Victory Line
Videó beküldése

Victory Line

Társasjáték, 2021
Értékelem!

A Victory Line egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A játékmenet erősen épít a kő-papír-olló, az ütés-váltós, a szövetségek, a score-and-reset game és az interrupts mechanizmusokra.

Angol:
Victory Line is a 2- or 4-player trick taking card game that can be easily taken anywhere (compact form factor that fits in a pocket, pack, or purse), played anywhere (small...

A Victory Line egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A játékmenet erősen épít a kő-papír-olló, az ütés-váltós, a szövetségek, a score-and-reset game és az interrupts mechanizmusokra.

Angol leírás

Victory Line is a 2- or 4-player trick taking card game that can be easily taken anywhere (compact form factor that fits in a pocket, pack, or purse), played anywhere (small table footprint, fitting on almost any surface), and played at almost any time (a single duel takes no more than 15 minutes). Though, while small in stature, the game is loaded with interactivity, depth, and drama—but, most importantly, focuses on the connection between opponents and teammates alike.

Facing off in a card duel against a friend or loved one is a positively intimate experience. Reading your opponent's mind, watching her mannerisms, anticipating her every move, the thrill of calling her bluff—these are all highly interactive concepts that help foster a connection between you and your opponent. This connection, and the memories it generates, are what drive Victory Line.

Develop a connection with your opponent and teammate to succeed at this quick, dramatic trick taking card game!

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Blöff, Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Kő-Papír-Olló, Ütés-váltós, Szövetségek, Score-and-Reset Game, Interrupts, Deduction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Tervező:  Justin D Leingang
 • Illusztrátor:  Justin D Leingang
 • Kiadók:  El Jay Play
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Victory Line társasjátékhoz