Kép forrása: tarsasozz.blog

Hősök útja – neked mit jósolnak a rúnák? [tarsasozz.blog]

A Hősök útja egy 2019-ben megjelent történetmesélős, szettépítős társasjáték, ahol kártyákat szerzünk, majd a kártyákon lévő szimbólumok gyűjtögetésével egyre erősebb kártyákhoz jutunk.

Ebben a játékban a saját hősünk történetét alakíthatjuk tetszésünk szerint – vajon hősünk egy-egy sorsdöntő eseménynél melyik utat választja majd? Mit jósolnak majd a rúnák, a fény vagy a sötétség bajnoka lesz végül?

Áttekintés

Hősök útjában különböző szimbólumokat gyűjtögetünk a történetünkben, vagyis a játékostáblánkra elhelyezett kártyákon, majd ezek segítségével újabb, még drágább kártyákhoz juthatunk, melyeket egy közös kínálatból veszünk el. A kártyákat három fejezeten keresztül gyűjtjük, ezek két csoportra oszlanak: tulajdonságok és kihívások. Míg a tulajdonságokhoz csak valamilyen szimbólumokkal/kártyákkal kell rendelkezni, hogy elvehessük őket, a kihívásokhoz rúnakövekkel kell „ki kell dobnunk a sikert”. Az eredmény természetesen attól függ, milyen speciális rúnaköveket tudunk szerezni egy-egy dobáshoz, és szerezhetünk további bónuszokat (plusz „sikereket”) hős-, vagy antihős kártyák segítségével is. A játék addig tart, amíg egy játékos be nem fejezi a 3. fejezetét, vagyis le nem rak a játékostáblájának harmadik mezőjére három kártyát. Ekkor a többi játékosnak van még egy utolsó köre, majd összegezzük a pontokat.

[Cikk folytatása]

Hősök útja - neked mit jósolnak a rúnák?

A Hősök útja egy 2019-ben megjelent történetmesélős, szettépítős társasjáték, ahol kártyákat szerzünk, majd a kártyákon lévő szimbólumok gyűjtögetésével egyre erősebb kártyákhoz jutunk. Ebben a játékban a saját hősünk történetét alakíthatjuk tetszésünk szerint - vajon hősünk egy-egy sorsdöntő eseménynél melyik utat választja majd? Mit jósolnak majd a rúnák, a fény vagy a sötétség bajnoka lesz végül?

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Ápr

Színtahal - Tarka halkirakó

Ismertető | 2024.04.13. 14:00:00

Színpompás csápkirakó verseny már 4 éves kortól

30Márc

Mellékküldetés: Nemesis - Nemesises szabadulószoba otthon

Ismertető | 2024.03.30. 14:00:00

Szabadulós játék a Nemesis társasjáték világában izgalmas feladványokkal és nehéz döntésekkel - spoilermentesen.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hősök útja