Tricky Chess
Videó beküldése

Tricky Chess társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Tricky Chess egy közepesen összetett társasjáték, 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Tricky Chess is a partnership trick-taking chess game for The King's Caste deck / game system. Through successive rounds comprising recruitment, deployment, and mobilization...

A Tricky Chess egy közepesen összetett társasjáték, 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít az ütés-váltós és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Tricky Chess is a partnership trick-taking chess game for The King's Caste deck / game system. Through successive rounds comprising recruitment, deployment, and mobilization, each team tries to eliminate the other's two kings.

Recruitment is done through trick-taking. The card that wins the trick goes to the respective player's deployment zone, regardless of who won the trick!

After the hand is played out, players Deploy their units to the board.

Next, the teams play chess against one another with the units available, until four units are eliminated, at which point a new round starts, after a little preparation for the new round.

Kategória: Kártyajáték, Stratégia
Mechanizmus: Ütés-váltós, Rács mozgás

Tricky Chess társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Komplexitás:  Közepesen összetett
  • Tervező:  Nathan Morse
  • Kiadók:  (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tricky Chess társasjátékhoz