Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

InDaHouse Társasmaraton - online, játékkal egybekötött adománygyűjtő esemény!

Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei az ország legszegényebb településein élő gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Célunk, hogy a hozzánk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlünk kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

Budapestet és Hernádszentandrást - az InDaHouse központját - csupán 210 km, de a lehetőségeket tekintve mégis egy világ választja el. A gyerekeknek azonban itt is, ott is ugyanarra van szüksége: játékra, személyes figyelemre, és olyan oktatásra, aminek révén önálló, felelős, tevékeny felnőttekké válhatnak.

A gyerekek fejlesztésében fontos szerepet játszanak a társasjátékok, ezért minden évben adománygyűjtő Társasmaratont szervezünk. Idén az esemény az internetre költözik. Célunk, hogy május 9-én összegyűjtsünk 210 órányi társasjáték-élményt, valamint óránként legalább 5000 forintot. Bárki regisztrálhat a honlapunkon, és ott jegyezheti az órákat, amiket játékkal tölt aznap akár online, akár offline. Azt kérjük azoktól, akik csatlakoznak, hogy a részvételükről posztoljanak a Facebook oldalunkon, és a barátaiktól gyűjtsenek nekünk játékkal töltött óránként legalább 5000 forintot.

Az InDaHouse munkájáról itt: https://indahousehungary.hu/

a Társasmaratonról pedig itt olvashat bővebben:

https://indahousehungary.hu/campaign/tarsasmaraton-2020/

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Dec

Így születnek a magyar szabályok - Interjú Heim Hunorral

Érdekes | 2022.12.29. 18:00:00

Interjú Heim Hunorral, a Lángművesek születéséről, illetve a magyar társasjáték lokalizáció helyzetéről.

30Máj

Rettegés Arkhamban – Sötét kaland [Társalgó]

Kedvcsináló | 2023.05.30. 15:46:00

A rettegés soha nem érhet véget, pláne nem Arkhamban, ahol most már a társas mellett a rendkívül népszerű kártyajáték is magyarul érhető el.


Népszerű

Friss

Címkék