Kép forrása: https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3333/33330/333303/33330338_b1dac4a0e458121aa344dee5fc085b92_wm.jpg

Mit játsszon az, aki egyszer és mindenkorra megszabadulna az emberektől? [Index.hu]

Van az a régi sztereotípia, hogy a társasjátékok olyanok, mint a véres, háborús videójátékok, csak rosszabb a grafika de az erőszak és a zombiháborús vagy páncélos-kardos-sárkányölős vagy kegyetlen hadsereges alapállás ugyanaz. Ezt biztos nem így gondolják azok, akik az elmúlt tizenöt évben is ültek már le társasjáték mellé.

Ma már nehezebb olyan témát megnevezni, amiről még nem szól társasjáték, mint amiről igen, és ez a témagazdagság egyúttal azt is jelenti, hogy nem nagyon képzelhető el olyan beállítottság, amihez ne lehetne játékot találni – leszámítva mondjuk azt a beállítottságot, ami a társasjátékok zsigeri gyűlöletén alapszik.

Mit játsszon az, aki egyszer és mindenkorra megszabadulna az emberektől?

de az erőszak és a zombiháborús vagy páncélos-kardos-sárkányölős vagy kegyetlen hadsereges alapállás ugyanaz. Ezt biztos nem így gondolják azok, akik az elmúlt tizenöt évben is ültek már le társasjáték mellé.

Társasjátékok adatlapjai - akciós árak -

Kapcsolódó cikk

Photosynthesis - mindennapi mágia

Ismertető, 2019.03.05. 12:55:00

Az erdő mélyén fejlődő facsemetét rejtelmesen körülölelő, lombkorona alá beszűrődő napfény a Photosynthesis dobozán azt sugallja, hogy valódi varázslatra lelünk odabent. És végülis igaz, mert a játék témája a földi élet alapja, a fotoszintézis.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

10Jún

Concordia: Barangolás Róma provinciáin [tarsasozz.blog]

Kedvcsináló | 2020.06.10. 09:30:00

A Concordia egy közkedvelt pakliépítős stratégiai társasjáték, melyben bejárjuk a Római Birodalom provinciáit.

16Jún

Nemesis a Delta Visiontől [Társalgó]

Kedvcsináló | 2020.06.16. 10:00:00

Elcsépelt frázis, hogy az űrben senki nem hallja a sikolyod, pláne, hogy a Nemesisben ez nem is igaz. Egyes társaid és a hulládon élősködő szörnyetegek itt örömmel hallgatják a halálsikolyod...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Photosynthesis
  • Arboretum