Yohei
Videó beküldése

Yohei

Társasjáték, 2018
Értékelem!

A Yohei egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

A Yohei egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1 - 1.5 óra. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a kockadobás és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

There is a collection of books handwritten by the survivors of the first war against the demons where it’s narrated that under the island of Jiin there are two forged doors that enclose the infernal forces expelled by Arashi "the Exiled". A hero disowned by the false emperor, who has plunged the country into a punishing civil war facing a population that awaits the return of his hero to rid them of the tyranny of a mad throne and the rumors of demons returning to win back with blood what they once lost.

Yohei is born from the combination of the mysticism of Japanese folklore with a fantasy universe created for a wargame that faces asymmetrical clans in modular boards with numerous and different game modes. It combines mechanics such as dice rolling, grid movement, variable players powers, modular boards and card management to develop our strategy during the battle by acquiring warriors, invoking powerful event cards, legendary weapons and the construction of buildings that lead us to victory in exciting games of 60 to 90 minutes.

—description from the publisher

Existe una colección de libros manuscritos por los supervivientes de la primera guerra contra los demonios donde se asegura que bajo la isla de Jiin, dos puertas forjadas hace milenios contienen a las fuerzas infernales expulsadas por Arashi “el exiliado”. Un héroe repudiado por el falso emperador que ha sumido al país en una agotadora guerra civil enfrentando a una población que espera ansiosa el regreso de un héroe que los libere de la tiranía de un trono enloquecido y de los rumores de monstruos que acechan pacientes para reconquistar con sangre lo que una vez perdieron.

Yohei nace de la combinación del misticismo del folklore japonés con un universo de fantasía creado para ofrecer un wargame que enfrenta a clanes asimétricos en tableros modulares con numerosos modos de juego diferentes. Combina mecánicas como el dice rolling, grid movement, tropas asimétricas, tableros modulares y gestión de cartas para librar batallas mediante la adquisición de guerreros, construcción de edificios y la invocación de poderosos eventos y armas legendarias que conduzcan los jugadores a la victoria en apasionantes partidas de 60 a 90 minutos de duración.

—description from the publisher (Spanish)

Kategória: Fantasy, Háború, Középkori
Mechanizmus: Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Kockadobás, Rács mozgás

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Yohei társasjáték videók (1)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 1.5 óra
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  J. A. Ramírez, Christian V. Tunn Cabrera
 • Kiadók:  Eclipse Editorial
 • Elérhető nyelvek:  angol, spanyol

Kiadások

 • English/Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Yohei társasjátékhoz