Kép forrása: pcguru.hu

Bájos Kis Bestiák a Reflexshoptól - A nyúl az maga! [Társalgó]

A robbanó cicák, és a medvék és a babák háborúja után kicsit más vizekre evezünk, kevesebb őrülettel és több varázsitallal.

Lehet, hogy elfogyott a cucc, amit a Robbanó Cicákat és a Bears vs. Babiest is jegyző csapat szívott vagy lőtt magának. Vagy csak nagyon hozzászoktak. Mert ezúttal az abszurd és meghökkentő helyett egy fokkal (de nem naggyal) komolyabban vehető játékkal álltak elő a Bájos Kis Bestiák képében. A kártyák maradtak, az őrület ment, helyette inkább csak a cukiság maradt – mármint a kártyákon, mert ha győzelemre áhítozunk, az egymással való kitolás művészetét itt is magas szinten kell űzni. Na meg egy csipet szerencse sem árt hozzá.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Bájos Kis Bestiák a Reflexshoptól - A nyúl az maga!

A robbanó cicák, és a medvék és a babák háborúja után kicsit más vizekre evezünk, kevesebb őrülettel és több varázsitallal. Lehet, hogy elfogyott a cucc, amit a Robbanó Cicákat és a Bears vs. Babies t is jegyző csapat szívott vagy lőtt magának. Vagy csak nagyon hozzászoktak.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Márc

Lenyűgöző, ahogy ez a játék kinéz, de a játékmenete az igazán erős [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.19. 20:51:00

Az utóbbi idők egyik legszebb társasjátéka nem csak küllemében impozáns.

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.


Kommentek

  • vitezlejszlo

    2021-03-19 21:02:06

    Nekünk nagyon bejött a játék. Nagyon jól néznek ki a lapok od od lehet piszkálgatni a másiknak viccesek a lapok nagyon jópofák a hősök. Jó hogy nem csak egyféleképpen lehet nyerni benne. Megállja a helyét 2-3 játékossal is , de a hat játékostól sem ilyet meg. Csak ajánlani tudom .

  • wondervani

    2021-03-14 13:26:54

    Nekünk nagyon bejött a játék. Igaz tényleg vagy megállás nélkül szivatjuk egymást aztán lesz valami , vagy koncentrálunk a játékra kis szivatással. Azt jobban preferálom. :D

  • Cygnus

    2021-03-02 22:48:36

    Apró megjegyzés a cikk bevezetőjéhez: a Bájos Kis Bestiák NEM a Robbanó cicák készítőinek munkája, tőlük teljesen független. Az Unstable Unicorns készítőinek játéka. Ez magyarázatot ad a stílusbeli különbségre is.

  • Eyesis

    2021-03-02 18:26:15

    Hát ez egy kicsit komplexebb party játék leginkább a futballhuligánok összecsapását megalapozandó :)

    Mindenki próbál erősödni és haladni a győzelem felé, de folyamtosan mindenkit piszkál a másik, elveszi az ikonját, megváltoztatja az ikonját. Nagyon erős benne a szerencse faktor. Jól kell húzni és jól kell dobni a győzelemhez.

    Gyerekekkel szerintem meg sem merném próbálni, mert tuti, hogy sírás lenne belőle, pedig a grafikája alapján simán gyerek vagy családi játék hangulatát kelti.

    Nekem party játék kategóriában kapná a legtöbb pontot, 6.5-et a 10-ből.

  • veerzoltan80

    2021-03-02 14:12:03

    Szemezek a játékkal már egy ideje, de eddig nem győztek meg a fellelhető infók. Ha kártyajátékra vágyom ott a Star Wars Sorsok és MAGUS Kiválasztottak, ha szerepjátékozni akkor arra is megvannak a klasszikus eszközeim. Bár alapvetően kedvelem a hibrid dolgokat, a témát ennyire babás csomagolásba tolni, ez nem olyan bejövős. Lehet a gyerekek előbb utóbb megfűznek, hogy próbáljuk ki, de magamtól nem biztos hogy belevágnék. Árfekvése elég baráti, de ezzel együtt vannak sokkal preferáltabb megjelenések amire a keretemet el fogom szórni :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Bájos kis Bestiák