Társasjáték zóna a PlayIT-en! Nov. 17-18!

Szerencsésnek érezheti magát társasjátékos közösség, egy héten belül már a második nagy társasjátékos esemény következik, amire 10 belépőjegyet sorsolunk ki!

Idén is fontos szerepet kapnak a társasjátékok a PlayIT-en, immár 1000 négyzetméterre nőt a Társasjáték zóna. Szinte az összes nagy kiadó, többek között a Gémklub, a Delta Vision és a Reflexshop is kint lesznek az eseményen. Természetesen hozzák a játékaikat, legfrissebb újdonságaikat és ha netán bele is szeretünk a PlayIT alatt egy-két játékba, akkor a rendezvényen exkluzív kedvezményekkel vásárolhatjuk meg azokat!

Rengeteg magyar sikertörténettel találkozhatunk kint. Megismerkedhetünk a Mindclash Games fejlesztő csapatával, akiket a Trickerion, az Anachrony, vagy az itthon most először szabadon kipróbálható Cerebria - The Inside World játékokról ismerhetünk, vagy az Antler Games csapatával, akiknek a méltán híres Saltlands-et, illetve a még megjelenés előtti, de a PlayIT-en már kipróbálható játékukat, a Shadow Tactics-t köszönhetjük. De kint lesznek többek között a Game Shuttle Labs és az Elátkozott Város fejlesztői csoport, illetve a Pakli és a Game Relations csapatai is.

A videós vonal is képviselteti magát az eseményen, a Mit Játsszunk? és a Fun With Geeks Youtube csatornákkal egészen biztosan találkozhattok a PlayIt-en, szóval nem fogunk szűkölködni a kiállítók és programok tekintetében.

Mindenképpen érdemes kilátogatni a helyszínre, mi biztosan nem hagyjuk ki! Ha még nem vetted meg a jegyed, akkor a PlayIT oldalán tudod ezt megtenni, és ne felejts el részt venni a cikk alatt található nyereményjátékon sem, ahol 10 darab jegyet sorsolunk ki vasárnapra a legjobb válaszadók között!

FONTOS: A nyereményjáték péntek 13:00-ig tart, a sorsolás 14:00-kor történik. Minden nyeretesnek még aznap, péntek 19:00-ig vissza kell jelezniük a kiküldött értesítőre, hogy biztosítani tudjuk számukra a jegyeket!

21Jan

Egy Játék mind fölött - Gloomhaven

Kedvcsináló | 2019.01.21. 15:03:00

A cikk arányaiban legalább olyan hosszú lesz, mint a játék, amiről írom. Én szóltam…

18Jan

Photosynthesis társasjáték - kritika

Kedvcsináló | 2019.01.18. 18:42:00

Ki ne hallott volna a természet egyik legfontosabb biokémiai folyamatáról, a fotoszintézisről?


Népszerű

Friss

Címkék