Kép forrása: pcguru.hu

Tiny Epic Pirates - Vedd el, ami jár, és vissza ne add! [Társalgó]

A Tiny Epic-sorozat legújabb tagját is kipróbálhattuk, annak minden elérhető extrájával együtt, a neoprén cuccoktól a dobókockákig.

Tiny Epic sorozatból legutóbb a Tactics és a Dinosaurs került kivesézésre, most a kalózokon a sor – már ami a tematikát illeti. A játékban alkalmazott mechanikák ezúttal kicsit többrétűek, de a hangsúly leginkább a rondelen váltakozó képességek és a „fogd és vidd” kettősén van. Persze lesz dolgunk bőven, hisz a kalózok élete nemcsak játék és mese: legénységet toborzunk, kikötőket és kereskedőhajókat fosztogatunk, de akár egymással is megütközhetünk, miközben a királyi flotta is a nyomunkba ered – a Curse of Amdiak kiegészítővel pedig egy átokkal és egy kísértethajóval is szembe kell néznünk. Na, de hogy néz ez ki a gyakorlatban?

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Tiny Epic Pirates a Gamelyn Gamestől - Vedd el, ami jár, és vissza ne add!

A Tiny Epic-sorozat legújabb tagját is kipróbálhattuk, annak minden elérhető extrájával együtt, a neoprén cuccoktól a dobókockákig. A Tiny Epic sorozatból legutóbb a Tactics és a Dinosaurs került kivesézésre, most a kalózokon a sor - már ami a tematikát illeti.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Jan

Brüsszelt nem állítjuk meg, csak a Molyembert [Társalgó]

Kedvcsináló | 2024.01.30. 18:42:00

A Társalgó rovat hattyúdalához a Gamewiztől kértünk némi segítséget, és három igazán különleges játékélménnyel lehettünk gazdagabbak.

19Ápr

Iszonyatosan durva siker lett az új társas, ami Cthulhut és az Orient Expresszt vegyíti [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.19. 21:02:00

A játékosok nagy számban szeretnének felugrani az Orient Expressz borzalmakkal telt kocsijaira.


Kommentek

  • Alleira

    2021-08-20 12:25:23

    Igen, nekem is ez a nehèzség, hogy nem mindenki tud úgy angolul :(

  • Csiracsirke

    2021-08-20 10:58:42

    Megnéztem ezt a Forgotten Waters-t tényleg baromi jól néz ki a füzet is tele van hangulatos illusztrációval a játék menet is közel áll a szívemhez gondolom az app miatt is esélytelen egy magyar verzió pedig szerintem vinnék de így hogy nem mindenki tud angolul körülöttem nem hiszem hogy meg lesz de azért reménykedem hogy egyszer majd a jővőben lefordítják.

  • Alleira

    2021-08-19 21:42:50

    Bár nem játszottam vele és a magyar megjelenésnek az esélye szinte 0 hiszen rengeteg szinkront igényelne, de a No pun intended csatorna egyik videója alapján a Forgotten Waters egy fantasztikus kalózós játék. Nagyon egyedülálló a maga nemében.
    Egy jó kalózos játékra már én is nagyon vágynék, még jobb lenne ha magyarul, mert akkor az egész család tudna vele játszani. Ez a Tiny Epic Pirates tetszetős, benne van minden amit egy kalózos témától várnék: kincskeresés, csata, felfedezés. Kicsit sajnálom, hogy a cikkíró tapasztalatai alapján a csaták nem túl kiélezettek, nem sokat nyomnak a latba.
    A külcsíny nekem tetszetős, de a KS elemek tény, hogy sokat dobnak rajta. Azok a kockák hihetetlenül tetszenek. A játéktér emlékeztet a Tiny Epic Kalandok birodalma játékterére, de sokkal letisztultabb, nem olyan kaotikus. Sajnos megfelelő alátét nélkül itt is előjöhet a csúszkáló játéktèr probléma.

    Kiváncsi leszek melyik Tiny Epic jön itthon legközelebb, nagy a dömping belőle

  • hierroo

    2021-08-18 12:57:24

    Én is örülök, hogy egy kalózos társasjáték is terítékre került. A képek alapján semmi extra, de amúgy szerintem rendben van. Vannak dobókockák, kártyák, hajók, egyéb hozzávalók és még egy kis térképet is összehozhatunk a játékban. És egész kicsi a doboza is. Szívesen kipróbálnám. Egyelőre engem meggyőzött.

  • veerzoltan80

    2021-08-18 08:16:30

    Régóta szemezek ezzel a TE projekttel, a kalóz tematika még hiányzik a polcunkról, kivéve az összeépitős Pirates! játékot, de az nem annyira mély. Remélem előbb utóbb lesz alkalmunk kipróbálni ezt a kis műremeket amit mindenhol dicsérni szoktak.

  • Csiracsirke

    2021-08-17 23:29:27

    Már régóta szeretnék egy kalózos játékot és egy Tiny Epic társast is és most két legyet üthetek egy csapásra, játék tetszik a leírás alapján mondjuk a hajókat tényleg csinálhatták volna egybe hogy ne essen szét de ezen gondolom segítene egy kis ragasztó. Ti tudnátok ajánlani kalózos társast amit nem szabad kihagyni mindegy hogy ameri vagy euro.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Tiny Epic Pirates