Top Spot
Top Spot
Videó beküldése

Top Spot társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Top Spot egy kiváló társasjáték, 3 - 5 játékos részére. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A Top Spotban a kártyalapokon lyukak tátonganak! Ennek oka az, hogy a többjátékos kártyajátékban pöttyökkel és lyukakkal kell dolgoznunk. A kártyák kombinálásával köröket nyerünk és pontokat szerzünk. A játék végén a legmagasabb pontszámú játékos nyer....

A Top Spot egy kiváló társasjáték, 3 - 5 játékos részére. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

A Szellemlovas leírása:

A Top Spotban a kártyalapokon lyukak tátonganak! Ennek oka az, hogy a többjátékos kártyajátékban pöttyökkel és lyukakkal kell dolgoznunk. A kártyák kombinálásával köröket nyerünk és pontokat szerzünk. A játék végén a legmagasabb pontszámú játékos nyer. A játék fejleszti a tervező készséget és a memóriát.

A Top Spot 5 különböző színű kártyakészletet tartalmaz, készletenként 12 kártyát. A játékosok számától függően 3, 4 vagy 5 készletet használunk játék során.
A kártyakészletek mindenben megegyeznek, kivéve a színűket. A kártya sarkában lévő számok megmutatják a lap értékét. Az első szám a kártyán található foltok számát jelöli, a második szám a foltok + lyukak számát jelöli, ami a maximális értéke a kártyának. A maximális értéket más kártyákkal kombinálva lehet elérni.

Forrás: Szellemlovas
Ez társasjáték akciósan érhető el az üzletekben!
 • 2 967 Ft-tól
 • -18%-655 Ft

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Top Spot társasjáték videók (1)

Kommentek

Kommentek

 • hierroo

  2021-08-26 21:32:13

  Véletlenül találkoztam ezzel a játékkal, és nagyon érdekesnek találtam, amikor láttam, hogy ilyen lyukasak a kártyák. Azt gondoltam, hogy milyen érdekes mechanika és jó ötlet. Az ötlet az jó, de a mechanika csak egy egyszerű ütés vivős játék, és kicsit olyan érzésem volt, mintha csak egyszerű számok lennének ráírva a kártyákra és ugyanúgy folyna a játék. Végülis valahogy nem fogott meg annyira, mert például kiválasztom egy x értékű kártyát és max tudom növelni egy két lyukkal, vagy sem, de ennyi. Ebből szerintem sokkal többet ki lehetett volna hozni! És azt is megkockáztatom, hogy egy ilyen absztrakt játékkal nem kéne véget érnie ennek az ötletnek. Kellene rá valami téma, kincskeresés, vagy eljutni A-ból B-be vagy tornyot építeni, stb.... Na mindenesetre beindította a fantáziámat! Remélem más is így gondolja ezt!

Részletes adatok

Részletek

 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Raf Peeters
 • Kiadók:  Smart Toys and Games, Inc.
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol