Kép forrása: thegiftforge.hu

Hogyan védjük meg játékaink tartozékait? [TheGiftForge.hu]

Ahogy a társasjátékok esztétikai értéke egyre növekszik, úgy nő bennünk a vágy, hogy valamilyen módon megvédjük szeretett játékunk egyes elemeit. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk nektek, hogy milyen lehetőségek vannak a játékkomponensek élettartamának megnövelésére.

Kártyavédő

Azt hiszem bizton mondhatjuk, hogy a legelterjedtebb komponensvédő eszköz a kártyavédő. Rengeteg játékban vannak kártyák, amiket különböző formában használunk. Ezen felhasználások nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy létrejöjjenek különféle kártyavédők, mint pl. a színes hátoldalú vagy a matt kártyavédő. 

[Cikk folytatása]

Hogyan védjük meg játékaink tartozékait?

Ahogy a társasjátékok esztétikai értéke egyre növekszik, úgy nő bennünk a vágy, hogy valamilyen módon megvédjük szeretett játékunk egyes elemeit. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk nektek, hogy milyen lehetőségek vannak a játékkomponensek élettartamának megnövelésére. Kártyavédő Azt hiszem bizton mondhatjuk, hogy a l

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

30Júl

Nemesis vélemény / Ezzel társasozunk mi! [TheGiftForge.hu]

Vélemény | 2021.07.30. 09:00:00

... Kapitány, személyes napló, idő: 03:12. Már ébren vagyok vagy még el sem aludtam? Nem tudom. 3 napja hagytam el a Nemesis fedélzetét egy mentőkabinban, azóta a whiskey-s pohár alját többet látom, mint az "ágyam". Teljesítettem a küldetést...

11Júl

A halandó halál [Társalgó]

Ismertető | 2021.07.11. 10:00:00

Ezúttal nem Cthulhu hív, hanem őt hívják, méghozzá kultisták, szóval a feladat adott: minél hamarabb megszakítani a vonalat. Immáron magyarul!


Kommentek

  • hylsuy

    2021-07-27 14:20:31

    És ha az insertek mindig úgy lennének kialakitva, hogy kártyavédővel is beleférnek a kártyák a helyükre.

  • Csiracsirke

    2021-07-26 15:05:08

    Mennyivel könnyebb lenne a dolgunk ha a játék dobozán zárójelben az alkatrészeknél fel lenne tüntetve a kártya mérete is akkor helyben a játék vásárlásnál egyből meg lehetne venni a védőt is hozzá.

Népszerű

Friss

Címkék