Blokkerende Botsauto's
Videó beküldése

Blokkerende Botsauto's

Társasjáték, 2012
Értékelem!

A Blokkerende Botsauto's egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Blokkerende Botsauto's (Blocking Dodgems) is a print and play game for two players. Each player is the driver of a car. The cars drive on a 4 by 4 grid of streets. Each player in...

A Blokkerende Botsauto's egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 perc. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a pontról pontra mozgás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Blokkerende Botsauto's (Blocking Dodgems) is a print and play game for two players.

Each player is the driver of a car. The cars drive on a 4 by 4 grid of streets. Each player in turn passes one intersection. Each intersection is a double sided tile. One side has an intersection where no right turn is allowed. The other side shows an intersection where no left turn allowed. Driving straight ahead is always allowed. Each time a car has passed an intersection, its tile is flipped. The first player to pass all 16 intersections wins. The cars cannot be both on the same tile at the same time. A player who has nowhere to go (his car can only drive off the grid, or on a blocked tile) loses the game. During the setup phase of the game, each player determines the initial state of half of the grid.

This game was published as a prize question in the Dutch magazine Pythagoras (issue 51/3, Jun 2012). It's a magazine about mathematics for high school students. Readers had to find a winning strategy (no answer was found).

Kategória: Verseny, Útvesztő, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Moduláris tábla, Pontról pontra mozgás, Rács mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 perc
  • Játékosok:  2
  • Kiadók:  (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  holland

Kiadások

  • Dutch First edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: holland

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Blokkerende Botsauto's társasjátékhoz