Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/exit-115d3f034f0e45acaec8-mid.jpg

Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.

Cities: SkylinesPapuaThe Crew… csak néhány cím, amik korábban a Kosmostól jöttek rovatunkhoz, és amikkel remekül szórakoztunk. Ezúttal kifejezetten kis dobozos társasjátékokat kaptunk, amikkel azonban alaposan megdolgoztattuk az agyunkat, sőt még a borászati elismerésért is csatába szálltunk, hogy egyben egy örökösödési versengést is letudjunk.

Cikk folytatása...

[Társalgó] Exit és La Viña a Kosmostól

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk. Cities: Skylines , , ... csak néhány cím, amik korábban a Kosmostól jöttek rovatunkhoz, és amikkel remekül szórakoztunk.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Az Exit játék sorozatról spoilermentesen

Ismertető, 2020.02.09. 07:00:00

Egyik élményhez sem hasonlítható, ha mi magunk találjuk szemben magunkat a zárt ajtókkal és egy idegesítően pergő számlálóval! Ennek lényegét próbálja megragadni az Exit sorozat is.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

16Júl

A társasjátékban is lehet a kevesebb több [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.07.16. 14:00:00

Az utóbbi években sorra dőlnek meg a legnagyobb, legnehezebb, legtöbb alkatrésszel bíró társasjátékok rekordjai. Nem ritka, hogy egy-egy játék egy teljes rekeszt elfoglal a társasjátékosok által etalonnak tartott IKEA-s Kallax-polcon...

12Jún

Megjelent a JEM magazin 135. száma!

Kedvcsináló | 2024.06.12. 19:08:00

JEM 2024 JÚNIUS


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • La Viña
  • Exit - Az elhagyatott kunyhó
  • EXIT - A TITKOS LABOR