Kép forrása: gamestar.hu

Dögöljön meg, vagy meneküljön meg a szomszéd lámája? [Gamestar]

Ezt kell eldöntenünk Győri Zoli új partijátékában, a Llamageddonban, amiben mindenki azért érvel, hogy saját, különböző módon hasznos, ámde kivétel nélkül aljas lámái ne vesszenek oda bolygójukkal együtt.

Aki magyar játékosként elkezd elmélyülni a társasjátékok világában, öt perc után találkozhat valamilyen formában a Mit Játsszunk? közösségével. A 2017-ben indított YouTube csatornán már közel 1000 társasos témájú videó található, a Facebook csoportban 19 ezer tag beszélget arról, mivel játszik épp - több, mint a "Társasjáték" nevet viselő csoportban, ami egyszerű logika szerint a téma iránt érdeklődők legnagyobb gyűjtőhelye kellene legyen.

A csatorna egyik arca Győri Zoli, aki amellett, hogy tartalomgyártóként tevékenykedik, tervezőként is aktív. A 2020-ban megjelent, nem csak szórakoztató, de kivételesen gyönyörű Spicy-val nemzetközi sikereket ért el, a beszélgetésre bátorító Igen?, valamint Igen? És... játékokkal a hazai közönséget hódította meg, de említést érdemel az Egyszer volt... is, egy történetírós kreatív társas, amit a Libertine könyvesbolttal és Szabados Ágival együtt állítottak össze.

Most itt a szintén nemzetközi sikerre pályázó, a szabadulószobákban utazó PanIQ Roommal együttműködésben megálmodott Llamageddon, amiben az épp megsemmisülő Puhafrika bolygó lámák alkotta népének kimenekítését kell intéznünk, azonban az űrhajó túl szűk ahhoz, hogy mindenkit magunkkal vihessünk az ismeretlenbe.

[Cikk folytatása]

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

30Máj

Lupos [tarsasjatszunk.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.30. 14:01:00

Ezt a nagyon szép, kooperatív társasjátékot 7 éves kortól ajánlják. Az elképzelés szerint szellemfarkasokat kell megtalálnunk az erdő különböző pontjain.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Llamageddon