Under Falling Skies: Berlin Promo City Tile
Videó beküldése

Under Falling Skies: Berlin Promo City Tile

Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék az Under Falling Skies kiegészítője.

Az Under Falling Skies: Berlin Promo City Tile egy közepesen összetett kiegészítő az Under Falling Skies társasjátékhoz, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. Az alapjáték 2020-ban megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb egyszemélyes játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk...

Az Under Falling Skies: Berlin Promo City Tile egy közepesen összetett kiegészítő az Under Falling Skies társasjátékhoz, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. Az alapjáték 2020-ban megnyerte a Golden Geek Awards díját Legjobb egyszemélyes játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a kockadobás, a munkás-elhelyezés, a solitaire és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

Kategória: Sci-Fi, Kockajáték, Kiegészítő
Mechanizmus: Moduláris tábla, Kockadobás, Munkás-elhelyezés, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Once-Per-Game Abilities, Re-rolling and Locking, VIC-15 Circuit Breaker / Sudden Death, Változó setup, Worker Placement with Dice Workers, Négyszög-rács

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Az Under Falling Skies társasjáték és kiegészítői (3)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  1
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Kiadók:  W. Nostheide Verlag GmbH
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5 cm x 16.2 cm x 0.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Under Falling Skies: Berlin Promo City Tile társasjátékhoz