Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Bájos Kis Bestiák - Happy Tree Friends kártyákkal

Toborozz hősöket a kalandorcsapatodba, és szállj szembe szörnyekkel ebben a könnyen tanulható, fél-egyórás partijátékban!

Bolyhos Veszedelem VS Harcedzett Bagolymedve

A Bájos Kis Bestiák villámgyors előkészületei során kikészítjük a főpaklit, amiből mindenki kap öt lapot, és a szörnypaklit, ahonnan felcsapunk három szörnyet. Mindannyian magunk elé teszünk egy csapatvezetőt - minden csapatvezetőnek van egy kasztja (harcos, őrző, vándor, tolvaj, varázsló, bárd) és egy egyedi képessége. Célunk elsőként elpusztítani három szörnyet, vagy szerezni mind a hat kasztból egy-egy csapattagot.

El Rabló VS Malamamut

Az aktív játékosnak három akciópont áll a rendelkezésére. Egy akciópontba kerül húzni egy kártyát, kijátszani egy kézben tartott hős-, eszköz- vagy varázslatkártyát, és aktiválni egy már kijátszott hőst - ekkor dobunk a két dobókockával, és ha az összérték eléri a kártyán látható számot, végrehajtjuk a hatást. Minél erősebb egy képesség, annál nagyobbat kell dobnunk az aktiválásához. Ezekkel a hatásokkal megvédhetjük hőseinket, eldobathatjuk vagy ellophatjuk ellenfelelink kártyáit, vagy csak simán új lapot húzhatunk. Amikor egy hőst játszunk ki, bónuszként azonnal meg is próbáljuk aktiválni. Az eszközök a hősökre játszhatóak ki (minden hősnek egy eszköze lehet), és valamilyen előnnyel ruházzák fel őket – egy elátkozott eszköz pedig valamilyen hátránnyal. A varázslatok erős, egyszeri hatások, amik azonnal érvényesülnek, majd mennek is a dobópakliba.

Kettő akciópontba kerül egy szörnyet megtámadni. Minden szörny megtámadásának van egy követelménye a csapatunk összetételével szemben. Ha ennek az előfeltételnek megfelelünk, dobunk a két dobókockával. Ha elérjük az összértékkel a dobásfeltételt, elpusztítjuk a szörnyet – magunk elé vesszük, és csapatunk a lap alján szereplő előnnyel folytathatja útját. Ha sikertelen volt a kísérletünk, visszatámad, és megölheti valamelyik hősünk, vagy kártyát dobathat el velünk.

Három akciópontért eldobhatjuk az összes kézben tartott lapunk, hogy öt újat húzzunk.

Amint sikerül valakinek elpusztítania a harmadik szörnyét, vagy teljes lett a csapata (azaz mind a hat különböző kasztból van csapattagja), megnyeri a játékot.

Árnyék Karom VS Megatakony

A játékban két különleges kártyatípus szerepel, amelyek kijátszása ingyenes, és csökkentik a szerencsét - ezzel akár előnyünkre is válhatnak, de inkább ellenfelelink kárára fognak. Egy módisítókártya bárkinek a kockadobására aktiválható -sajátunkra és ellenfelelinkére is-, és a rajta szereplő számmal csökkenti vagy növeli az összértéket. Egy próbatételkártyával egy ellenfelünk próbálhatjuk akadályozni egy kártyájának kijátszásában: dobunk a két kockával, és neki ennél nagyobbat kell dobnia ahhoz, hogy lerakhassa a kívánt lapot.

Csalibaba VS Savköpő Varangy

A 6 különböző csapatvezetőnek, a 15 szörnynek és a 115 játékkártyának köszönhetően az újrajátszhatóság óriási. Aki pedig elég kreatív, létrehozhat saját csapatvezetőt az online csapatvezető-készítő eszközzel – akár saját illusztrációval is. Ahogy minden Unstable Games játék, úgy a Bájos Kis Bestiák is gyorsan megtanulható és előkészíthető, a játékmenet pörgős, az interakció magas, a karakterek pedig viccesek és cukik. A kockadobás és a kártyahúzás miatt a szerencsefaktor óriási – bár a módosítókártyák segítenek kicsit. A konfrontáció hatalmas: ellenfelelink dobásértékének csökkentése, próbáratétele, hősei átkozott eszközökkel felruházása, ellopása és megsemmisítése olykor-olykor keresetlen szavakkal és nagy csapkodásokkal jár - sértődékenyek nehogy elővegyék a játékot!

A(z) Bájos kis Bestiák társasjátékot a Reflexshop biztosította számunkra!

Keresd fel a boltot és tekintsd meg a játék adatlapját!


MEGNÉZEM A JÁTÉKOT
írta -- gevanda

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

03Máj

Almamérce - Állati saccolás + Nyereményjáték!

Ismertető | 2024.05.03. 13:00:00

Az erdőlakók a szűkösebb időkre készülődve almaszedésbe fognak: egymás nyakába állva próbálják elérni a legfinomabb gyümölcsöket és igyekeznek elkerülni a rájuk leselkedő veszélyt.

11Máj

Szupercsapat! - A világ legnagyobb zászlószerző versenye csak rád vár🐤

Ismertető | 2024.05.11. 14:00:00

Építs paklit, és párbajozz a 2023-as év játékában egyedül, vagy akár hét barátoddal! Vajon a gumikacsa elveszi a zászlót a gengsztertől?


Kommentek

  • armin.d.ivan

    2024-03-05 09:45:12

    Nagyon örülök ennek a bemutatónak, régi kedvenc a játék, és most ismét meghozta a kedvemet, hogy lekerüljön a polcról.

    Télen úgyis mindig a nehezebb, több órás játékok vannak középpontban, így tavaszra mindig felfrissül 1-2 party(bb) gém. Nálam óriási kedvenc volt a bestiák mindig is, abszolút meg lehetett venni a vicces karakterekkel, mesébe illő grafikával. Ráaádásul a mechanika is sokkal jobb, mint az Unikornisokban.

    Kezdő játékososoknak és bulitársasozóknak kötelező elem.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Bájos kis Bestiák