Kép forrása: pcguru.hu

Unlock! Star Wars - – Ahonnan nem is akarsz szabadulni [Társalgó]

Még csak néhány éve fut a szabadulószobás-élményt kínáló Unlock-sorozat, de már eljutottunk vele a Star Wars-franchise megidézéséig.

Mind a szabadulószobák, mind az azok élményét megcélzó kártya-/társasjátékok egészen népszerűek a különböző témákkal, amik a hagyományos nyomozástól (és Sherlock Holmes-tól) egészen a fantasztikum és a horror világáig érnek. Az Unlock-széria pedig néhány esztendő után eljutott a sci-fi/mese alapvetésig, a Star Warsig, ami eleve hatalmas rajongótáborral rendelkezik, a kérdés már csak az, hogy mennyire illik a a téma a sémára, mennyire máz a Star Wars, és mennyire hangulatos a végeredmény?  

Azt már az elején muszáj elmondani, hogy az Unlock! Star Wars is egy az app-vezérelte társasok közül, így a magyar nyelven elérhető, ingyenes applikációt is le kell hozzá szedni, mert máskülönben csak három plusz egy kártyapaklit kapunk a kisebb méretű dobozban, aminél még egy térkép és egy spoileres megoldásfüzet a csomag része. A három plusz egy pakli pedig azért van, mert ebből az egyik egy bevezető küldetés, ami egy rövidebb sztorival mutatja meg az Unlock mechanikáját, működési elvét, ezzel ráhangolva az egyre nehezedő feladványokra.   

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Unlock! Star Wars a Gémklubtól - Ahonnan nem is akarsz szabadulni

Még csak néhány éve fut a szabadulószobás-élményt kínáló Unlock-sorozat, de már eljutottunk vele a Star Wars-franchise megidézéséig. Mind a szabadulószobák, mind az azok élményét megcélzó kártya-/társasjátékok egészen népszerűek a különböző témákkal, amik a hagyományos nyomozástól (és Sherlock Holmes-tól) egészen a fantasztikum és a horror világáig érnek.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Szabaduljunk (ki) újra a lakásból! - Unlock! 3. spoiler-mentes bemutató

Ismertető, 2021.03.05. 13:00:00

Tavaly év végén magyarul is megjelent az Unlock! sorozat 3. darabja, ahol újabb csavaros történeteken keresztül szabadulhatunk ki egy kicsit a karantén hétköznapjaiból.

Szabaduljunk ki egy kicsit! -Unlock! spoilermentes bemutató

Ismertető, 2020.05.19. 08:00:00

Az önkéntes karantén időszakának előrehaladtával egyre inkább érezzük, hogy el kell szakadnunk a szürke hétköznapokból. Erre egy szabadulószobás társasjáték igazán jó megoldás lehet.

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

23Szep

Bálnalovasok– Pontgyűjtők [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.23. 08:00:00

Reiner Knizia játékai néha elég megosztók, és nagy eséllyel nem lesz ez másként a Bálnalovasokkal sem, hiszen kevésbé a bálnákon, mint inkább a pontokon van a hangsúly.

08Szep

Project L - Tetris 3D-ben [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.09.08. 10:00:00

A poliominós társasjátékok meglehetősen népszerűek, ez a kifejezetten könnyed újdonság pedig abszolút a Tetris stílusát hozza.


Kommentek

  • godzsakattila

    2021-09-15 18:54:00

    A szabadulószobákat szeretem és tervbe van "szabadulópakli" (tudom, hogy ez kvázi márkanév, de most összefoglalóan használom, mert kiváló kifejezés) kipróbálása is. Nekem is van már egy meg a hugoméknak is, ráadásul két különböző típusú. Azonban együtt szeretnénk mind a kettőt kipróbálni, ezért nem került még sor rájuk. Ha azok tetszenek, elgondolkodom egy Unlock!-on is, mert minőséginek és jól elkészítettnek tűnnek és jókat is hallottam róluk. Bár nem vagyok hatalmas Star Wars fanatikus, de a tematika miatt lehet, hogy emellett teszem le a voksom, így örülök ennek a bemutatónak, mely megerősített ebben a közép távú tervemben. 😊

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Unlock! Star Wars