Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/exit-115d3f034f0e45acaec8-mid.jpg

Exit és La Viña a Kosmostól [Társalgó]

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk.

Cities: SkylinesPapuaThe Crew… csak néhány cím, amik korábban a Kosmostól jöttek rovatunkhoz, és amikkel remekül szórakoztunk. Ezúttal kifejezetten kis dobozos társasjátékokat kaptunk, amikkel azonban alaposan megdolgoztattuk az agyunkat, sőt még a borászati elismerésért is csatába szálltunk, hogy egyben egy örökösödési versengést is letudjunk.

Cikk folytatása...

[Társalgó] Exit és La Viña a Kosmostól

Immáron nemcsak a valóságban, de a társasok között is egyre népszerűbbek a szabadulószobák, amit az Exit-sorozat is kiválóan megmutat. Emellett még a borkészítésbe is belekóstoltunk. Cities: Skylines , , ... csak néhány cím, amik korábban a Kosmostól jöttek rovatunkhoz, és amikkel remekül szórakoztunk.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Az Exit játék sorozatról spoilermentesen

Ismertető, 2020.02.09. 07:00:00

Egyik élményhez sem hasonlítható, ha mi magunk találjuk szemben magunkat a zárt ajtókkal és egy idegesítően pergő számlálóval! Ennek lényegét próbálja megragadni az Exit sorozat is.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Szep

Viticulture – Esszenciális kiadás a Delta Visiontől [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.09.04. 09:00:00

Toszkána téged vár: csapj fel borásznak és hozd létre a régió legsikeresebb pincészetét. Telepíts szőlőtőkét, szüreteld le, érleld és tökéletesítsd boraid, melyekkel felülkerekedhetsz riválisaidon.

12Szep

Kartográfusok a Reflexshoptól [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.09.12. 09:00:00

A héten már a második flip & write játék kerül terítékre, ám ezúttal térképészként kell megharcolni a királynő kegyeiért és a legegyedibb, legnagyszerűbb birodalomért.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • EXIT - A TITKOS LABOR
  • Exit - Az elhagyatott kunyhó
  • La Viña