Tokió Királya
Tokió Királya
Tokió Királya
Tokió Királya
Videó beküldése

Tokió Királya társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

A Tokió Királya egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 6 díjat és jelölést is kapott 2011-ben és 2012-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj, a...

A Tokió Királya egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játék több, összesen 6 díjat és jelölést is kapott 2011-ben és 2012-ben. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás, a kockadobás, a merj és nyerj, a játékos kiiktatás és a die icon resolution mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Egy állati üvöltés a Tokiói-öböl felől, és a város lakói már tudják is, megkezdődött a harc! A föld is beleremeg, amikor a toronyház méretű szörnyek, mindenen átgázolva ugranak egymás torkának. Pikkelyek, vagy páncélozás? Rakéták, vagy nyers erő? A Föld rejtekéből érkező rettenet, vagy egy idegen létforma? Tokiónak csak egy királya lehet… de vajon ki, vagy MI lesz az?

A Golden Geek által 2012-ben legjobb családi és legjobb parti játéknak megválasztott Tokió Királya (King of Tokyo) 2016-ban megújult, és felturbózott grafikájának köszönhetően teljesen új megjelenést kapott. A játék alapvetően a Yahtzee kocka-mechanikát használja, amely a változatos fejlesztés kártyái miatt még a kockacsörgetésnek is képes volt mélységet adni.

A játék célja, hogy Tokiót elfoglalva, dicsőséget dicsőségre halmozva, győzelmi pontokat gyűjtsünk, vagy különböző fejlesztésektől megerősödve kiüssük az ellenfeleinket. Könnyű szabályaival, akár 6 fős játékos számával és izgalmas lehetőségeivel a Tokió Királya minden társasjátékos est méltó játéka lesz!

8 éves kortól, 2-6 játékos számára ajánlott.
A játékidő kb. 30 perc.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 21% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 6 000 Ft-tól
 • 49 ajánlat

Kategória: Sci-Fi, Kockajáték, Harc, Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Kártya húzás, Kockadobás, Merj és nyerj, Játékos kiiktatás, Die Icon Resolution, Re-rolling and Locking, King of the Hill

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Tokió Királya társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Tokió Királya (2014-es magyar kiadás)flender.roland.hun, Szeged

Akár cserélném is! Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó "Tokió királya" (2014-es magyar kiadás) társasjáték sértetlen és hiánytalan állapotban. Személyes átvétel Szegeden vagy csomagküldés Foxposttal. (Az ár a csomagküldés árát nem tartalmazza!)

1 érdeklődő


Tokió Királyajanyikh, Békéscsaba

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Békéscsaba! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. Posta/foxpost előre utalás esetén a vevő terhére lehetséges.

0 érdeklődő


Tokió Királyamnstrdm, Hódmezővásárhely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Hódmezővásárhely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Más is élje át ezt a jó játékot :)

0 érdeklődő


Tokió KirályaJózsef, Debrecen, Szerencs

Csak személyesen itt: Debrecen, Szerencs!

Ajándéknak szánt, de végül nem került az érintetthez.

0 érdeklődő


Tokió Királyakreka28, Budapest

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Dobozán kisebb szakadás egy négy jelölő hiányzik belőle.

1 érdeklődő


Tokió Királyakisgombika, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Eladó hiánytalan Tokió királya társasjáték, dobozán kisebb sérüléssel.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (4)

Tokió Királya társasjáték videók (19)

Díjak és jelölések

Legjobb családi játék

nyertes, Golden Geek Awards, 2012

Legjobb grafika/prezentáció

jelölt, Golden Geek Awards, 2012

Legjobb tematikus játék

jelölt, Golden Geek Awards, 2012

Kommentek

Kommentek

 • gyurakovics.bernadett

  2022-04-04 20:41:42

  Igazi party játék! Szerencséskezűeknek ajánlott, akik a kockadobásban kiválóak. Egyetlen negatívum, ha valaki azt a taktikát választja, hogy nem üt, nem megy Tokióba, csak pontokat gyűjt, úgy gyakorlatilag a játék lényeget veszi el...

 • armin.d.ivan

  2021-10-27 16:07:22

  Működni működik, de szerintem kevésbé élvezetes. Kipróbálni mindenképpen élvezetes, nekem több olyan játék működött 2 fővel, ami mások szerint unalmas.

 • szabolcs.kelemen27

  2021-10-27 11:01:05

  A sima Tokió Királya is jól működik 2 fős játék esetén?

 • vacogi

  2021-10-20 05:22:12

  7 éves kislányom egyik kedvence. Kártyák nélkül játszottunk, vagy amikor beleraktuk, azért kellett neki a segítség, mert némelyik lap azért nem olyan egyértelmű. Az benne a legjobb, hogy többször lehet dobni, sok a kocka és a kedvező dobásokat meg is lehet tartani. A nagyobb gyerekeknek már nem igazán szórakoztató, de néhányszor a tízéves fiam is leült mellé. A magas szerencsefaktor miatt neki nem lett kedvenc, szerintem azt a kisebbek jobban tűrik.

 • eu.arbor

  2021-10-06 19:45:52

  Erősen túlértékelt társasjáték. Az egész játék a dobókockákra épül, óriási a szerencsefaktor, ami nem engedte építeni a játékélményt. 12 évesekkel játszottam, már nekik is dedós, gyerekes alkotásnak hatott.

  1/5

 • Crospieler

  2021-03-16 10:27:12

  Remek, könnyed családi játék.

  Fiatalabb korosztállyal (akár 6-7 éves kortól) is jól működik, csak el kell nekik magyarázni a kártyák képességeit :) De idősebbek is élvezik a tapasztalatom szerint.

  2 fővel kevésbé jó, de mi úgyis szeretjük. Egyetlen háziszabályt szoktunk ebben az esetben alkalmazni, meghozzá azt, hogy aki Tokióban kezd az 2 helyett csak 1 pontot kap. Véleményem szerint így élvezhetőbb kétfős játékot kapunk.

  A top10 családi társasjáték listában szerintem fix helye van. Ajánlom.

 • biro.zoltan.mark

  2020-04-06 16:51:49

  Igazán jó játék megérte beszerezni. Ketten szerintem nem annyira élvezhető, mint egy nagyobb társasággal. Viszont a bgg-n angolul lehet találni 1 fős módot is hozzá, ami egy elég jól sikerült háziszabály.

 • naturaldisaster908

  2020-02-07 18:56:09

  Egyszerűen nagyszerű játéknak tűnik ez a példány, viszont kár, hogy nem adták ki magyarul a kiegészítőket.

  Mindegy is, nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a következő must buy társasjátékom, mert szükségünk van egy kis lazulásra az agyzsibbasztó Mars terraformálása és Pandemic partik között :D

 • alexandrasandybellnagy8

  2020-02-02 08:17:00

  Könnyed kikapcsolódást ígérő, vicces társasjáték. Amikor már fáradtak vagyunk valami gondolkodós, bonyolult szabályrendszerű társast játszani, akkor a Tokió királyát vesszük elő. Vagy amikor "ó játszunk még valami másik játékkal is egyet" szituáció van, akkor is erre esik a választás. Nem túl hosszú játék, általában 20-30 perc alatt végigmegy. Ajánlom mindenkinek.

 • poccer

  2019-08-07 14:00:31

  Évek óta mesélte az egyik cimborám, hogy másik társasággal rendszeresen játszanak vele (talán még az angol verzióval), és milyen jó'má'. Végül valamikor két éve adtam be a derekam, és rendeltem meg, azt hiszem nem sokkal a magyar megjelenést követően. (Bár ebben lehet tévedek, és korábban már megjelent.)

  A játék teljességgel kompetitív, az alap szabályok egyszerűek és gyorsan tanulhatók, hossza ténylegesen nem, vagy nem nagyon haladja meg a fél órát még akkor sem, ha nagyon elhúzzuk. A kártyák némelyike szorul talán némi magyarázatra, de egyrészt direkt a szabályok végén el is magyaráznak párat, a többi meg pici utánaolvasással vagy rutinnal már értelmezhető.
  Alapvetően ugye arról van szó, hogy mi vagyunk a különböző filmekből és játékokból ismert (vagy csak simán kitalált), többnyire óriás szörnyek, akik feladata, hogy lezúzzák Tokiót, és/vagy egymást. Ha mindenki kiesett (egy tárcsán lehet az életerőt követni, ha valakinek elfogy, meghalt) rajtunk kívül, nyertünk. (Az életerő 10-ről indul, sebzésnél csökken, kockával vagy lappal nőhet, és pár erősítő kártyával akár 10 fölé is vihetjük.) Ha valaki a másik tárcsán eléri a 20 győzelmi pontot, nyert. (Ez 0-ról indul, és persze csökkenteni is van mód a másét.)
  Mindenki kiválasztja a maga jószágát (semmi eltérés nincs, simán a szimpátia vagy az erősebb, khm ló dönt), és Tokión kívül elkezdjük a játékot. A játékosok egymást követően kerülnek sorra, és mindenki a saját körében használhatja a már megvett lapjait (ha akarja/tudja), valamint dob alapban 6 kockával. (Ez tápoló lapokkal növelhető akár nyolcig is, de az ellent szivató lapokkal csökkenthető is tetszőlegesen.) A kockák lehetnek számok (1, 2, 3), vagy a 3 speciális oldal valamelyike: mancs (sebzés), szív (gyógyulás), vagy villám (energia szerzés). A dobást 3x tehetjük meg (de lehet kevesebbszer is, bár egyes lapokkal ez az alap szám is növelhető különböző módokon), minden körben tehetünk félre kockát, amivel nem dobunk, de bármelyik dobásnál felvehetjük ezeket is, hogy mégis dobjunk velük. Mikor meglett a 3 dobás, vagy minden jónak tűnik és bár tehetnénk, nem dobunk többet, kiértékeljük az eredményt. (És mindent fel kell használni, tehát ha van benne mancs, akkor sebzünk, nincs olyan, hogy nem.) Ha 3 ugyan olyan számunk van, az annyi győzelmi pontot jelent (ha több, minden kocka +1-et ad a számtól függetlenül), a szívvel gyógyulni tudunk, a manccsal sebezni a többiekre, a villámmal pedig kis zöld energia kockákat szerezhetünk, amiből aztán lapokat vehetünk. (Magunk erősítésére, vagy a többiek gyengítésére.)
  Létszámtól függően 1 vagy 2 játékos lehet bent Tokióban. Ha valaki belép (mert még üres volt, és dobott legalább 1 sebzést, vagy valaki kintről megüti a bent csücsülő szörnyet, és az úgy dönt, hogy kilép, s a helyére mi automatikusan belépünk), kap 1 győzelmi pontot. Ha valaki belépett, és a saját következő körében (illetve köreiben) még mindig bent van, 2 győzelmi pontot. Tokió tehát egy jó hely a gyűjtögetésre, azonban van egy hátránya is: aki bent van, hiába dob szívet, nem tud gyógyulni. (Ezt kell tehát mérlegelni, hogy meddig bírjuk ki, mikor érdemes kilépni, belépni, vagy benn maradni.)
  Sebezni csak azt tudjuk, aki Tokióban van, ha mi kint állunk. Ha mi vagyunk bent, azokat sebezzük, akik kint állnak. (Lapokkal ez is befolyásolható némiképp.) Ezáltal kicsit össze is tudunk fogni a bent lévő ellen, ha túl jól áll. Ha valaki bent van, és sebzést kap, eldöntheti, hogy kilép, vagy marad. (Ha marad, és a saját köréig kibírja, GYP-t kap, de lehet, hogy kiütik következőleg, és akkor meghal.) Ha kilép, a helyére bemegy, akitől a pofont kapta.
  A tábla mellett van egy pakli az erőkártyákkal. Ezekből mindig 3 van felcsapva. A dobások és a kockák kiértékelése és hatásuk érvényesítése után a soron lévő játékos ezekből vásárolhat, ha kedve tartja és az energiája elég hozzá. (Minden lapnak ára van, ami fel van tüntetve rajta rajta.) Két féle lap létezik: egyszer használatosak, és olyanok, amik valamiféle állandó bónuszt adnak. Ha valaki vesz lapot, akkor a pakliból újat teszünk a helyére, hogy ismét 3 legyen. (Illetve a soron lévő játékos elkölthet 2 erőkockát, hogy a meglévő 3 lapot eldobja, és helyette új 3 kerül felcsapásra.)
  Egy időben ez volt a fő fogás, így némi idő elteltével inkább azt mondanám, hogy másik előtt, vagy után szoktuk játszani fel- vagy levezetésnek. Igazán jó hangulatú játék, amiben a fő fogás a többi játékos. Sértődős arczok ne nagyon játszanak vele, mindenki másnak ajánlott. :)

 • kisszofi

  2019-04-02 16:04:18

  Jó parti játék. Igazából már gyerekekkel is érdemes, lehet játszani. 7 éves kortól simán megy.

 • renii96renii96

  2019-03-03 08:35:12

  Szép grafikájú társas, ám kezdő társasjátékosoknak kissé bonyolultnak tűnhet.

A Tokió Királya társasjáték és kiegészítői (17)

 • King of Tokyo Promo Cards társasjáték Kiegészítő

  The King of Tokyo Promo Cards are a set of 11 cards to be added to those in the King of Tokyo base game. They are simply shuffled in with the base game cards, adding more variety from game to game. The French versions of the cards are available individually through several outlets, while the English cards are packaged as a set to be distributed via local...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Tokió Királya: Power Up társasjáték Kiegészítő

  Egyre kíméletlenebb a Tokióért vívott küzdelem! A Szörnyek továbbfejlődtek, és új, egyedi képességekre tettek szert! A játék során mindegyikük megszerezheti és használhatja a saját Evolúciókártya paklijának lapjait. Ráadásul egy új kihívó is beszállt a viadalba, aki bárkinek szívesen bemutatja a rombolás művészetét: ő a rettenetes Pandakaï!

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott játékosszám: 5
  • Max. ajánlott játékosszám: 6
  • Min. ajánlott játékosszám: 3
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Tokió Királya: Power Up társasjáték Kiegészítő 4240 Ft-tól! - 22 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo: Garfield's Gift Promo Card társasjáték Kiegészítő

  Garfield's Gift is a special promo card for King of Tokyo. First given out at the "SPIEL" Games Fair in Essen 2012, Richard Garfield - the game designer - signed the card for each visitor and wrote individual rules on it (which were either pre-designed by the visitors and given to him, or invented on the spot by Mr. Garfield himself). Rumor has it that he...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • King of Tokyo: Halloween társasjáték Kiegészítő

  A King of Tokyo kiegészítője, mely a halloween két jól ismert szörnyét hozza a játékhoz; Tökfej Jack és Boogey Woogey. Mindkét szörny a saját 8 evolúció kártya szettjével jön - amivel először a King of Tokyo - Power Up!- ban találkozhattunk- Így minden szörnyet a maga még durvább verziójává alakíthaunk.

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of Tokyo: Halloween társasjáték Kiegészítő 5325 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo: The Horde Promo Card társasjáték Kiegészítő

  KEEP At the end of your turn all monsters take 1 damage (including you), unless you pay 1 (energy). From Zombie 15' Kickstarter campaign: Our Fifth Sweetener - The Horde Promo Card for King of Tokyo If you buy this card, it means that the Zombie Horde has been released on all of the giant monsters. Yes, those zombies are gnashing and gnawing at The King's...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • King of New York: Power Up! társasjáték Kiegészítő

  Ezzel a kiegészítővel a szörnyeink két különleges szett evolúció kártyával bővülnek, 112 kártya és egy új szörny érkezik vele, Mega Cápa.Angol:Description from the publisher: With King of New York: Power Up!, Captain Fish, Sheriff, and their fellow monsters now have two unique sets of evolution cards (112 cards total)...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of New York: Power Up! társasjáték Kiegészítő 5890 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo: Monster Pack – Cthulhu társasjáték Kiegészítő

  Megérkezett Cthulhu, az ősi vén Tokyo-ba is. Teljes mértékben játszható mind a KING OF TOKYO, mind a KING OF NEW YORK játékokkal.Angol:The Monster Pack – Cthulhu includes a new monster — Cthulhu, in case you couldn't guess — as well as eight evolution cards for use with King of Tokyo and eight evolution cards...

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of Tokyo: Monster Pack – Cthulhu társasjáték Kiegészítő 3385 Ft-tól! - 3 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Tokió Királya - Halpiac promó kárya társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • King of Tokyo/New York: King Kong Monster Pack társasjáték Kiegészítő

  Játszható mind a KING OF TOKYO, mind a KING OF NEW YORK játékokkal.Angol:He is not happy! King Kong is ready to conquer the Empire State Building and Tokyo Tower to find his love. Will you dare cross his path, or worse, capture his beloved? The King...

  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of Tokyo/New York: King Kong Monster Pack társasjáték Kiegészítő 3385 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo: Champion of the Gods Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • King of Tokyo: Zombify promo card társasjáték Kiegészítő

  Promo found in the magazine Tabletop Gaming of April 2018. Also came with Game Boy Geek 2018 Kickstarter Family Pack. If you reach 0 Health for the first time in this game, lose all your VP, leave Tokyo, gain 12 health and continue playing. For the rest of the game, your maximum health is increase to 12 and you can't gain health anymore. Part of the King...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5
 • King of Tokyo/New York: Monster Pack – Anubis társasjáték Kiegészítő

  Érted jön! Miközben a múzeumon átrohansz, véletlenül egy szarkofágra lépsz, megidézve Anubist, aki bosszút esküszik ezért. Meg tudsz menekülni a Halottak Istenének haragjától, miközben átkot bocsájt a városra? Az Anubis Monster Pack kompatibilis a Tokió királya és a New York királya alapjátékokkal és azok kibővítéseivel. Az Anubis Monster Pack új...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of Tokyo/New York: Monster Pack – Anubis társasjáték Kiegészítő 3385 Ft-tól! - 5 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo/New York: Monster Pack – Cybertooth társasjáték Kiegészítő

  Cybertooth — a giant two-legged robot that can transform into a fearsome sabertoothed tiger — is about to hit the town! Infused with the power of the ancient berserkers, Cybertooth will settle for nothing less than the tiger's share! Will you, too, succumb to the berserker fury? The Cybertooth Monster Pack introduces a new game component: the berserk die!...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  King of Tokyo/New York: Monster Pack – Cybertooth társasjáték Kiegészítő 3990 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • King of Tokyo: Teamwork Promo Card társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Komplexitás: 2/5
 • King of Tokyo: Frantic Mutations Promo Card társasjáték Kiegészítő

  New promo card for KoT/KoNY. This promotional card for the King of Tokyo and King of New York board game is available at your friendly local game store. Type of card: Keep Cost: 5 energy cubes "When you roll at least 3 punch, draw two evolution cards. Choose one to keep and discard the other." This card requires King of Tokyo, as well as the Power Up!...

  • Játékidő: 40 perc
  • Min. játékidő: 40 perc
  • Max. játékidő: 40 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
 • King of Tokyo Dark Edition: Super Jump Goodie Card társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
 • King of Tokyo: Monster Box társasjáték

  A Tokióért vívott harc egyre nagyobbra nőtt és sokkal hevesebb, mint valaha! A Monster Box fantasztikus tartalmával olyan pusztításban lehet részed, mint még soha korábban! Semmisíts meg mindent, ami az utadba kerül! Ez a doboz bizony tele van mókával és adrenalinnal! Itt van minden, amire szükséged lehet az alapjátéktól kezdve, a kiegészítőin át exkluzív...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  King of Tokyo: Monster Box társasjáték 16480 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Nyelvfüggőség:  Közepesen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Richard Garfield
 • Illusztrátor:  Igor Polouchine, Romain Gaschet, Paul Mafayon, Jean-Baptiste Reynaud, Benjamin Raynal, Anthony Wolff, Régis Torres, Jonathan Silvertre, Gabriel Butik
 • Kiadók:  Heidelberger Spieleverlag, Hobby Japan, Devir, Portal Games, Lautapelit.fi, Delta Vision Publishing, Kaissa Chess & Games, HomoLudicus, Bergsala Enigma, Brain Games, Egmont Polska, Korea Boardgames co., Ltd., Smart Ltd, IELLO, MESAboardgames, Nordic Games, Vennerød Forlag AS, Galápagos Jogos, uplay.it edizioni, Hobby World, REXhry, Fantasmagoria, GeGe Co Ltd, Origames, HaKubia, Lex Games, Bureau De Juegos, GoKids 玩樂小子, GaGa Games, Siam Board Games, Boardgame Space, Reflexshop Kft, Mancalamaro, Ігромаг
 • Elérhető nyelvek:  arab, cseh, kínai, dán, holland, angol, észt, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, japán, Korean, lett, litván, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, ukrán, bolgár, thai

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.9 cm x 25.9 cm x 7.6 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • French first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 6.9 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • German first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 25.4 cm x 25.6 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 780 kg
 • Japanese first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Spanish first edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Swedish edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 6.8 cm
 • Czech edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Dutch first edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • English second edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Súly: 0.8 kg
 • English second edition with 3 awards
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Traditional Chinese Edition
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: kínai
  • Súly: 0.8 kg
 • Danish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 6.7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
 • English second 4 Award edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Finnish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 6.9 cm
 • Norwegian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Polish first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
 • Romanian first edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: román
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Bulgarian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: bolgár
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • English 5-award edition 2014, second printing
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • English 5-Award fourth edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • English 5-award third edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
 • German second edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: német
  • Méretek: 23.4 cm x 31 cm x 5.3 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Greek edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Hebrew edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: héber
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
 • King of Tokyo
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: portugál
 • English fourth edition (with awards)
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.4 cm x 25.4 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: Korean
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Spanish second edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 25.7 cm x 25.7 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Chinese first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: kínai
  • Méretek: 25.7 cm x 25.7 cm x 7 cm
 • Dutch second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
 • English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • English edition 2016 (Target exclusive)
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
 • French edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: francia
 • German third edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: német
 • King of Tokyo
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 27.5 cm x 27.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • King of Tokyo
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Polish second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 25.7 cm x 25.7 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Romanian second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: román
 • Swedish second edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Czech edition 2017
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: cseh
 • Hungarian second edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
 • King of Tokyo
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Estonian/Latvian/Lithuanian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: észt
 • French third edition 2018
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: francia
 • Greek second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 25 cm x 25 cm x 6.5 cm
 • Italian edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
 • Russian second edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Spanish third edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: spanyol
 • Thai edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: thai
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: ukrán
 • Arabic/English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: arab
 • English edition 2020
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Portal Games Polish edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 25.5 cm x 25.5 cm x 7 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Russian edition
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tokió Királya társasjátékhoz