Forrás: index.hu

Macskafogó, szelleműző, mézgyűjtögető – ilyen a jó társasjáték [Index.hu]

Reneszánszukat élik a társasjátékok, erről már többször írtunk. Sőt remek játékokat mutattunk be, amik teljesen újraírják a szerencsén alapuló, monoton régi játékélményt, bebizonyítva, hogy a társas is teremthet minőségi időtöltést.

Kipróbáltunk néhány újabb családi társasjátékot, és közben repült az idő. Ezek a társasok haladó és kezdő játékosok számára is egyaránt kellemes szórakozást nyújtanak.

[Cikk folytatása]

Macskafogó, szelleműző, mézgyűjtögető - ilyen a jó társasjáték

Reneszánszukat élik a társasjátékok, erről már többször írtunk. Sőt remek játékokat mutattunk be, amik teljesen újraírják a szerencsén alapuló, monoton régi játékélményt, bebizonyítva, hogy a társas is teremthet minőségi időtöltést. Kipróbáltunk néhány újabb családi társasjátékot, és közben repült az idő. Ezek a társasok haladó és kezdő játékosok számára is egyaránt kellemes szórakozást nyújtanak.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

forrás -- index.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

15Ápr

A legjobb cicás társasjátékok, amiket nem csak a témájuk miatt lehet szeretni [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.15. 20:40:00

Macskával ugye mindent el lehet adni, de a cuki dizájn önmagában nem elég. Ezeknél a társasoknál szerencsére élvezetes játékmenet is társul mellé.

09Ápr

Szívesen megidéznéd Cthulhu cuki mását? [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.09. 14:06:00

Ebben a játékban pont ez a cél: a Kozmopolipban szektásokként versenghetünk azért, hogy minél hamarabb átsegítsük a címszereplő összes csápját a mi világunkba.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Macskák szigete
  • Túlvilági történetek
  • Beez – Mééz
  • Animix: Ki lesz az állatok királya?
  • Katamino Family