Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Pierrot: “A köldökzsinór, ami a telefonjainkhoz köt bennünket, egyben fojtogató póráz”

Pierrot vagy “polgári” nevén Marosi Z. Tamás a kilencvenes évek A-kategóriás popsztárjai közé számított, jellegzetes megjelenése (fekete-fehérre festett arc) és igényes, az akkori fősodorból jelentősen kilógó popzenéje nyomot hagyott a magyar popkultúrában. Ami nem kis mutatvány volt azokban az időkben, mikor mindent elöntött az eurodance és ennek különféle, de nem kevésbé felejthető hajtásai. Producerként is számos sztárnak írt zenét, a legismertebb közülük talán Ganxsta Zolee, viszont ma már társasjáték-fejlesztőként/tervezőként/szerzőként tevékenykedik, és ebben a világban is sikeres.

Pierrot: "A köldökzsinór, ami a telefonjainkhoz köt bennünket, egyben fojtogató póráz" - metabro.hu

Pierrot vagy "polgári" nevén Marosi Z. Tamás a kilencvenes évek A-kategóriás popsztárjai közé számított, jellegzetes megjelenése (fekete-fehérre festett arc) és igényes, az akkori fősodorból jelentősen kilógó popzenéje nyomot hagyott a magyar popkultúrában. Ami nem kis mutatvány volt azokban az időkben, mikor mindent elöntött az eurodance és ennek különféle, de nem kevésbé felejthető hajtásai.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

19Márc

BoardGame A játék most tényleg nem csak játék – pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indul

Érdekes | 2020.03.19. 11:47:00

Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.

30Márc

Ezt nem hiszed el, már több mint 2 hete gyűjtenek egy koronavírusos társasjátékra a Kickstarteren

Érdekes | 2020.03.30. 10:46:00

Ez gyors volt, már több mint két hete megy egy koronavírusos társasjáték Kickstarter-kampánya. A kitűzött cél nem volt nagyon ambiciózus, de azt már háromszor megcsinálta.


Népszerű

Friss

Címkék