Tiger Chess
Videó beküldése

Tiger Chess társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Tiger Chess egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület foglalás és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol:
Tiger Chess is a game developed in ancient China, In this game; One side controls a "tiger"(a black marker) and the other side controls 12 "humans" (white makers). On a game...

A Tiger Chess egy könnyen tanulható társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a terület foglalás és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Tiger Chess is a game developed in ancient China, In this game; One side controls a "tiger"(a black marker) and the other side controls 12 "humans" (white makers).

On a game board of 8x8 square plus a 2x2 square (tiger cave), "humans" aim to capture the "tiger", by surrounding the "tiger" with four "humans". The "tiger" on the other hand tries to 'eat' the "humans", by simply jumping over the "human" markers, if less than four "humans" survive, the "tiger" wins the game.

Games in the Tiger Chess Family Include:

Two Tigers Chess
Three Tigers Chess

Kategória: Stratégia, Állat
Mechanizmus: Terület foglalás, Terület mozgatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Tiger Chess társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Komplexitás:  Egyszerű
  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  (Public Domain)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tiger Chess társasjátékhoz