Bites: Promo Cards Pack
Videó beküldése

Bites: Promo Cards Pack társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2023
Értékelem!

Ez a játék a Bites kiegészítője.

A Bites: Promo Cards Pack egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Bites társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére. Az alapjátékot 2020-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Light Game of the Year kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a moduláris...

A Bites: Promo Cards Pack egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Bites társasjátékhoz, 2 - 5 játékos részére. Az alapjátékot 2020-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Light Game of the Year kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a moduláris tábla, az áru spekuláció, a játék végi bónuszok és a változó setup mechanizmusokra.

Kategória: Kiegészítő, Állat
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Moduláris tábla, Áru spekuláció, Játék végi bónuszok, Változó setup, Track Movement, Map Reduction

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Bites: Promo Cards Pack társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Bites társasjáték és kiegészítői (4)

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Brigitte Ditt, Wolfgang Ditt
  • Illusztrátor:  Anca Gavril, Filip Gavril
  • Kiadók:  BoardGameTables.com
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2023
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bites: Promo Cards Pack társasjátékhoz