Kép forrása: tarsasozz.blog

Hősök útja – neked mit jósolnak a rúnák? [tarsasozz.blog]

A Hősök útja egy 2019-ben megjelent történetmesélős, szettépítős társasjáték, ahol kártyákat szerzünk, majd a kártyákon lévő szimbólumok gyűjtögetésével egyre erősebb kártyákhoz jutunk.

Ebben a játékban a saját hősünk történetét alakíthatjuk tetszésünk szerint – vajon hősünk egy-egy sorsdöntő eseménynél melyik utat választja majd? Mit jósolnak majd a rúnák, a fény vagy a sötétség bajnoka lesz végül?

Áttekintés

Hősök útjában különböző szimbólumokat gyűjtögetünk a történetünkben, vagyis a játékostáblánkra elhelyezett kártyákon, majd ezek segítségével újabb, még drágább kártyákhoz juthatunk, melyeket egy közös kínálatból veszünk el. A kártyákat három fejezeten keresztül gyűjtjük, ezek két csoportra oszlanak: tulajdonságok és kihívások. Míg a tulajdonságokhoz csak valamilyen szimbólumokkal/kártyákkal kell rendelkezni, hogy elvehessük őket, a kihívásokhoz rúnakövekkel kell „ki kell dobnunk a sikert”. Az eredmény természetesen attól függ, milyen speciális rúnaköveket tudunk szerezni egy-egy dobáshoz, és szerezhetünk további bónuszokat (plusz „sikereket”) hős-, vagy antihős kártyák segítségével is. A játék addig tart, amíg egy játékos be nem fejezi a 3. fejezetét, vagyis le nem rak a játékostáblájának harmadik mezőjére három kártyát. Ekkor a többi játékosnak van még egy utolsó köre, majd összegezzük a pontokat.

[Cikk folytatása]

Hősök útja - neked mit jósolnak a rúnák?

A Hősök útja egy 2019-ben megjelent történetmesélős, szettépítős társasjáték, ahol kártyákat szerzünk, majd a kártyákon lévő szimbólumok gyűjtögetésével egyre erősebb kártyákhoz jutunk. Ebben a játékban a saját hősünk történetét alakíthatjuk tetszésünk szerint - vajon hősünk egy-egy sorsdöntő eseménynél melyik utat választja majd? Mit jósolnak majd a rúnák, a fény vagy a sötétség bajnoka lesz végül?

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

14Ápr

Honey Buzz - a méztermelés stratégiája

Ismertető | 2021.04.14. 10:00:00

A Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk.

09Ápr

Bone to Pick - Válj legendává tíz perc alatt!

Ismertető | 2021.04.09. 09:30:00

2021 áprilisában indult útjának a magyar fejlesztésű zombihentelős Bone to Pick partijáték.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Hősök útja