Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Tájkép csata elején – így csap le a társasjátékos világra a koronavírus

Tegnap azt írtuk a Mit Játsszunk? vlog #pánikhelyettjatszunk felhívásáról szóló cikkünkben, hogy a vírus miatt elmaradó programok, a karantén és hasonlók alapvetően kedveznek a társasjátékozásnak. Ami igaz is, de azért nem múlik hatástalanul, erre a szcénára is komoly hatásai vannak.

Tájkép csata elején - így csap le a társasjátékos világra a koronavírus - metabro.hu

Tegnap azt írtuk a Mit Játsszunk? vlog #pánikhelyettjatszunk felhívásáról szóló cikkünkben, hogy a vírus miatt elmaradó programok, a karantén és hasonlók alapvetően kedveznek a társasjátékozásnak. Ami igaz is, de azért nem múlik hatástalanul, erre a szcénára is komoly hatásai vannak. Például elmarad az első, nagyon ígéretes első alkalom után aligvárt második összejövetele a Társasjáték-fejlesztők Klubjának ...

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

21Márc

Pierrot: “A köldökzsinór, ami a telefonjainkhoz köt bennünket, egyben fojtogató póráz”

Érdekes | 2020.03.21. 23:48:07

A Koncertblog és a Metabro közös nagyinterjúja következik.

09Márc

Ezekben már biztosan indulhatsz az idei Társasjátékos Olimpián!

Érdekes | 2020.03.09. 17:27:00

Igaz, hogy március elsejére ígérték a kiadók, hogy közzéteszik, mely játékaikat nevezik ténylegesen a 2020-as Társasjátékos Olimpiára.


Népszerű

Friss

Címkék