Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Ezt nem hiszed el, már több mint 2 hete gyűjtenek egy koronavírusos társasjátékra a Kickstarteren

Ez gyors volt, már több mint két hete megy egy koronavírusos társasjáték Kickstarter-kampánya. A kitűzött cél nem volt nagyon ambiciózus, de azt már háromszor megcsinálta.

Ezt nem hiszed el, már több mint 2 hete gyűjtenek egy koronavírusos társasjátékra a Kickstarteren - metabro.hu

Ez gyors volt, már több mint két hete megy egy koronavírusos társasjáték Kickstarter-kampánya. A kitűzött cél nem volt nagyon ambiciózus, de azt már háromszor megcsinálta. Mindössze 535 dollárt akartak összegyűjteni, ami azért elég kevés. 1540-nél jár a számláló, ezt 31 támogató dobta össze.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

04Jún

A játék nem játék – indul a Metabro Társasjáték-podcastja!

Érdekes | 2020.06.04. 17:40:00

A Társasjáték-podcast – A játék nem játék című sorozatunkban összeeresztünk két teljesen eltérő karaktert, akiknek emellett teljesen más a viszonya a társasjátékozáshoz való viszonyuk...

27Máj

6000 forintos figyelmesség a járvány végére – ingyen van a legújabb Pandemic

Érdekes | 2020.05.27. 10:00:00

A Z-Man Games most ingyenesen elérhetővé tette az egészet, szabályokkal, kártyákkal, táblával, mindennel együtt...


Kommentek

 • gyd

  2020-03-30 11:22:41

  Erről a projektről nekem valahogy minden szempontból lerí a gagyiság. A komponensek, a játékmenet és a komplexitása, a bemutató videó, de még a kickstarter oldal (főleg a szöveg) ultra gagyi.

  A játék szerintem irdatlanul drága ahhoz képest, hogy mit tud (40 euró a 4 személyes változat). Ebből már egy tényleg komplex nagy játékot lehet venni néhol.

  Az meg persze kérdés, hogy mennyire etikus meglovagolni egy ilyen járványt ilyen módon, de ez persze nem az én dolgom. Persze azt is értem, hogy elég rosszul érheti az embert egy komolyabb vagy akár teljes bevételkiesés, szóval ha ez a háttere a projektnek, akkor megértem.

  Mindenesetre engem nem győzött meg a dolog. Egyébként a metabro-s cikk címének eleje elég clickbaitre sikerült. :)

Népszerű

Friss

Címkék