Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

BoardGame A játék most tényleg nem csak játék – pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indul

Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.

A játék most tényleg nem csak játék - pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indult - metabro.hu

A legismertebb, csak társasjátékokkal foglalkozó magyar Youtube-csatorna, a Mit Játsszunk? hirdetett hestegmozgalmat a koronavírus miatt kialakult, lassan már itthon is drámaivá váló helyzetben. Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

09Márc

Ezekben már biztosan indulhatsz az idei Társasjátékos Olimpián!

Érdekes | 2020.03.09. 17:27:00

Igaz, hogy március elsejére ígérték a kiadók, hogy közzéteszik, mely játékaikat nevezik ténylegesen a 2020-as Társasjátékos Olimpiára.

01Ápr

Társasjátékos videók, hogy csak úgy szaladjon az idő a karaténban

Érdekes | 2020.04.01. 09:57:00

Itt van négy Youtube-csatorna, ha játszani nem tudsz, mert nincs kivel, vagy mert már unod az online játékot a digitálverziókkal, vagy csak ha unatkozol.


Népszerű

Friss

Címkék