Travelin'
Travelin'
Travelin'
Travelin'
Videó beküldése

Travelin' társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Travelin' egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 50 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pontról pontra mozgás és a vedd el mechanizmusokra. Utazz el minél több helyre! A játék addig tart...

A Travelin' egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 50 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pontról pontra mozgás és a vedd el mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Utazz el minél több helyre!
A játék addig tart, ameddig valaki össze nem gyűjtötte 5 ország kártyáját, de persze a különböző országok - attól függően, milyen nehéz oda eljutni – különböző pontértékkel bírnak.
Mindenki 8 kártyával kezdi a játékot, és egy térképpel, ami segít eligazodni kontinensünk minden zugában.

1. Húzz kártyákat!
A játékosok a körük elején plusz kártyá(ka)t húznak, majd eldöntik, mihez szeretnének kezdeni a kezükben lévő lapokkal.
Kártya a dobópakliról, a három kiterített lap közül vagy a húzópakliról vehető el.

2. Járd be Európát!
Az egyes országok között busz-, vonat- vagy repülőjeggyel közlekedhetsz, a jármű típusa határozza meg, milyen távolságra fogsz eljutni a segítségével. Ha sikerül ügyesen összekombinálni a jegyeidet, és így eljutsz egy olyan országba, amelynek a lapja a kezedben van, magad elé teheted azt - és a játék végén megkapod majd az országért járó pontot.

Nem csak utazásra használhatod fel a körödet, hanem akciók végrehajtására is, ez lehet egy már előtted lévő országkártya, vagy akár egy kezedből kijátszott akciólap hatásának érvényesítése is.

3. Dobod el!
Ne feledd, a köröd végén mindenképp el kell dobnod egy kártyát a kezedből - ezt érdemes úgy kiválasztani, hogy a többiek ne tudják ellened fordítani. (Ne feledd, az utánad következő játékos a köre elején a dobópakliról is elveheti a legfelső lapot!)

És a bónusz...
...hogy nem csak a saját körödben lehetsz tevékeny, hanem a közbeszólás kártyák segítségével a többiek akcióit is megakadályozhatod.

Lehet, hogy egyes leírásokat furcsának találsz majd, de higgy nekünk, egytől egyig igazak. Ha nem hiszed, guglizz rá!

A játék tartalma:

 • 120 kártya
 • 5 útlevél (térkép)
 • játékszabály
Forrás: Kockamanó
Egy felhasználó és 30 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 31 ajánlat

Kategória: Utazás
Mechanizmus: Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Vedd el

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Travelin' társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Travelin'botsaska, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

kétszer is megvan nekünk :)

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Travelin' társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • manchester85

  2023-07-16 00:35:30

  Nagyon jó kis egymást szivatós játék.

 • felix.rita

  2023-04-26 12:18:56

  Igen!

 • Hnoemi08

  2023-04-17 18:33:34

  Egyik kedvenc könnyed játékom! Iszogatás mellé nagyon jó szórakoztató! Nagyon jól lehet szivatni a másikat is!

 • victoria99632

  2023-04-01 00:04:32

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. A kezdő országkártyát is el lehet dobatni a játékossal (abban a felállásban gondolom, amikor már a játékos utazott más országokba - az világos, ha egy országkártyája van, azt nem veheti el tőle senki)?

 • Robby

  2023-01-11 21:10:04

  Nem fértem bele, bármennyire is rövid akartam lenni.

  De már csak annyi maradt hátra, hogy ha valaki lerakta az 5. ország kártyát is akkor vége a játéknak. Megkapja a világjáró kártyát is (+5 pont) illetve le lehet rakni az arany útlevelet (+5 pont) akinél van.

  Ha valaki országkártyát szerzett az Orosz húzással, Villámlátogatással vagy Egy napos kirándulással, az nem számít az 5-be!

  Az nyer akinek a legtöbb pontja lett.

  Röviden ennyi, a segéd kártyákon is rajta vannak az akciók röviden, érdemes ezt követni.

 • Robby

  2023-01-11 21:04:57

  Szia. Megpróbálom röviden és érthetően összefoglalni. Ha kérdés lesz akkor írj bátran. Szóval:

  Mindenki kap egy útlevelet és egy segédletet és 8 lapot. Ezután kirakjátok a Hurrá Utazunk!, körsorrend(balra tarts) és világjáró kártyákat is középre. A maradék paklit is kirakjátok középre, amiből 3 lapot fel kell fordítani. Mindenki kirak egy országkártyát a kezében levő 8 lapból (ha nincs neki akkor új 8 lapot vehet, a régieket meg a dobópakliba teszi) ahonnan kezdeni foja az utazást (ha mindenki kirakta, akkor meg lehet fordítani, addig titkos). Kezdő játékos aki a legkissebb pontértékű országkártyát rakta.

  4 féle lap van - ország, jegy, akció és közbeszólás

  Ezután indul a játék. Először húzni kell, ezt lehet a húzópakliból (2 kártya) vagy a dobópakli legfelső lapja (úgy kell rakni, hogy látszódjon) illetve a 3 felfordított kártyából az egyiket (amit utána pótolni kell)

  Húzás után 4 lehetőség van - passzolás (ezt nem kell magyarázni :) )

  -utazás, leraksz egy újabb országkártyát a lent levő mellé jobb oldalra és kifizeted az utazás költségét. Buszjegy egy szakasz, vonat max kettő, repülő bárhova. Szóval ha a térképen az aktuális országodból egy másikba szeretnél utazni ami 3 távolságra van tőled akkor pl. 1 busz és egy vonatjegy beadásával megteheted, vagy egy repülővel. Ahova utaztál az lesz az új kiinduló ország (jobb szélére kell tenni, így mendig a jobb szélső)

  - Akció kártya kijátszása (rá van írva, hogy mit kell csinálni)

  - a kijátszott ország kártyákon is van akció, ezt is választhatod, ekkor el kell forgatni az országot, mert ezt többet nem lehet használni (kivéve, ha vissza tudod fordítani valami miatt)

  Ezután el kell dobni a kezedből egy lapot a dobópakli tetejére (ezt ugye az ellenfél is felhúzhatja, úgyhogy csak okosan)

  Ha van a kártyán bónusz akció, akkor még egyszer végrehajthatsz a fent említett háromból egyet.

  Közbeszólás kártyával meg az ellenfél is beleszólhat a körödbe illetve a kijátszott országkártya akcióit is lehet aktiválni.

 • gemese7

  2023-01-10 17:58:48

  Sziasztok! Karácsonyra kapta a kislányom a társast.11 éves.elolvastuk a leirást hozzá de nem igazán érthető.próbáltam keresni a youtube-on róla keresni információt de semmi értelmeset nem találtam.valaki tudna segiteni és röviden elmagyarázná a játék menetét??.2 fő játszana vele. Köszönöm előre is

 • MaRo

  2022-03-26 22:58:01

  Ezzel már korábban szemeztem de akkor nem vettem meg mert úgy éreztem inkább edukatív de nem erős az újrajátszhatósága. Most azonban a kommentekből úgy érzem, hogy az újrajátszhatóság igen erős ráadásul szórakoztató is.

  Elolvastam a szabályt amivel valamivel közelebb kerültem az igazsághoz a játékot illetően de még mindig elég nagy a sötétség a gyors keresés pedig bem járt sikerrel a további infók gyűjtésére nézve.

  Így ha valaki tudna részletesebben írni a játékról azt megköszönném. Amire főleg kíváncsi lennék az egymás szivatása mennyire erős és ezáltal a bizonytalanság és az újrajátszhatóság. Illetve egy hozzávetőleges játéktapasztalat is érdekelne ami a szabályon túl valamivel mélyebb betekintést adna.

 • zsolt.harkai

  2022-03-26 21:47:41

  Egyik személyes kedvencem!

  • Edukatív és szórakoztató a tematikája,
  • könnyen tanulható és pörgős,
  • inkább baráti társasággal, de családdal is jól játszható,
  • a szerencse faktor kicsit erősebb a stratégiai tervezhetőségnêl, de még nem zavaró mértékben,
  • sértődősöknek nem ajánlott :),
  • max. 5 fő játszhatja, pedig kiváló party játék lenne nagyobb tarsaságnak is,
  • lehetnének kiegészítői (új kártyák vagy más kontinensek).

 • ubazsi

  2021-05-24 09:46:49

  Nagy kedvenc a könnyed kategóriában, pár barátság meginogott már miatta. 😂 Számomra hátránya, hogy ha sokat szemétkedek a többiekkel, akkor tuti nem marad erőm már megnyerni. :)

 • Robby

  2021-02-22 15:29:43

  Egy igazán jó konfrontatív pörgős party játékot kap aki megveszi. Viccesek a kártyák a grafika nem rossz, utazáshoz is kiváló a mérete miatt. Fillerként is megállja a helyét egy-egy komolyabb játék között és árban is jó.

 • kocsorsara

  2021-02-22 13:34:17

  Az egyik legjobb partyjátéknak tartom, több szempontból is. Ha baráti társasággal társasozunk, szeretek olyan játékokat vinni, ahol a kezdők is gyorsan el tudják kapják a fonalat, nem kell sokáig magyarázni a játékszabályt, ez a játék ilyen. A grafikáért én személy szerint oda vagyok, nagyon tetszik az útleveles megoldás, a vicces szövegek a kártyákon. Társaságban a szívatós lehetőségek miatt számunkra egy percig sem volt unalmas a játék, igaz 4 főtől pörög igazán, ott folyamatosan oda kell figyelni arra, hogy ki akarja keresztbe húzni a terveidet. Mi játszottuk 2 fővel is, persze úgy nem volt olyan izgalmas, de ettől függetlenül gyakran elővesszük ha valamilyen lazább játékra vágyunk.

 • laczkodavid

  2020-10-18 12:41:38

  Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy az egésznek a stílusa már utal arra hogy kis könnyű hordozható játék. Eddig nekem azt mondták, hogy jó kis játék, én még sosem próbáltam, de akkor mindenképp tényleg érdemes lehet kipróbálni mielőtt valaki megveszi :) Az ilyen tanácsok miatt fantasztikus szerintem ez az oldal, mert tök jó, ha valaki el tudja ezeket a kis véleményeket olvasni, mielőtt megvesz egy játékot próba nélkül😊

 • Dorothi

  2020-10-18 11:51:43

  2-5 fővel játszható társas, a játékidő kb. 30-45 perc között mozog, 2 és 4 fővel teszteltük, szerintem jobban működött négyen, mint ketten. Tartalma: 120 db kártya, 5 térképpel. Nos, ez a játék elég megosztó volt számomra, mert nagyon szeretném kedvelni, de nagyon unalmas egy játék. Az utazás a másik nagy hobbim, emiatt vettem ezt a játékot, gondoltam, milyen mókás lesz. A grafika nagyon modern és szép, a kártyákat öröm nézegetni és még az ötlet is kreatív, hogy van egy mini térképünk (ami egyben az útlevél másik oldala is) és el kell jutnunk egyik országból a másikba, repülőjegy, buszjegy vagy vonatjegy (vagy ezek kombinációja) segítségével, szóval az alap ötlet tetszik, de valahogy nekem nem jött át az a flow, amire gondolt a szerző, mikor ezt megalkotta. Vannak benne olyan kártyák, amivel simán tudod szivatni a másikat, de ezeket persze el is dobhatod. Ami pozitívum benne az tényleg a modern, letisztult design, illetve az egyes ország kártyákon mókás jellemzők vannak összegyűjtve minden országról, tipikus sztereotípiák, ezen tényleg mosolyogsz menet közben. :) Plusz pont jár az insertért, mert védőzve is elférnek benne a kártyák.

  Összességében, aki teheti, először próbálja ki, mielőtt megveszi, aztán vágjon bele.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 50 perc
 • Játékosok:  2 - 5
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Eli Lester
 • Illusztrátor:  Lázár Aurél
 • Kiadók:  Mind Fitness Games, Ludicus, Reflexshop Kft, TRVLN Games, 3 Emme Games
 • Elérhető nyelvek:  angol, magyar, olasz, román

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.4 cm x 11.9 cm x 2 cm
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 15.5 cm x 15.5 cm x 4.2 cm
  • Súly: 0.4 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 15.5 cm x 20 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 15.5 cm x 20 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.3 kg
 • Romanian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: román
  • Méretek: 15.5 cm x 20 cm x 4.5 cm
  • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Travelin' társasjátékhoz