A gőz kora (deluxe kiadás)
A gőz kora (deluxe kiadás)
Videó beküldése

A gőz kora (deluxe kiadás) társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A gőz kora (deluxe kiadás) egy összetett társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a fogd és vidd, az aukció/licit, a kockadobás és az útépítés mechanizmusokra. Gőzölgő vasparipák robognak a...

A gőz kora (deluxe kiadás) egy összetett társasjáték, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a fogd és vidd, az aukció/licit, a kockadobás és az útépítés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Gőzölgő vasparipák robognak a földön keresztül!
A gőz kora feleleveníti azt a korszakot, amikor az első olyan vasúti vágányokat fektették le, amelyek átalakították a világ gazdaságát.

A játék minden egyes fázisában a játékosok állandóan életbevágó döntéseket hoznak és folyamatos interakcióban lesznek a többi játékossal. A játékban a következő kihívások várnak rád:

 • Finanszírozd a legkiterjedtebb vágányhálózatot és a legerősebb mozdonyokat.
 • Döntsd el, mely útvonalak fogják biztosítani a legjobb megtérülést a költségeikhez képest.
 • Győzd le az ellenfeleid és szerezd meg a legjövedelmezőbb szállítmányokat.
 • Keress elég pénzt ahhoz, hogy kifizesd az agresszív hitelezőket.

Ez az új Deluxe kiadás tovább javítja minden idők egyik legjobbra értékelt vonatos játékát.

 • Ian O'Toole teljesen újragondolt és újraalkotott grafikájával.
 • Hat térképet tartalmaz 3 kétoldalas játéktáblán, 1-6 játékos számára optimalizálva.
 • Kilencven mini (22 mm-es) pókerzseton helyettesíti a papírpénzt.
 • Klasszikus, fából készült vágánytulajdonjog-korongok 6 új játékosszínben.
 • Egy tágas, jól megtervezett, átlátszó, műanyag borítású inzert az összes alkatrész egyszerű tárolására.

Az alapvető játékmenet változatlan - nagyszerű, amilyen mindig is volt!

HAT TÉRKÉPET TARTALMAZ!

Tartozékok:
3 kétoldalú játéktábla, 136 vágánylapka, 3 tábla, 8 Új Város-lapka, 180 vágánytulajdonjog-korong, Pénz, 1 fordulójelző, 110 árukocka, 8 településkorong, 1 szövetzsák, 6 dobókocka

Angol nyelvű játékszabály
Letöltés

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 25% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 20 000 Ft-tól
 • 18 ajánlat

Kategória: Szállítás, Közgazdaság, Vonatok
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Fogd és vidd, Aukció/Licit, Kockadobás, Útépítés, Játékos kiiktatás, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Turn Order: Auction, VIC-04 Victory Points as a Resource, Connections, Catch the Leader, Loans, Selection Order Bid

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

A gőz kora (deluxe kiadás) társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Age of Steameratam427, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár tartalmazza a csomagküldés árát is!

Eladó egy épp csak bontott holland nyelvű Age of Steam (nem deluxe)

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

A gőz kora (deluxe kiadás) társasjáték videók (5)

Kapcsolódó cikkek

 • A gőz kora [diceanddecks.hu]

  2023.05.02. 15:20:00 / Kedvcsináló, 2023

  Úgy gondolom, mindenkinek van valami, amit jobban értékel, ha megvan a társasjátékokban, mint más dolgokat. Van, akinek ez egy tematika, másnak egy mechanika. Részemről szeretem, ha egy játék úgy tud egyedi lenni, hogy mellette tanít is valamit az üz

Kommentek

Kommentek

 • kvarclovag

  2023-01-29 11:27:04

  Te meg a gyors reagálásé 🤣

 • robsteady

  2023-01-29 10:48:29

  A releváns hozzászólások királya vagy Kvarc! 🤣😚

 • robsteady

  2023-01-29 00:15:09

  Írok, hátha többen megveszitek most, hogy jön magyarul, még ha ezt nevetséges néven is teszi.

  Hogy ez lenne-e a legjobb hálózatépítő játék? Hm, ha bruttósítom, akkor igen. Miért? Mert pofonegyszerű szabályai vannak, mint egy családi eurónak mondjuk, mégis nagy mélysége van. Na de robsteady, mindig dicsérted a Bus-t. Veri azt? Hm, nem hinném, de a Bus drága rétegjáték, azt csak a fanatikusok veszik meg; tehát jobban betölti a neki szánt szerepet. Brass? Szentségtörés, de jobb. Miért? Mert egyszerűbb, a fókusz az interakción van, nem a saját fejlesztéseken. Ott egy rész csak a hálózat, itt központi elem. Barrage? Dettó. Ott elforgácsolodsz munkáslehelyezésben, nincs meg ez a fajta interakció. És mondom, itt a nettó hálózatod fog neked pontot adni, nem szerződések, körelsőségek. Itt szállítasz. Ennyi. Nincsenek newros elemek. 18xx? Na, az hasonlít hozzá legjobban, de itt nincs tőzsde, csak rohanás. Egyszerűbb, pörgősebb.

  Van egy gémer top 50 lista, ahol mindig az első háromban végez az AoS (mert minden gémer így hívja, nem A gőz korának... 🙄) Miért? Talán mert roppant egyszerű játék, de mégis mély. Nagy az interakció, mert egy jó pálya mindig szűkös, egymás elől kell elszállítani az árut, letenni pályalapkát, választani akciót. Mindent a pénz mozgat, de mégse ér a végén semmit. Fura helyzet. De hát ez egy Wallace játék, semmi meglepő nincs benne. Sok fontos döntést kell hoznod benne rövid idő alatt, és az egész játék a rohanásra sarkal.

  Egy valamit tudni kell: ez a játék csak akkor ad jó élményt, ha megfelelő térképet választatok hozzá. Itt kell a feszültség, hogy fontos legyen, ki köt be először egy jó várost, foglal egy egy stratégiai pontot. Enélkül egy szellős térképpel nagyon unalmas lesz... Az alapdoboz csak 4-6 főre tartalmaz jó térképet. A szóló és kétfős változatot nyugodtan dobjátok ki, semmit se érnek. Ajánlom hozzá az első kiegészítő térképcsomagot mert ott sok jó 2-3 fős térkép van már.

 • kvarclovag

  2022-03-11 17:03:56

  Valahol olvastam, hogy Martin Wallace kedvenc játéka az Age of Steam. Ettől függetlenül nekem a játékai közül egyedül a Brass jött be annyira, hogy kipróbáljam. De én nem szeretem a gazdasági játékokat, a Brass is csak azért tetszett meg, mert volt benne néhány nagyon egyedi ötlet.

 • harnas1207

  2022-03-11 13:39:36

  Az Age of Steam lassan akkora klasszikus, mint a Tigris és Eufrátesz, illetve pont olyan megosztó is a játékosok körében. Emiatt mindenképp ki akartuk próbálni, hiszen 20 éves játékként még mindig tartja a BGG 125. hely környékét. Nagyon nehezen beszerezhető, így csak a horror árú Deluxe kiadásra tudtunk lecsapni.

  Ami rögtön kiüti az embereknél a biztosítékot, hogy még ezen kiadás is mennyire minimál grafika és a játékelemek tekintetében. A csomag része egyébként egy borzalmas műanyag insert, ami segít 2 játék alatt tönkretenni a játéktáblát, ha nem figyelsz. Ha továbblépünk az érzékszervi csalódásokon, akkor egy könnyen tanulható szabályt kapunk a letisztult asztalképhez. (Persze az értékmegjelölés nélküli pokerzsetonok, mint pénzérmék újra stroke-t fognak okozni)

  A játékkal kapcsolatban mindenképp kiemelnél, hogy hivatalosan minimum 3 fővel játszható. Megtévesztő, hogy van egy solo és egy 2 fős mód is benne, amik butított változatok, de emiatt sok helyen 1-6 fős társasként jelölik. A nagyobb játékosszám kötelező, ha élvezni akarjuk a játékot, mert minden mechanizmus arra irányul, hogy áldáz csatát vívjunk a vasútvonalak építését és a szállítmány elorozása érdekében. A játékosok közötti interakció nagyon magas, direktbe ki kell tolni egymással. A szerencse is komoly szerepet kap, mert a pályára érkező áruk kockadobás útján jelennek meg. Az újrajátszhatóságról a millió hivatalos és nem hivatalos pályakiegészítő gondoskodik, így a fix térképek unalmasságára nem lehet panasz.

  Pozitívumok:

  • Igazi "versenyjáték"
  • Egyszerű játszani, nehéz benne nyerni
  • Az újrajátszhatóság végtelensége biztosítva van
  • Érezhető az "építek valamit" filing

  Negatívumok:

  • Nagyon drága
  • A részvénykiadás mechanizmus elavult, nem igazán életképes (úgy mint minden más játékban)
  • Komplexitáshoz képest magas szerencsefaktor
  • 2 fővel nem működik

  Összegzés: Mi azon oldalhoz tartozunk akik értékelik a játékot, sőt megszavaztuk, hogy simán lenyomja a Brass-t. Azonban a játékoslimit hatalmas hátrányt jelent.

  Számomra: 8/10

 • harnas1207

  2021-05-21 17:48:09

  Szia! A Vinhos-hoz képest mennyire összetett ez a játék?

 • BHI

  2021-05-21 16:14:37

  Aki szereti a vonatokat, vasútmodelleket, biztos szívesen veszi kezébe ezt a társast. Komplex, több dologra kell egyszerre figyelni. Legfőképpen a pénzzel kell csínján bánni, különben nagy hátrányba lehet kerülni. A szerencsefaktor elég nagy a kockadobás és az áruk vakon húzása miatt. Ha a vonalunkra nem jön áru vagy nem tudjuk elszállítani, nem jutunk bevételhez. Mi főleg ketten játszottuk, de többen élvezetesebb lehet, mert akkor több a szállítandó áru, viszont hosszabb is lesz a játék időtartama.

Az A gőz kora (deluxe kiadás) társasjáték és kiegészítői (149)

 • Age of Steam Expansion #1: England & Ireland társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion #2: Western US and Germany társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam expansion includes a double sided map with the Western US and Germany. As is the standard, each map introduces not only a unique layout, but new rules. Western US: - Special rules involving transcontinental networks - Towns start with goods cubes that are lost when the town is urbanized - new terrain: swamps Germany: - Berlin always...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion #4: France and Italy társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion #4 contains a two-sided board with France and Italy. France : Paris is a multicolor city with very strong goods growth (represents 1-6 Black on the growth chart). Many actions have changed : Urbanization is weaker, Production stronger and you need the engineer to build on mountains. Italy : there are no "towns", only cities and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion #3: Scandinavia and Korea társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion #3 contains a two-sided board with Scandinavia and Korea. The Scandinavia map adds sea routes and an extra action "Ferry" which allows transport from one coastal city to another. In Korea, none of the cities are colored, i.e. none have an inherent demand. The demand exists for the goods of the color of the cubes it contains....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Railways of the World társasjáték

  Térjünk kicsit vissza a gőztechnológia hajnalába, abba az időbe, amikor az Észak-Amerikai kontinens egy lokomotív nagyhatalommá épült ki, többek között olyanoknak hála, mint John Bull. Ebben az úttörő világban fő feladatunk az lesz, hogy vasutakat fektessünk le és kössünk össze nagyobb városokat, mint Chicago és New York, vagy San Francisco és Dallas...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5

  Railways of the World társasjáték 23500 Ft-tól! - 1 felhasználó és 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Age of Steam Expansion: Austria, Switzerland & The Netherlands társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion brings the game to Austria, Switzerland & The Netherlands. Each map includes several new rules. The Austrian map is for 2 players and includes a special 5 spoke Dedicated Town hex tile. The Swiss map is for 3 or 4 players. Bond buybacks are permitted. The Dutch map is for 5-7 players and includes a special Goods Demand and...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Bay Area társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to the Bay Area of California. The Bay Area is a full color paper expansion and depicts the entire San Francisco bay area and incorporates some new rules and features to add flavor to the proceedings such as two bridges across the bay and the city of San Jose, the first triple hex city in Age of Steam which...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam: The Moon társasjáték Kiegészítő

  Age of Steam: The Moon is a fan-made expansion for Age of Steam that presents players with an extremely challenging map set on the Moon in which half the cities are always black and the track can be built off one side of the board only to appear on the opposite side. The Moon expansion was first released in a paper-only version of 180 copies for Essen...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Age of Steam Expansion: Reunion Island társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 150 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Age of Steam Expansion: China / South America társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to China and South America. Steam Brothers started to design expansions mainly for fun and adding re-playability to this great game. Now, with the help of John Bohrer from Winsome Games, we can share our pleasure with all the Age of Steam fans. With this expansion, you’ll experience new great action such as...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: North Eastern USA / South Africa társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to South Africa and Northeastern USA. Steam Brothers strikes again with two other maps for the great Age of Steam. Now, you can exploit the awesome resources of South Africa just like the golden age of Klondike and speculate in the Northeastern USA. Halfway reimplemented by: Age of Steam Expansion: South America...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: 1830's Pennsylvania / Northern California társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to 1830's Pennsylvania and Northern California. 1830's Pennsylvania: This Age of Steam expansion takes place in 1830’s Pennsylvania, as the industrial revolution began, and the demand for coal to power locomotives and all manner of machinery started to peak. At that time, the railroad industry was driven by an...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Disco Inferno / Soul Train társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to a Disco Inferno and a Soul Train. Age of Steam Expansion: Disco Inferno: This expansion takes place in a Disco Inferno, where -- satisfaction comes in a chain reaction -- and everyone keeps shouting "Burn, baby, burn" as you set up routes for disco dancers (goods cubes) to be shuttled between various...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Eastern US & Canada társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam expansion extends the base game Rust Belt map to include the Eastern USA and Canada, from Savannah, Georgia to Quebec, Canada. Both maps are used together to play this 3-6 player game. The game introduces the Marketing action and new rules concerning track building, interurban links, goods growth and production. This expansion was...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Sun / London társasjáték Kiegészítő

  Two expansion maps for Age of Steam, comprising London and Sun. Age of Steam Expansion: London From the outrageous real estate prices to the fees associated with the unions, building a railroad network in London is incredibly expensive, challenging veteran Age of Steam players to properly balance their debt and asset (track) investments. This Age of Steam...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Age of Steam Expansion: 20,000 Rails Under the Sea társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 5/5
 • Age of Steam Expansion: Mars – Global Surveyor társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to Mars. Age of Steam Expansion - Mars: Global Surveyor is an expansion for the basic game Age of Steam. The originality of this expansion is that the green discs (the Martians) can move around the planet, and birth with blue cubes. The map uses the same mechanic as Age of Steam on the Moon and allows edges...

  • Játékidő: 180 perc
  • Min. játékidő: 180 perc
  • Max. játékidő: 180 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Mississippi Steamboats / Golden Spike társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam Expansion expands the game to Mississippi Steamboats and the Golden Spike. Age of Steam Expansion: Mississippi Steamboats: This Age of Steam expansion takes place on the great Mississippi River, where Steamboats were used in conjunction with the railroads to quickly and efficiently deliver goods throughout the Midwest. In this 3-6 player...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Steam társasjáték

  Az Age of Stream újrakiadása. Első ránézésre a Railroad Tycoonra hasonlít.Angol:In Steam you build railroads and deliver goods along an ever changing network of tracks and stations. You build the tracks, upgrade towns, improve your train, and grab the right...

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 5
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott játékosszám: 4
  • Max. ajánlott játékosszám: 5
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5

  Steam társasjáték 14490 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Age of Steam Expansion: Austria & India társasjáték Kiegészítő

  This expansion is part of the second set of Age of Steam expansions designed by the Steam Brothers. The India map is the result of the requests we had from many people to have maps that keeps the feeling of the basic map. The new rules are simple but the result is a challenging map. The main new rules concerns the production rule and the moonsoon that...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Mexico, Spain/Portugal társasjáték Kiegészítő

  This expansion is part of the second set of Age of Steam expansions designed by the Steambrothers. On the Spain/Portugal map, team play is the main new change but there is a variant that allow players to play it individually. There are also new rules that concerns the difference of gauge between Spain and the rest of Europe and there is one new action...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: The Netherlands társasjáték Kiegészítő

  Published in German gaming magazine Spielbox (2007, issue 2). This is the same Netherlands expansion as was included in Winsome's Age of Steam Expansion: Austria, Switzerland & The Netherlands, except that the graphic design is more colorful. The Netherlands expansion is for 5-7 players, includes a special Goods Demand and Action Display and is printed in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 7
  • Min. játékosszám: 5
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Montréal Métro társasjáték Kiegészítő

  1962: The city of Montreal's population booms to over 1 million people, and the city stands on the verge of international recognition. By the conclusion of the next decade, Montreal will host both the World's Fair, and the Summer Olympics. In the present, Mayor Jean Drapeau recognizes the immediate need for mass transit, a subway system. This Age of Steam...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: War in Iraq & New York Subway társasjáték Kiegészítő

  War in Iraq This Age of Steam expansion takes place in the desert of Iraq. The war has concluded, and lucrative oil fields have recently been discovered. Your goal is to ship the oil to the US and Europe to enrich your business. The US Army will, of course, aid your cause... New York Subway This Age of Steam expansion takes place in New York City, and you...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Jamaica / Puerto Rico társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Barbados / St. Lucia társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: America / Europe társasjáték Kiegészítő

  This Age of Steam expansion is fully mounted (just like the original Age of Steam map) and contains two maps: America and Europe. These maps are fully compatible with both Winsome Games's original Age of Steam and Steam. Age of Steam: America takes place during the great expansion, as the government has subsidized your locomotive, giving you a powerful "6"...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansions: Southern US & Pittsburgh társasjáték Kiegészítő

  The Southern US expansion map ranges from New Orleans to Raleigh and from Memphis to Jacksonville. 14 special Cotton goods cubes are included in this expansion focusing on the Old South. 3-6 players. The Pittsburgh expansion map addresses the difficulties of building industrial railroads in the Allegheny Mountains. It is not an easy job as the only...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Scotland társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Texas, Oklahoma & New Mexico társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Vermont, New Hampshire & Central New England társasjáték Kiegészítő

  This full color, mounted-on-gameboard Age of Steam expansion contains two maps with three different expansions containing unique twists on Age of Steam, including a double-map expansion with comprehensive modifications and the ability to play up to 8 players in a single game. The maps are compatible with both Age of Steam and Steam. Vermont Takes place in...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Special 2008 Spiel Limited Edition – Essen Spiel & Secret Blueprints of Steam Plan #3 társasjáték Kiegészítő

  It's the most glorious time of the year: October in Germany, where the annual Essen Spiel takes place. It's your job to set up a network of deliveries from booth to booth, to help ensure that all vendors have the games they need to sell to the masses. Of course, each day different vendors want different games, which makes your job even harder...This map...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Secret Blueprints of Steam Plans 1 & 2 társasjáték Kiegészítő

  Secretly devise the best plan to create a profitable railroad while your competitors do the same, sharing a common pool of actions and stealing goods directly from other players' maps with this compelling expansion from Ted Alspach. This full color, professionally designed, printed and packaged Age of Steam expansion contains eight maps (two complete...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Chile, Egypt and CCCP társasjáték Kiegészítő

  A trio of expansions that were released by Alban Viard at Essen 2008. The print run was 120. Chile is a long, narrow map approximately twice the size of a normal expansion and features extremely valuable gold cubes. For 4-6 players. Egypt is notable for its flood and pyramid mechanics, both of which alter the gameplay in substantial ways. For 3-5 players....

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Washington DC and The Berlin Wall társasjáték Kiegészítő

  Washington DC and Berlin are another pair of Age of Steam maps created by highly regarded Age of Steam expansion designer Alban Viard. Washington DC focuses on the infamous freeways of the US capital. While the interstate can allow for quick goods transportation, it also becomes increasingly clogged as the game progresses and eventually becomes nearly...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Umbria társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Alpha Centauri – A New Hope társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Portugal társasjáték Kiegészítő

  Portugal is the most Western country in Europe. With a coast that spreads over 600km facing the Atlantic Ocean, Portugal uses the shipping routes in order to develop its industry. Portugal mainland is a crucial geographical presence for the two autonomous regions, the islands of Madeira and the Azores. Most of the exports from these regions are directed to...

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Brazil / Chicago társasjáték Kiegészítő

  This expansion is a set of two Steam Brothers maps for Age of Steam. Each laminated color map contains a new Goods display. Brazil This expansion will request players to keep goods they shipped during the game for a special bonus round at the end of the game. This may give you a nice bonus or penalty depending on which goods you decided to ship. There is...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 13+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Finland & Portugal társasjáték Kiegészítő

  The Finland map features the lake studded geography of Finland, along with the early connection to Russia and the later importance of Sweden. The Portugal map is a long (30") map joining the mountainous north with the flat south, with Lisbon in the center. The importance of Lisbon & Porto is emphasized. This expansion is part of the Winsome Games 2009...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 3/5
 • Age of Steam Expansion: Japan társasjáték Kiegészítő

  Age of Steam Expansion - Japan made was made available as a free print-and-play expansion for the Age of Steam base game. This map is intended to be played with 3 or 4 players, with the map reputedly playing best with 3. Japan features high terrain building costs, including many mountains, and water hexes that can be bridged for a $6 build. The Locomotive...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Northern England társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 150 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Holland / Madagascar társasjáték Kiegészítő

  Holland/Madagascar is a set of two Age of Steam expansions. The print run will be 200, and the 150 released at Essen will be numbered. The Holland expansion introduces a new type of hexes: the famous polder. It is not allowed to build in a polder until the mid game, unfortunately yellow cities are surrounded by polders! In Madagascar, one of the poorest...

  • Játékidő: 60 perc
  • Min. játékidő: 60 perc
  • Max. játékidő: 60 perc
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: India társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Age of Steam Expansion: New Zealand társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 3
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Iceland társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 1
  • Min. játékosszám: 1
 • Age of Steam Expansion: Hong Kong társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 1
 • Age of Steam Expansion: Colony társasjáték Kiegészítő

  The third solitaire map for Age of Steam takes the game to a whole new level, mixing it with elements from other game genres such as civilization games. The game starts on a more or less blank map. The player arrives on an undeveloped island, a colony, and in 40 turns (!), he/she has to build towns, cities, railroads, et cetera. There are very extensive...

  • Játékidő: 120 perc
  • Min. játékidő: 120 perc
  • Max. játékidő: 120 perc
  • Max. játékosszám: 1
  • Min. játékosszám: 1
 • Age of Steam Expansion: Mongolia társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5
 • Age of Steam Expansion: Corsica társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 90 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 90 perc
  • Max. játékosszám: 2
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 4/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 óra
 • Játékosok:  1 - 6
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Nyelvfüggőség:  Gyengén nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Összetett
 • Tervező:  Martin Wallace, John Bohrer
 • Illusztrátor:  Sean Brown, Peter Dennis, Paul Niemeyer, Ian O'Toole
 • Kiadók:  Warfrog Games, Pegasus Spiele, Winsome Games, Eagle-Gryphon Games, Portal Games, Arclight, Quined White Goblin Games, Delta Vision Publishing, Korea Boardgames co., Ltd., Wargames Club Publishing, CZ Cloud Soft Co. Ltd, Enjoy Game, Rawstone
 • Elérhető nyelvek:  kínai, holland, angol, francia, német, magyar, japán, Korean, lengyel

Alternatív nevei


Kiadások

 • Warfrog English/German edition
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.8 cm x 7 cm
 • Winsome Games English edition
  • Kiadás éve: 2002
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 43.2 cm x 55.9 cm
 • Warfrog English/French/German edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.6 cm x 31.8 cm x 7 cm
 • Eagle Games English edition
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.2 cm x 31.8 cm x 6.6 cm
  • Súly: 2 kg
 • Quined White Goblin Dutch edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.2 cm x 31.8 cm x 6.6 cm
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: kínai
 • Japanese edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 22 cm x 32 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Eagle-Gryphon English deluxe edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 28 cm x 40.1 cm x 7.6 cm
  • Súly: 4 kg
 • French edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: francia
 • Chinese deluxe edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: kínai
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: Korean
 • Eagle-Gryphon English deluxe edition 2023
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 31.8 cm x 39.4 cm x 7.6 cm
 • Hungarian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: magyar
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel
 • Korean edition
  • Nyelv: Korean
  • Súly: 11.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) A gőz kora (deluxe kiadás) társasjátékhoz