthulhu: Death May Die unlocked during the campaign. It includes: 5 plastic dashboard trays 18 Investigators miniatures and boards DAGON elder one box (4 minis, 13 cards, 15 tokens) YOG-SOTHOTH elder one box LOST EPISODE 1 box (3 minis, 25 cards, 10 tokens) LOST EPISODE 2 box (4 minis, 25...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Cthulhu: Death May Die – Scarlett Hayes társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Komplexitás: 3/5
 • Cthulhu: Death May Die – Black Goat of the Woods társasjáték Kiegészítő

  A kultisták egy ősibb korba taszítanák a világot! Az Erdők Fekete Kecskéjének valódi természete nem teljesen ismert. Annyit tudni csak, hogy kultistái egy sokkal ősibb időbe kívánják visszarántani a világot, és ezért a nemes célért bárkit képesek feláldozni, akik az útjukba állna. Az Erdők Fekete Kecskéjét ezernyi fiatal követi, és úgy vonulnak fel minden...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Cthulhu: Death May Die – Black Goat of the Woods társasjáték Kiegészítő 8252 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Cthulhu: Death May Die – R'lyeh Rising társasjáték Kiegészítő

  Let's not be coy, the heart and soul of the R'lyeh Rising expansion is its colossal figure of Cthulhu! This cyclopean creation is something never before seen in the world of board gaming. Its base is 44 x 44 cm wide, and it stands 57 cm tall to the tip of its wings. In fact, this thing is so huge that his base becomes the board on which the game is played!...

  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
 • Cthulhu: Death May Die – CMON Comics: Vol. 1 Promos társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Cthulhu: Death May Die – Dice Tower 2022 Promo társasjáték Kiegészítő

  A new card for Cthulhu: Death May Die, first made available through the Dice Tower 2022 Kickstarer. R'lyehian seizures: "While there is a wound of this card, you may only communicate in gestures and gibberish. If you don't remove the token and take two wounds. If there is a wound on this card remove the wound token and heal all your stress. Otherwise...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Iron Maiden Pack #1 társasjáték Kiegészítő

  A doboz az Iron Maiden zenekar híres kabalafigurájának, Eddienek 6 különböző alakját tartalmazza, valamint 58 kártyát, és egy szabálykönyvet, hogy melyik figura melyik játékban hogyan használható: Undead Eddie (Live After Death) Zombicide 2nd Edition: Survivor & Abomination Zombicide Undead or Alive: Survivor & Abomination Cthulhu: Death May Die - Fear of...

   Iron Maiden Pack #1 társasjáték Kiegészítő 14990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

  • Iron Maiden Pack #2 társasjáték Kiegészítő

   A doboz az Iron Maiden zenekar híres kabalafigurájának, Eddienek 6 különböző alakját tartalmazza, valamint 46 kártyát, egy játékostáblát és egy szabálykönyvet, hogy melyik figura melyik játékban hogyan használható: Shaman Eddie (The Book of Souls) Zombicide 2nd Edition: Survivor & Abomination Zombicide Undead or Alive: Survivor & Abomination Massive...

    Iron Maiden Pack #2 társasjáték Kiegészítő 14990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

   • Iron Maiden Pack #3 társasjáték Kiegészítő

    A doboz az Iron Maiden zenekar híres kabalafigurájának, Eddienek 2 különböző, nagyméretű alakját tartalmazza, valamint 27 kártyát és egy szabálykönyvet, hogy melyik figura melyik játékban hogyan használható: Fear Eddie (Fear of the Dark) Zombicide 2nd Edition: Abomination Zombicide Black Plague: Abomination Zombicide Undead or Alive: Abomination Cthulhu:...

     Iron Maiden Pack #3 társasjáték Kiegészítő 8990 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

    • Cthulhu: Death May Die – Season 4 Expansion társasjáték Kiegészítő

     The Season 4 expansion brings a lot of content to expand your experience with Death May Die. From a whole roster of unique Investigators, to 6 brand new Episodes, introducing all manner elements to the game, utilizing a new set of game tiles, and pitting a host of terrifying new monsters in all shapes and sizes against the players! —description from the...

     • Játékidő: 120 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 120 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Cthulhu: Death May Die – Fear of the Unknown: Ithaqua the Wind-Walker társasjáték Kiegészítő

     Ithaqua the Wind-Walker is an expansion for Cthulhu: Death May Die. This box brings a brand-new Elder One for you to use in combination with any Episode (from any Season!) creating a whole new gaming experience as you try to vanquish the perils of the Wind-Walker and his Shantak followers! The Ithaqua the Wind-Walker box comes with: 1 Ithaqua figure 2...

     • Játékidő: 90 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 90 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Cthulhu: Death May Die – Fear of the Unknown - Animal Allies társasjáték Kiegészítő

     Animal Allies is a Kickstarter Exclusive expansion for Cthulhu: Death May Die. This expansion brings a set of new Relic cards to the game, except, this time, they are animal allies that will join investigators on the board, following them around! The Animal Allies box comes with: 10 Animal Ally figures 5 Relic cards Rules leaflet Animal Allies are a...

     • Játékidő: 90 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 90 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Cthulhu: Death May Die – Fear of the Unknown: Unknowable Box társasjáték Kiegészítő

     Unknowable Box contains all Kickstarter exclusive stretch goals for Cthulhu: Death May Die - Fear of the Unknown unlocked during the campaign. 28 Investigators miniatures and boards 7 Monsters with Unknown Monster card NUG & YEB elder ones box Unknown Monsters cards for Unspeakable Box Monsters 2 Relic cards (Pumpkin, Skull) Lost Episode 4 Box: Hypnos Lost...

     • Játékidő: 90 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 90 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Cthulhu: Death May Die - CMON Comics – Vol. 2 Promos társasjáték Kiegészítő

     • Játékidő: 120 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 120 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
    • Cthulhu: Death May Die – Fear of the Unknown társasjáték

     Cthulhu: Death May Die is back with a new standalone box and upgraded rules! Designed by Rob Daviau and Marco Portugal, Fear of the Unknown marks a new Season of the hit board game that brought a new twist to the mythos universe created by H.P. Lovecraft. Face the challenges of 6 new Episode and 2 new Elder Boxes, that bring new insanities and monsters as...

     • Játékidő: 90 perc
     • Min. játékidő: 90 perc
     • Max. játékidő: 90 perc
     • Max. játékosszám: 5
     • Min. játékosszám: 1
     • Ajánlott életkor: 14+ éves
     • Komplexitás: 3/5

    Részletes adatok

    Részletek

    • Játékidő:  1.5 - 2 óra
    • Játékosok:  1 - 5
    • Ajánlott életkor:  14+
    • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
    • Komplexitás:  Egyszerű
    • Tervező:  Rob Daviau, Eric M. Lang
    • Illusztrátor:  Richard Wright, Thierry Masson, Adrian Smith, Nicolas Fructus, Karl Kopinski, Edgar Skomorowski
    • Kiadók:  Asmodee, Portal Games, Edge Entertainment, Arclight, Delta Vision Publishing, Game Harbor, Galápagos Jogos, Hobby World, Guillotine Games, REXhry, Cool Mini Or Not, BoardM Factory, Ігромаг
    • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, angol, francia, német, magyar, olasz, japán, Korean, lengyel, portugál, orosz, spanyol, ukrán

    Alternatív nevei


    Kiadások

    • Chinese edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: kínai
    • English edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: angol
     • Méretek: 32.3 cm x 32.3 cm x 12 cm
     • Súly: 3.1 kg
    • German edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: német
    • Italian edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: olasz
    • Japanese edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: japán
     • Méretek: 32 cm x 32 cm x 12 cm
    • Russian edition
     • Kiadás éve: 2019
     • Nyelv: orosz
     • Méretek: 32.3 cm x 32.3 cm x 12 cm
     • Súly: 3.1 kg
    • French edition
     • Kiadás éve: 2020
     • Nyelv: francia
     • Méretek: 32.3 cm x 32.3 cm x 12 cm
     • Súly: 3.1 kg
    • Korean edition
     • Kiadás éve: 2020
     • Nyelv: Korean
    • Polish edition
     • Kiadás éve: 2020
     • Nyelv: lengyel
    • Portuguese edition
     • Kiadás éve: 2020
     • Nyelv: portugál
     • Méretek: 32.3 cm x 32.3 cm x 12 cm
     • Súly: 3.1 kg
    • Spanish edition
     • Kiadás éve: 2020
     • Nyelv: spanyol
     • Méretek: 32.3 cm x 32.3 cm x 12 cm
     • Súly: 3.1 kg
    • Hungarian edition
     • Kiadás éve: 2021
     • Nyelv: magyar
     • Méretek: 31.7 cm x 31.7 cm x 11.7 cm
    • Czech edition
     • Kiadás éve: 2022
     • Nyelv: cseh
    • Ukrainian edition
     • Kiadás éve: 2023
     • Nyelv: ukrán

    Hasonló játékok

    Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Cthulhu: A halandó halál társasjátékhoz