Bájos kis Bestiák
Bájos kis Bestiák
Bájos kis Bestiák
Bájos kis Bestiák
Videó beküldése

Bájos kis Bestiák társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Bájos kis Bestiák egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra....

A Bájos kis Bestiák egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Bájos kis csapatod nagy, gonosz szörnyeket aprít! Vágjatok bele!
Egyszerű, gyorsan megtanulható, pörgős - már ez is elég lenne egy jó partijátékhoz. A Bájos Kis Bestiák mindezek mellett vicces és az illusztrációk miatt végtelenül aranyos is! De ne tévesszen meg a külső, ebben a játékban mindenki a többiek hátráltatására törekszik!

A játék kétféleképpen nyerhető meg: a tökéletes kalandorcsapat összeállításával (ehhez mind a 6 kaszthoz - harcos, vándor, tolvaj, őrző, varázsló, bárd - ki kell játszani egy-egy kártyát) VAGY 3 szörny legyőzésével.

A játékosok minden körben 3 akciópont elköltésével kerülhetnek egyre közelebb a célokhoz, amit a következő akciókra lehet fordítani tetszés szerint:

 • 1 pontba kerül egy hős-, varázslat- vagy tárgykártya kézből kijátszása. Bármikor, bárki reagálhat egy kártya kijátszására párbajkártya lerakásával, így az eltervezett akció közel sem biztos hogy sikeres lesz!
 • 1 pontba kerül új lapot húzni, de más módon nem is kerül automatikusan lap a kezünkbe, szóval érdemes erre is költeni.
 • 1 pontba kerül egy már asztalon lévő hős képességét újra aktiválni. Egy körben egy hőst csak egyszer lehet cselekvésre sarkallni, akár frissen kijátszott, akár előző fordulókból lent lévő hősről van szó!
 • 2 pontba kerül egy szörny megtámadása.
 • 3 pontba kerül az összes kézben tartott lap lecserélése.

Ami a játékba elég nagy szerencsefaktort visz, az a kockadobás, hiszen:

 • a kijátszáskor ingyen aktiválható a hős a képesség célszámának megdobásával,
 • párbajkártya kijátszásakor is dobás dönti el, sikerül-e megakadályozni a lap lerakását,
 • illetve a szörnyek legyőzéséhez sem elegendő a megfelelő hősökkel rendelkeznünk, a megfelelő célszámokat is ki kell dobnunk.

Szerencsére vannak módosító kártyák, amiket bárki, bármikor, bármilyen kockadobás eredményének módosítására felhasználhat.Ez egyben még egy remek lehetőséget ad arra, hogy a játékosok folyamatosan belepiszkáljanak egymás terveibe...

A bájos kis bestiákra itt vethetsz egy pillantást, ha kíváncsi vagy rájuk!

Az Unikornisok - A rémes ménes és a Dungeons & Dragons szerelemgyereke minden geek számára kötelező darab!

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Magyar nyelvű ismertető

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 15% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 41 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Kockajáték, Harc, Állat
Mechanizmus: Akció pontok, Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Szerepjátszás, Pakli tervezés, Kockadobás, Vedd el, TRN-04 Progressive Turn Order, Interrupts

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Bájos kis Bestiák társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Bájos kis Bestiákmolnar.laszlo.sirius, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszerű szabályok, családi élmény, cuki grafikával.

0 érdeklődő


Bájos kis Bestiákpmarton, Pécs

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Pécs! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Újszerű, 1 alkalommal játszott.

2 érdeklődő


Bájos kis BestiákDeja

Csak személyesen!

Kihasználatlanság miatt eladó. Csak személyes átvétel Szegeden.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Bájos kis Bestiák társasjáték videók (14)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • Rhymster

  2024-03-05 18:55:11

  Sziasztok!

  Az én véleményem szerint egy nagyon jó játék, viszonylag egyszerű szabályokkal. Sokszor játszottuk ketten, de ahhoz, hogy előjöjjön, hogy miről is szól ez a játék legalább négyen érdemes nekikezdeni. A gyerekek előbb vágják a szabályokat, mint a felnőttek, tehát ők sem esnek ki a szórásból. A "barátaid" szivatása a cél, amellett, hogy persze te nyerj a végén. Én inkább a kooperatív játékokat kedvelem, de néha az is belefér, hogy ehy kicsit akadályozzuk a legkedveltebb játékoszársainkat.

  Ajánlom mindenkinek, főleg a kárörvendőknek 8).

  Jó játékot mindenkinek!

 • MaRo

  2023-09-08 00:11:07

  Az unikornishoz hasonlóan ennek is jó szivatós híre van így gondoltam egy próbát megér. Ezt már jellemzően többen játszottuk bár tény, hogy a többség nem volt tapasztalt játékos. Érzem én, hogy ez a játék belemenős akar lenni de nálunk ez nem annyira nyilvánult meg. Amikor szivatni vagy hátráltatni kellett volna sokszor nem volt rá lapom. Hogy másnak volt e az passz de nem sokszor lettek lejátszva.

  A játszmák többségét megnyertem ugyan de ettől még nem éreztem, hogy ezért küzdeni is nagyon kellett. Inkább betudtam szerencsének, hisz valamilyen szinten mondhatni csak ezen múlt.

  Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok általában a szerencsés fajta. Itt viszont nem csak a lapjárás lutri de még a kockadobás is ott van. Igazából a szarv kockajel sehol sem volt feltüntetve így azt 1nek értékeltük.

  Egyes akciók alatt én olykor másra asszociáltam alapból így ilyen szempontból néha volt nehézség.

  A lapok szerintem elég balanszolatlanok mert van amivel nagyon lehet menni van ami szinte semmit nem ér és van ami meg lutri.

  Mivel kidobásra többségében a módosítók lesznek a keverés is rémálom mert ezeket kellene jól elkeverni.

  Elolvastam a kommenteket és igazából a szivatáson túl sem érzem igazán jó játéknak. Aki elől van relatíve könnyű ellehetetleníteni ami egyúttal azzal is jár, hogy szinte királyt csinálunk mert ezzel akár eldobálható minden olyan lap amivel a soron következő ellen tudna bármit tenni a társaság.

  Nem mondom, hogy nem vagyok vele hajlandó játszani de én speciel ettől jobbat vártam. Habár meglehet, hogy más társaság más oldalról mutatná meg a játékot és talán egyszer erre is sor kerül addig viszont marad a csalódás kategóriában. Néhány forduló után már nem is éreztem ingert újabb körre, inkább a társaság igényeit tartottam szem előtt. Pedig alapvetően nem hosszú játék és egy ilyen céllal bíró játék tovább is fenntarthatná a játékkedvet.

 • PaNel95

  2023-05-21 17:21:47

  Pár hete játszottam együtt ezt a játékot baráti társasággal. Összesen 6-an voltunk, de rajtunk kívül (párom és én) mindenki ismerte a játékot. Sajnos a játékszabályokat annyira nem mondták el, mondván, hogy játék közben majd mondják, illetve a kártyákon úgy is rajta van minden. Nos ezzel nem is lett volna gond, csak mivel ők ránézésből ismerték már a lapokat, pontosan tudták, melyik szörnyet kell legyőzni, milyen lapok vannak a másiknál letéve és mit érdemes elvenni a másik játékostól. Mi pedig nem. Olvastunk, nézelődtünk, kérdezgettünk, amivel a játék menetét eléggé lelassítottuk. Ennek ellenére majdnem sikerült nyernem, 1 gonoszt kellett volna legyőznöm, illetve csak 1 klán harcosa hiányzott előlem. Noha igazából azt sem tudtam mit csinálok. 😅 Viszont szépen el is vettel tőlem lapokat és nem igazán tudtam, hogy miket kéne letennem, amivel hasonlóan jó tudok maradni. A hatalmas mázlim, hogy jó vagyok kockadobásban nagy általánosságban.

  Egy szó, mint száz, nem volt rossz a parti. De ez egy olyan játék, ahol ismerned kell a lapokat, illetve az újoncokat be kell avatni, különben nagyon egyoldalú lesz a játék. Engem a szívatás része nem zavar, sőt, ha érzem magamban az erőt nagyon is élvezem és nem zavar, ha visszakapom, így jártam. De nagy sértődések tudnak lenni, ha valaki nem így áll hozzá.

  Még nem igazán döntöttem el, hogy tetszik-e, csak 1 partit játszottunk, de egyelőre itthonra nem vettük meg. Nem igazán vagyok jártas a társasjátékok világában, a Rémes ménest sem ismerem, hogy hasonlóval legyen tapasztalatom. A Boldog kicsi dinók és a Robbanó cicák egyelőre sokkal jobban bejött, noha picit más a mechanizmusuk tudom.

 • nagy.gabriella.0331

  2022-07-17 21:10:25

  Iszonyatosan cuki és jópofa, de szerintem relatíve bonyolult játék, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján mindenkinek kellett egy kis idő, mire igazán ráérzett a játék menetére, ami lehet annak is köszönhető, hogy minden hősnek más-más képessége van, a fordításban nem minden teljesen egyértelmű, illetve aki annyira nem jártas a fantasy világban annak is nehezebb lehet ráérezni. De tapasztalt játékosoknak könnyű lehet értelmezni. Illetve ne feletjsük hogy ez egy igazi kicseszős játék, így azoknak akik jobb szeretik a magunkban gyűjtögetjük a kis pontjainkat és majd a végén kiderül hogy ki volt az ügyesebb stratéga típusú játékokat (pl. Catan, Century etc.) azoknak ez a játék elég frusztráló lehet, mert sose tudhatod épp ki szemel ki téged hogy aztán jól megszívasson. Emiatt a szívatós vonal miatt könnyen lehet sértődés a vége, így fontos "megfelelő" emberekkel játszani, és tudatosítani hogy ez csak egy játék, nem dől össze a világ, csak mert megsemmisítették a kedvenc hősöd.

  Összességében tehát azt mondanám, hogy nem mindenkinek való, viszont aki szereti a másokkal kicseszős játékokat cuki állatokkal, annak tökéletes.

 • attilavarga195

  2022-05-31 08:57:14

  Tudom elég megosztó tud lenni ez a játék, van társaság ahol szóba sem jöhet, hogy előkerül, míg másokkal örömmel kaszaboljuk egymást és kacagva dobjuk tűzre a másikat a szorakozás nevében. De, hogy ne legyen ennyire dramatikus az írás egy kicsit elemeire bontva körül kell járni ezt a játékot. Első sorban, akik szeretnék beszerezni jobb ha tudják, itt lesznek csiszolódások tehát ez nem az a játék ahol békésen játszanak együtt az emberek. Célod lesz a másikkal kibabrálni, hogy előre juthass. Nem tudom azoknak ajánlani, akik csak a győzelemben hiszenek mert az nem lesz egy szórakoztató menet, legalábbis nem mindenkinek.
  Akik szeretnek versengeni és eltudják fogadni a komfrontációt, azoknak ez jó választás lehet. Nagyobb összejövetelekre kellemes játék és nem nehéz elmagyarázni a szabályokat sem. Nálunk eddig az ideális játékos szám a 3 volt, de szerintem négyen sem lehet rossz. Ketten próbáltuk, és lehet is úgy játszani, de annak nagyon direkt a másik kárára teszek hangulata van, ami nem volt a legjobb élmény nekünk. A játék hangulata emellett vicces és könnyed, nem lehet nem mosolyogni a cuki mészárosok láttán.
  Érdemes levédőzni a kártyákat mert sokat forognak a kezekben, ide-oda és szerintem ezt hosszú távon megsínylik a lapok.

 • ryuk669

  2022-04-17 11:23:59

  Biztos, hogy elég megosztó játék, pont tegnap sikerült egymás után 4 partyt is lejátszani olyanokkal, akiknek nagyon bejött. Aki eddig kritizálta azt mondta, ez csak azoknak való akik szeretnek szemétkedni és az elnyomott fusztrációikat kiélni. Ezzel nem értek egyet, szerintem épp csak azoknak nem kedves akik zokon veszik ha velük "szemétkednek", de szerintem alapvetően minden játék arról szól, hogyan tudjuk legyőzni a másikat, vagy épp a játékot magát. Én személy szerint minden vereség után azt kezdem el tervezgetni, hogy vajon hogy tudnek jobb stratégiával játszani a következő alkalommal és nehezen is értem meg azokat, akik csak egyre fusztráltabbam lesznek a sok elvesztett meccstől. Jó jellemfejlesztők lehetnek az ilyenfajta játékok, mert ha hagyod, kimozdítanak a megszokott stilusodból és rávesznek, hogy változtass bizonyos helyzetekben, hogy sikeres lehess. És ez jelentheti azt, hogy megpróbálsz kevesebbet szemétkedni, vagy megosztani ezt a többi ellenfél közt, hogy ne te legyél a "főgeci", hogy aztán mindenki rádszálljon, és jelentheti azt is, hogy pont hogy elkezdesz végre te is ki-kibaszni másokkal, mert ha csak épitgeted a paklid meg ölöd a szörnyeket, akkor mindenki téged kezd tépázni hogy csak azért se nyerj.

  Visszatérve a játékra; a cuki stilustól a mai napig elolvadok :'D mindeközben nem érzem annyira komolytalannak mint az unikornis, rémes ménes kiadást (bár ez utóbbit is nagyon szeretem), de a dobókockák....na az a szerencsefaktor néha megőrjít ezért nagyon jónak érzem hogy vannak a módosító kártyák, bár néha ezzel se sokat érünk, főleg ha kihíváskártyán kìvül egy árva Ittas Dudást se kap az ember x'D Ami még tetszik és mindenképp kipróbálásra kerül a jövőben, az saját csapatvezetők tervezése. A játék leírásában van róla bővebb infó, és szerintem érdemes kipróbálni, ha tetszik a játék es szeretnénk még érdekesebbé tenni. Mi főképp véletlenszerűen választunk vezetőt, úgy igazságosabbnak érezzük.

 • mrsa4

  2022-01-16 16:17:58

  Mivel én alapvetően gyerekekkel (8,12,15,15) játszom, - és mind lány - így nem kérdés, hogy megvesszük, ha a játék cuki, a csomagolás mindig megvesz minket kilóra; az Unstable Unicorns után pedig nálunk kötelező felszerelés lett. Szerencsére mind viseli a szarkasztikus humort (volt kitől örökölni és tanulni) és egymás iszonyú szivatását, ezért nálunk simán kedvenc lett. Sokszor előfordul, hogy teamup-olunk valaki ellen (csak ne a legkisebb legyen az), és rommá szivatjuk a csapatát. Nagyon sokat szoktunk nevetni, minden egyes játék élmény, és mi ezt keressük egy társasban. So 5/5 10/10.

 • hierroo

  2021-06-28 10:04:41

  Az írások alapján elég megosztott a vélemény erről a játékról. Van akinek nagyon tetszik, de van olyan aki nem szereti és olyan is akad, aki semleges ebben a témában. A szerencse itt is jelen van, de akit ez nem zavar, és veszteni is tud (sokszor), az szórakoztatónak találhatja ezt a egyébként aranyos(?) "bestiákat".

 • Herdd

  2021-06-25 22:11:36

  Jobban tetszik mint az unikornisok, de továbbra sem tudom őszintén élvezni. Ahogy mondták fentebb, ez a modern uno.

  Nem vicces, de legalább aranyos. Nem jó, de legalább unalmas. Nincs mélysége, a sikerélményt nem magadnak szerzed, hanem csak kapod pont mint a kudarcokat. Az egyetlen cél az a játék befejezése.

 • armin.d.ivan

  2021-06-17 18:06:54

  Nemrég sikerült beszerezni, de egyből az egyik legnagyobb kedvenc lett. Az Unikornisok után rendkívül egyszerű a szabálya, csak pár dolgot kellett hozzávenni. Pörgetni fogjuk sokáig!

 • mvik19

  2021-04-30 13:52:20

  Régóta szemezünk vele, de valahogy mindig más került a kosárba eddig. Megvettük pár napja. Nekem is egyből a Munchkin ugrott be róla. Érezhetően sokat merít belőle. Eddig csak ketten próbáltuk, de érezhetően kéri a több játékost. Élvezhető volt így is, viszont nyilván kevesebb volt a lehetőség, mint több főnél. A hangulata egyből megtetszett mindkettőnknek. Bár a humorban még mindig a Munchkin a nyerő.

  Új fejlemény: leültünk játszani a 10 éves unokaöcsémmel. Hatalmas sikert aratott a játék nála. Kicsit meg is lepett, mennyire könnyen belejött és megértette, mert 10+-os a játék.

  Szóval az új tapasztalat megerősítette a feltételezésemet, hogy több játékos számmal jobb. Még egy gondolat, hogy talán a fiatalabb korosztálynak is lehet egy belépő játék. Fura volt, hogy addig csak úgy el volt vele, míg el nem kezdtük egymást kicsit szívatni. Utána aztán elindult a lavina és egy aranyos kissrácból a leggonoszabb ellenféllé változott. Persze csak jó értelemben. Biztos, hogy sokszor elő fog kerülni baráti társaságban is.

 • Bence372

  2021-04-13 12:00:24

  Egy hónapja szereztem be (,mivel az Unstable Unicorns-t is tetszett már ettől a csapattól) a baráti társaságban ez aratta jelenleg a legnagyobb sikert.

  Sok szempontból hasonló tud lenni a Munchkinhez, viszont a hangvétele sokkal lazább. A szabbályai első hallásra bonyolultnak tűnnek, de egy kör után bárki bele tud jönni. A játékidőt a játékosok száma nagy mértékben befolyásolja viszont 40-45 perc szokott lenni a leghosszabb esetekben is.
  A játék viszont erősen nyelvfüggő tud lenni, mert minden lapnak saját tulajdonsága van, így ha valaki azt nem tudja elolvasni kézben akkor komoly hátrányba kerülhet. A magyar fordítása viszont fantasztikusan jól sikerült (+pont a szóviccekért).

  A játék 2 fő esetén is nagyon jól élvezhető, de a rendes játék élmény több fő (4+) esetén az igazi, mert akkor változatossak és kiszámíthatatlanok a körök.

  Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nálunk is nagy sikert aratott mind a grafikájával, mind pedig a az új játékokban rejlő változatosságával.


  (Baráti társaságoknak plussz poén lehet pár játék után akár a csapatot is "kártyásítani" saját képességekkel és szabályokkal, amire külön online felületet biztosítanak a társas gyártói)

 • porcine

  2021-04-09 20:37:30

  Nem igazán az én stílusom. A srácaimnak vettem meg. Őket lenyűgözte. És én is megszerettem.

  Bár tényleg szemétkedős, de én pont emiatt kedveltem meg. Megmutatta ugyanis a srácoknak, hogy kiszúrhatsz a másikkal, de utána ne vágd a képébe csak azért, hogy kárörvendj. A következő körben úgyis visszakapod. Szóval légy úriember, ha odavágsz és viseld méltósággal, ha odavágnak.

  Pörgös, tele vicces karakterekkel. Tényleg jó ötlet, hogy kétféle módon is győzhetsz. Folyamatosan figyeled a másikat, hogy milyen irányba indul el. Ha erősödik, akkor igyekszel odacsapni, vagy gyengíteni a hőseit. Folyamatosan mozgásban tart és rövid.

  Végülis megszerettem, pedig tényleg nem az én stílusom. (8 éves kortól mehet a buli, de érdemes egy nagyobbnak is odaülni, hogy elejét vegye a vég nélküli sértődéseknek.)

 • gavlak82

  2021-03-23 13:17:48

  A bemutatóban részletesen leírtak mindent a szabályokról. Tipikusan nem családi játék. Bár nyögvenyelősen lehet kooperatív üzemmódban győzni a 3 szörny ellen, de ezt a kártyák többsége nem igazán engedi. Jobban tetszik, mint az elődei (unikornisok, cicák), ebben viszont őrült módon lehet szívatni egymást, nagyon bájosak a kis bestiák, 2-3 fővel is el lehet játszani, de nagyobb baráti körben az igazi.

 • vitezlejszlo

  2021-03-18 06:42:40

  Mi nem régen szereztük be és ez is egy olyan játék amit simán lehet két három emberrel játszani, ami jelen helyzetben ideális. Viszont későbbiekben ha összejön egy nagyobb társaság akkor is megállja a helyét. Bájos Kis Bestiák, már a nevében is benne van hogy aranyos lényekkel játszunk a játékban viszont ezek kis bestiák és rettenetesen lehet szivatni a játékban a játékosokat nagyon tudnak gonoszkodni egymással. Igen van benne jelentős szerencsefaktor , de ezt tudod kompenzálni a módosító lapokkal így ha megfelelő időben cselekszel akkor elég nagy ráhatásod lehet a szerencsére. Nekem nagyon tetszik az akciópont rendszer. Különböző akciópont menyiségért különböző dolgokat csinálhatsz mármint ha az ellenfeled nem szól bel. Jó hogy a megakadályozó lapokat csak egy lapra egyszer lehet kijátszani és vagy bejön vagy nem , mert elég kellemetlen ha rádszálnak és 5-6 próbatétel menne egy hősödre, de szerencsére egy lap kijátszására csak egy próbatétel mehet.

  Az is nagyon tetszik, hogy nem csak egyféleképpen lehet nyerni a játékban, mert akár összegyüljtöd a hat különböző kasztot vagy legyőzöd a hárm szörnyet mindegyikkel nyerhetsz. Így nincs az hogy nem húzol hősöket vagy állandóan megakadályozzák a kijátszását attól még pár hőssel is tudsz szöryvadászatot indítani és van esélyed a győzelemre. Na szóval nekem bejött és bátran ajánlom mindenkinek kipróbálásra.

 • harnas1207

  2021-03-05 23:26:25

  A modern kor Monopolyja... Manapság futószalagon jönnek a Munchkin koppintások, különböző témákkal cica, unikornis, kis állatok stb. Alapvetően egy feltuningolt Uno, de mindenki imádja. Engem kicsit elszomorít, hogy ezek a társasjáték piac legkelendőbb játékai, de elfogadom, hogy mindenkinek más az igénye. Ami pozitívum, hogy rövidebb, mint a Munchkin.

 • bensereni

  2021-02-26 12:32:42

  Egy hónappal ezelőtt került ve a gyűjteménybe, eddig 2 fővel játszottuk, nem rekordmennyiségű, de 6-7 menet benne van.

  Na azt tudni kell rólam, hogy borzalmasan rossz vesztes vagyok,és ez a játék utál engem. Én viszont nagyon nagyon szeretném szeretni. Nagyon jó az ötlet, remek a tenatika, fantasztikusak a kártyák. De a fejlesztők egy dolgot nagyon elrontottak a Rémes Méneshez képest: túlságosan hatalmas szerepet kapott a szerencse. Játszottam szerepjátékot már, tudom, hogy ott is mindent a kockadobás dönt el, de szerintem sikerült túlzásba vinni. A hősök képességéhez kockát kell dobni, de játékostársunk hangulatától függően akár lapok kijátszásához is (Kijátszhat Próbatétel kártyákat, olyankor nagyobbat kell dobnunk az ellenfélnél, hogy kijátszhassuk a kártyát, vagy mehet a dobópakliba), na és ott a kockadobás a szörnyek megöléséhez... Amúgy ennek ellenére szórakoztató, de még tényleg semmit nem tudtam kitalálni, hogy nyerhessek, és mindannyiszor alulmaradtam. De átbeszélve egymás közt - nem is tudsz mit kitalálni. Jókor kell mindennek a kezedbe lennie, jól kell dobni.

  Aki - hozzám hasonlóan - megőrül a cuki, ötletes kártyákért, a remek fordításokért, és el tudják engedni azt, hogy ők irányítsák a játékot, azoknak nagyon tudom ajánlani. De ha valaki rettentően rossz vesztes, és nem is tudja elfogadni, még úgyse, hogy tudja, itt nem feltétlen az ő képességein múlik, ők legfeljebb adjanak neki egy esélyt és meglátják. Nálam elég személyiségfejlesztő lett így, pedig velem a család nagyobb része általában nem ül le társasozni, vagy magasabb győzelmi célt kell kapjak a béke érdekében... :)

 • martinrozsnyai

  2020-09-10 10:46:05

  Még nem játszotam vele

 • kisskrisztian

  2020-09-09 16:41:02

  Érdekes, a címéről nem gondoltam volna, hogy ilyen a témája. Tudnál esetleg mesélni róla, hogy milyen a játék, ha próbáltad már?

  Nemrég jelent meg a plüssmesék, azon kívül viszont nem hallottam még olyan témájú játékról, amely plüssökkel foglalkozott volna. Elég egyedien hangzik. Kíváncsi lennék a véleményedre.

 • martinrozsnyai

  2020-09-08 22:06:19

  Jó kis játék lehet, nekem az tetszik benne hogy a cuki állatkák világában kell óriási csatákat vívni

 • martinrozsnyai

  2020-09-08 22:03:55

  És mar magyarul is megjelent

A Bájos kis Bestiák társasjáték és kiegészítői (11)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Ramy Badie
 • Illusztrátor:  Ramy Badie
 • Kiadók:  REBEL.pl, ADC Blackfire Entertainment, Ludicus, Reflexshop Kft, TeeTurtle, Unstable Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, német, magyar, olasz, lengyel, román

Alternatív nevei


Kiadások

 • Exclusive edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • Here to Slay
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
 • German edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: német
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 17.5 cm x 21.5 cm x 4 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: olasz
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
 • Czech edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: cseh
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.5 cm x 17.5 cm x 4 cm
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: román
 • Exclusive second edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 17.8 cm x 5.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Bájos kis Bestiák társasjátékhoz