Kép forrása: pcguru.hu

Transmissions – Robotolás helyett megemberelés [Társalgó]

Foghíjas történettel, de elképesztően aranyos és részletes minikkel érkeztek meg a robotok, melyek emlékekre és persze minél több pontra pályáznak.

Úgy tűnik, lassan elkezdenek csordogálni a Kickstarteren sikerre vitt játékok, amik közül sok akár utólag, itthonról is elérhető, például a Kickstarterek.hu, avagy a Különleges Kickstarter Kiadások jóvoltából, ahonnan ezúttal a CrossCut Games érkezett meg hozzánk. A Matt Dixon fantasztikus illusztrációival és dizájnjával készült társas még tavaly áprilisban gyűjtötte össze a gyártáshoz szükséges költségeket, és olyan sokat talán nem is kellett várni rá, elvégre az eredetileg januári kiszállítás “csak” augusztusig csúszott, ami manapság egyáltalán nem számít soknak. És hogy megérte-e türelemmel várni, nos, a cikk végére még az is kiderül, ha eleget robotolunk, vagy éppen kellőképpen megembereljük magunkat.

Merthogy a kis robotok (a normál változatban is éppen eléggé szép kartonfigurákkal, a Deluxe kiadásban pedig méretes minikkel), ha nem is válnak emberré, de mindenképpen próbálnak emlékeket és ötleteket begyűjteni, amik valamiért fontosak számukra, a játékosok pedig ebben segítik a kis masinákat, méghozzá kollektív módon, avagy mindenki mindenkit irányítva, miközben a célok természetesen egyediek, avagy a győzelem is csak egy embert illethet meg. A pontszámlálásig azonban hosszú, legalább egy órányi út vezet. Nézzük is, hogy milyen módon! 

[Cikk folytatása]

https://www.pcguru.hu/hirek/tarsalgo-kickstarterekhu-transmissions-tarsasjatek-ajanlo/73682/

Hol vásárolhatom meg?

forrás -- www.pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS

19Jún

Összeeresztették az autóskártyát és a kockapókert, és megcsinálták vele az Év Játékát [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.06.19. 17:46:00

2023-ban a Szupercsapat! (Challengers!) című játék nyerte meg az Év Haladó Társasjátéka (Kennerspiel des Jahres) díjat, de ettől nem kell megijedni, ezzel a játékkal akár már alsós gyerekekkel együtt is játszhatunk, valójában annyira egyszerű...


Kommentek

  • Musuh

    2022-09-16 10:46:07

    Érdekes, aranyos, és élvezetes jáétk, de semmi különleges nincs benne!

    Az egyetlen érdekes a robotok közös mozgatása, amivel azért rendesen keresztbe lehet néha tenni a másiknak, de nem szándékosan mert nem tudhatod ő mit fog tudni lépni a következő körben!

    Baromi egyszerű, és élvezetes játék, nem érte meg azt a pénzt amit adtam érte kickstarteren, de nem tudok róla rosszat mondani!

  • MaRo

    2022-09-11 01:57:02

    Valóbban relatíve aranyos játrknak tűnik. Amiért szerintem bukni fog az az ár. Nekem egy könnyed játékért drágának tűnik. Sanszos, hogy a családok többsége is úgy áll meg a polc előtt, hogy van olcsóbb monopoly. Persze ez többet tud de szerintem sem ennyivel többet....

    Kár érte mert tényleg abszolút játszhatónak tűnik de ennyiért van sokkal jobb is apiacon....

  • ryuk669

    2022-09-05 09:59:01

    Óóó! Ezzel már régóta szemezek, de... Látványra ugyan nagyon szép, viszont a mechanikája annyira nem győzött meg, hogy feltétlen a polcra kerüljön. Most hogy már egyre több társast kipróbáltam, egyre kevésbe vonzanak az ilyen egyszerűbbnek mondható darabok, mert jelenleg van belőlük bőven a polcon, és abból is inkább már leépítenék, mintsem gyarapítanám. De aki a lightosabb gameket szereti annak szerintem nem lesz csalódás.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Transmissions