Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

BoardGame A játék most tényleg nem csak játék – pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indul

Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.

A játék most tényleg nem csak játék - pánik helyett játssz, társasjátékos mozgalom indult - metabro.hu

A legismertebb, csak társasjátékokkal foglalkozó magyar Youtube-csatorna, a Mit Játsszunk? hirdetett hestegmozgalmat a koronavírus miatt kialakult, lassan már itthon is drámaivá váló helyzetben. Az biztos, hogy az, hogy mindenki inkább otthon van, mert felelősségteljesen óvatos, és nem megy közösségbe, vagy mert egyszerűen nincs is hova menni, alapvetően nagyon is kedvez a társasjátékozásnak.

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Dec

Így születnek a magyar szabályok - Interjú Heim Hunorral

Érdekes | 2022.12.29. 18:00:00

Interjú Heim Hunorral, a Lángművesek születéséről, illetve a magyar társasjáték lokalizáció helyzetéről.

04Nov

Adj örömet! Karitatív örömkampány - Mert játszani öröm!

Érdekes | 2021.11.04. 04:21:00

Add le jó állapotban lévő megunt társasjátékodat november 30-ig, ők pedig eljuttatják oda, ahol szükség van a játék örömére. Adományozóként ráadásul értékes nyereményekkel gazdagodhatsz!


Népszerű

Friss

Címkék