Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Table Talk 22. rész Top 10 Mechanizmus

Gál József és Horváth Balázs a tíz kedvenc játékokban fellelhető mechanizmusaikról beszélgetnek és röviden áttárgyalják az aktuális Kickstarter fejleményeket.

22. Rész: TOP 10 Mechanizmus by Table Talk

Ezúttal kedvenc mechanizmusainkat hoztuk el nektek egy rövid KS körkép után. 0:15 Szavazás kiértékelés és KS körkép 5:00 TOP 10 Mechanika

Ha tetszett a srácok munkássága, ne felejtsétek el őket likeolni.

Table Talk 21. rész Hírek

Érdekes, 2019.08.05. 14:37:00

A Table Talk 21. részében megváltozott Table Talkról, a Moonshotról, a legújabb Kickstarters felhozatalról, a Spiel des Jahresről, sőt még az archetípusokról is bővebben hallhattok!

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Ápr

A nagy Print & Play lista: profi játékok otthon

Érdekes | 2020.04.29. 18:20:00

Bár legtöbben a négy fal között ragadtunk mostanság, ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk egyszerűen és olcsón új társasjátékokat beszerezni. Elég hozzá egy működő nyomtató, na meg ez a cikk.

07Máj

"Ha az eredeti verziót kisgyerekkel játszanád, sírás lenne a vége" - Interjú a Grund készítőivel

Érdekes | 2020.05.07. 11:00:00

A tavalyi (és az ország első) Board Game 12 versenyének legnagyobb győztese a Grund volt. A legjobb tíz játékötlet mellett a sajtó különdíját is elnyerte, így nem volt kérdéses, hogy Quatropoly csapat játéka lesz az egyik, amelyik eljut a fizikai kia


Népszerű

Friss

Címkék