Tabu
Tabu
Tabu
Tabu
Videó beküldése

Tabu társasjáték

társasjáték, 2009
Értékelem!

A Tabu egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játék 1990-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a limitált kommunikáció...

A Tabu egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 4 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A játék 1990-ben megnyerte a Mensa Select díját Mensa Select díj kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

A Tabu a kimondhatatlan jókedv játéka a Hasbro-tól. A Tabu nem csak a nagyobb gyerekeknek hanem a felnőtteknek is remek szórakozás Egy igazán izgalmas parti játék, amely nem csak bulikra alkalmas. A kihúzott kártyán szerepel egy dolog, amelyet csapatodnak ki kell találnia, de úgy, hogy van rajta 5 olyan szó is, amelyeket nem használhatsz miközben körülírod a kitalálandó kifejezést. Természetesen a tabu szavak azok lesznek, amelyek neked is legelőször eszedbe jutnának, így kell egy jó adag fantázia, szókincs és gyorsaság a győzelemhez. De vigyázz, mert az idő is ellened dolgozik! Ha valaki a körülírás közben mégis kimondja valamelyik tiltott szót, akkor nyomjátok meg a dudát, és ezért a kártyáért nem jár pont. A cél, hogy a rendelkezésre álló idő alatt minél több szót kitaláljatok. A játékot 5 különböző módon játszhatjátok, ehhez a játékváltó kocka lesz a segítségetekre. A feladványkártyákon több, mint 1000 kitalálandó szóval találkozhattok, így sok-sok játék után sem válik unalmassá. További információk a Tabu társasjátékról: A doboz tartalma: feladványkártyák több, mint ezer feladvánnyal 1 db kártyatartó 1 db játékváltó kocka 1 db homokóra 1 db jelződuda 1 db pontozótömb játékszabályzat Játékosok száma : 4 - 10 játékos Játékidő : kb. 40 perc Játék nyelve : magyar Ajánlott korosztály : 13 éves kortól

Forrás: Játéksziget
Az üzletekben most 65% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 4 995 Ft-tól
 • 38 ajánlat

Kategória: Szójáték, Partijáték, Idő alapú
Mechanizmus: Szövetségek, Limitált kommunikáció

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Tabu társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Tabujanyikh, Békéscsaba

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Békéscsaba! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Posta/foxpost is megoldható, előre utalás esetén

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Tabu társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • laptopzsol

  2023-02-05 06:54:17

  Nálunk is sokkat előkerült egy időben, és kezdtük meg tanulni a szavakat. A meg oldás az hogy félre tettük és csak ritkán veszük elő. Közben más játékokkal sokat nyomjuk, idővel elfelejtjük. Hála az égnek , hogy sok szavakkal operáló játék van.

 • harnas1207

  2021-01-14 21:21:37

  Az Activity után igazi felüdülás volt ezzel játszani egy-egy partyn. Sokkal pörgősebb, kényelmesebb a szavakat körbeírni és bizony trükkösebb is. Sajnos a feladványok között nagyon vegyes a felhozatal, néha nagyon egyszerű szavak nem kerültek be a tabuk közé. Illetve maguk a célszavak is eléggé eltérő nehézséggel bírnak. Inkább csapatépítőkre ajánlanám, mint iszogatós bulikba.

 • lilipl

  2021-01-14 13:42:34

  Ez az egyik olyan játék a gyűjteményemben, amivel kicsik nagyok mindig ugyan olyan lelkesedéssel játszanak. Sosem okozott még csalódást példa nélkül mindig felpörgeti a hangulatot. Akkor is élvezhető ha csak páran játszuk, de akkor sem ül le a hangulat ha többet vagyunk rá.
  Igazság szerintem szerintem nálam ez a játék volt az ami igazán beindította a társasjátékok iránti szerelmemet. Annyi boldog pillanatot okozott, annyit nevetést hozott a partikba, hogy újra és újra meg akartam élni a hasonló hangulatot. köze nem volt azokhoz a monopoli féle játékokjhoz , amik lehoztak az életről egy idő után és valaki mindig nagyon elnyargalt a mezőnytől van akit meg kicsináltak. Itt mindenkinek sikerélménye van még akkor is ha esetlge nem a te csapatod gyűjti be a legtöbb kitalált kártyát.

  Tetszik:

  • szuper beszélgetés elindító, hangulat megalapozó
  • nem igazán van felső létszámkorláthoz kötve
  • jó szavak vannak benne reális tabu szavakkal
  • jók a kártyák minősége, sokadik játszás után se sérülnek (persze azért vigyázni is kell rá)
  • pörgös a játék, nem punnyadsz be közben

  Nem tetszik:

  • kicsit hátrány hogy szerintem kijátszható játék, az utóbbi időben arra lettünk figyelmesek, hogy emlékszünk a szavakra és így sokkal könnyebb lesz az egész és egy idő után emiatt unalmas is

  Összességében kötelező alapdarabja a gyűjteményünknek és ajánlom olyan játlkosoknak, akik most kezdenek ismerkedi az ilyesmi vagy akár úgy amblokk a társasokkal. Szerintem szuper bevezető ebbe a világba.

 • adi79r

  2020-06-21 01:51:27

  Ez az a társasjáték, ami bárhol bármilyen körülmények között jól tud működni, és minden ember számára jó szórakozást tud nyújtani.

  Ha a társaságban különböző gondolkodású, érdeklődésű személyek vannak, ezt a társasjátékot ott is garantáltan elő lehet venni.

  Kicsit bódult (ittas) állapotban is nagyon vicces tud lenni, ezért szilveszterkor, születésnapkon, egyéb partykon gyakran elő szoktuk venni.

  Amikor a társaságnak úgy igazán semmibe sincs kedve a belemerülni (pl.: valamilyen társas szabályát megérteni), akkor valahogy mindig ez a játékot kerül elő, és általában mindig jót szórakozunk. Mindig mindenki nagyon gyorsan ráérez, és pörög a játék. Ebből kifolyólag minden polcon igazán elfér.

 • david.brettner

  2020-02-03 20:40:31

  Nagyon szeretem, nekünk is egyik kedvencünk.

  Modernebb és szerintem nagyobb élményt nyújtó "változata" a Szócsapdák társasjáték. Kicsit megbolondítja az alap Tabu játékszabájait és így még izgalmasabbá és többször újrajátszhatóvá teszi az alap játékmechanizmust. Mindenképp ajánlom a Tabut, de aki ilyen formában keres társasjátékot annak azt ajánlom hogy nézzen rá a Szócsapdákra is.

 • naturaldisaster908

  2020-02-03 20:00:16

  Az egyik legizgalmasabb partyjáték. Legtöbbször ő került elő a szilveszteri bulik alkalmával, nagyon sokat játszottunk vele, és remek szórakozást tud nyújtani kétszemélyes játék esetén is, persze némi szabálycsavarással fűszerezve.

  Egyik barátommal nyelvvizsgára való felküszülés előtt úgy játszottunk vele, hogy egymásnak kellett magyaráznunk, méghozzá angolul, és úgy is nagyon jól szórakoztunk, Ez az egész játék a kommunikációról szól, akár a készségeinket is fejleszthetjük vele, szerintem ez is nagyon előnyös az ilyesféle partyjátékokban.

  Minden olyan embernek ajánlom a tabut, aki szereti az Activity szerű társasjátékokat, szereti azokat a partikat amikor sokat kell kommunikálnunk, még ha nem is szabad minden első gondolatunkat kimondani :D

 • gyd

  2020-01-07 21:40:24

  Na ezt nevezem én sok emberrel játszható játéknak. A 4-10 fővel játszhatóság szerintem csak azért került rá, hogy legyen ott valami, ugyanis az a tapasztalatom, hogy simán lehet az akár 15-20 ember is. És még így sem fognak unatkozni az emberek. Az egyetlen hátránya, hogy párosan szerencsés játszani, szóval nehéz az ide-oda szállingózóknak helyet találni. De semmi sem lehetetlen...

  A játékszabályok nemhogy pofon egyszerűek, hanem még arra is ráraktak egy pofont. Szerencsére úgy, hogy a kivitelezés azért nem annyira egyszerű - és ez a lényege. Keményen meg tudja dolgoztatni az agyat, miközben a szavak többsége nem igényel túl sok ismeretet. Persze ez nem feltétlenül igaz, hiszen az ismeret igenis nagy előnyünkre válhat. Persze csak akkor, ha gyorsan kapcsolunk, gyorsan kötjük a dolgokat, és ezt a kapcsolati hálót kihasználva nem jelent problémát a lapon szereplő 5 szó a körülírandó jellemzése kapcsán. Ehhez természetesen nem árt, ha olyan csapat párosul, akinek szintén meglehet az a háttérismerete, ami az aktív játékosnak megvan. Ez mondjuk inkább nagyon specifikus ismereteket igénylő dolgoknál okozhat nehézséget az esetek túlnyomó többségében.

  Szerintem az a legjobb, ha a játék közben a lehető legjobbunkat adjuk, de a végén nem okoz akkora traumát, ha a pontozás nem alakul számunkra kedvezően. Itt inkább az élményfaktort kell előtérbe helyezni, hiszen a játékmenet nagyobb súlyú, mint a végkimenetel. Persze akkora röhögések nem feltétlenül lesznek, mint pl. egy Sztorikocka esetében - bár ki tudja, azért előfordultak már velünk is vicces félremondások.

  Gyerekeket is könnyű bevonni, persze tőlük nem kell olyan profi jellemzéseket elvárni. Viszont ha nem negatív visszajelzéseket kapnak, akkor jó élményt nyújthat nekik is a játék, és talán ez egy belépő lehet a társasjátékok, és azon belül is a party játékok világába.

  Ha valaki sok embert akar lefoglalni egyszerre, és nem akar túl bonyolult dolgot eléjük rakni, és magyarázni nekik a szabályokat órákon keresztül, akkor ez a játék egy nagyon jó választás lehet, nem is olyan vészes pénzért cserébe - a megfelelő helyről vásárolva.

 • jenei.balazs87

  2019-09-12 16:46:18

  Az egyik kedvenc partijátékom, mert a komolyabb szókinccsel és gyorsabb észjárással rendelkezők előnyben vannak benne. Az is nagyon poén, amikor szó szerint ledudálhatom az ellenfelemet, mert kimondott 1-1 tiltott szót. :D Változatos is, mert ha az ember leblokkol, talán 1 feladványt sem találnak ki a csapattársai, de ha pl. dupla időt dob ki a kockával és elkapja a fonalat, akkor a 10-12 megfejtés is elérhető egy körben. Csak ajánlani tudom! :)

 • saxomusic

  2019-07-26 23:56:08

  Egy-egy nyaralást megalapozó partyjátékunk. Szinte mindig magunkkal vittük, és játszottunk vele. Megunhatatlan, más-más csapattal mindig más-más élményt nyújt. Érdekes olyan emberekkel is kipróbálni, akikkel kevésbé ismeritek egymást, de igazán maradandó élményt az nyújt, ha a legjobb barátaiddal játszod. Amikor sikerül egy olyan szóval kitaláltatni a feladványt, ami nem szerepel a kártyán felírva, felbecsülhetetlen érzés. :) Kiválóan fejleszthető ezzel a játékkal az önkifejezés, a gyors gondolkodás, és a pontos fogalmazás.

 • benczikakos

  2019-04-15 21:34:59

  Izgalmas partyjáték. Úgy kell körbe írnod a szót, hogy közben alatta ott vannak a megkötések, azok a szavak amiket nem használhatsz …és persze, hogy azok a szavak vannak ott, ami legelőször akarnál kimondani, szóval eléggé megdolgoztatja a szürkeállományod. Nagy előnyt jelent ha olyannal vagy egy csapatban, akivel már félszavakkal is megértitek egymást ;) Plusz csavar a történetben, a kocka, ami bár egy kis szerencsefaktort vissza játékba mégis kicsit megbolondítja, hiszen kitudja előre, hogy dupla időd lesz e vagy éppen nem mozoghatsz semmit sem.
  Egyetlen hátránya, hogy a másik csapat annyira nem élvezheti felszabadultan a játékot, hiszen nekik kell a tabu szavakat és az időt is figyelni a homokórán (bár ezt egy telefonnal ki lehet váltani.)

A Tabu társasjáték és kiegészítői (4)

 • Taboo Junior társasjáték

  Taboo Junior is a simpler version of the parent game, advertised for ages 8 to 12. Players divide into two teams, racing their tokens on parallel tracks to the finish line. A card is secretly drawn and a "clue giver" tries to get his team to say the word on it...without using any of three related words that are also on the card. The team has a timer during...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Taboo Refill társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 10
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Tabu: Deine Tabu Special-Edition társasjáték Kiegészítő

  Just start and get into the party game. Re-experience Tabu. This little edition of cards (22 cards of double-sided cards with terms and one rule card) is a stand-alone playable game of Tabu. It can also be used as very small expansion to the base game. It has quick and easy rules like just set up two teams and explain the card given from the other team to...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 10
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 12+ éves
 • Midnight Taboo társasjáték

  Description from the publisher: Adults Only Version of Taboo Experience unspeakable late night fun with the Midnight Taboo game, the adult-rated edition of the popular game of forbidden words. Get your team to guess the target word on the card, but you can't use any of the forbidden words in your clues, or your opponents will buzz the buzzer and you'll...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 99
  • Min. játékosszám: 4
  • Ajánlott életkor: 18+ éves
  • Komplexitás: 1/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  4 - 10
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Nyelvfüggőség:  Erősen nyelvfüggő
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Brian Hersch
 • Illusztrátor:  Albert Uderzo, René Goscinny
 • Kiadók:  Milton Bradley, Parker Brothers, Hasbro, Hersch and Company, Grow Jogos e Brinquedos, Kod Kod, MB Giochi, MB Spiele, Editions ATLAS, MB Jeux, El Greco, MB Juegos, MB spel, Winning Solutions, NeoTroy Games
 • Elérhető nyelvek:  cseh, dán, holland, angol, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, spanyol, svéd, szlovák, szolvén, horvát, bolgár, szerb, Bosnian

Alternatív nevei


Kiadások

 • Hasbro English edition 1989
  • Kiadás éve: 1989
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.6 cm x 30.5 cm x 8.3 cm
 • Milton Bradley English edition 1989
  • Kiadás éve: 1989
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 30.9 cm x 21.1 cm x 8.4 cm
 • Hasbro English/French edition
  • Kiadás éve: 1990
  • Nyelv: angol
 • Milton Bradley Dutch edition 1990
  • Kiadás éve: 1990
  • Nyelv: holland
 • Milton Bradley English edition 1990
  • Kiadás éve: 1990
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21 cm x 31 cm x 8 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • El Greco Greek edition
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 21 cm x 31 cm x 9 cm
 • MB spel Swedish edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: svéd
  • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm
 • Milton Bradley English edition 1993
  • Kiadás éve: 1993
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21.2 cm x 31.2 cm x 8.1 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MB Jeux French second edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: francia
 • MB Spiele German First edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 21.1 cm x 31.1 cm x 8.3 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MB Spiele German second edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: német
  • Méretek: 21 cm x 31 cm x 8.6 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MB Giochi Italian second edition
  • Kiadás éve: 1995
  • Nyelv: olasz
 • MB German edition 1996 with gameboard
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20 cm x 26.8 cm x 9 cm
 • MB Jeux French third edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 20 cm x 26.7 cm x 8.8 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • MB Spiele German third edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 9 cm
 • Hasbro English 10th Anniversary edition
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
 • Hasbro English edition 1999 with "Get Together Games"
  • Kiadás éve: 1999
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 26.7 cm x 8.9 cm
 • Hasbro Dutch 'Mini Games' edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: holland
 • Hasbro English edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.2 cm x 27.1 cm x 8.7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Hasbro English edition 2000 with "1000+ new words"
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.1 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
 • Hasbro English/French edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 26.7 cm x 8.6 cm
 • Hasbro English 'Mini Games' edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.8 cm x 9.8 cm x 1 cm
 • Hasbro German edition 2000 with "Jetzt mit über 1000 neuen Begriffen"
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 7 cm
 • Parker Dutch edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: holland
 • Parker French edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: francia
 • Hasbro Norwegian edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: norvég
  • Méretek: 20 cm x 25.7 cm x 6.4 cm
 • Hersch Greek edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 21.6 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
 • Kod Kod Hebrew edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: héber
 • Parker German edition 2003 "Over 13 Million Sold"
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.1 cm x 16.6 cm x 6.3 cm
 • Parker/Hersch/Hasbro English edition 2003
  • Kiadás éve: 2003
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 26.7 cm x 6.4 cm
 • Parker Dutch edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
 • Parker German edition 2006 "Over 13 Million Sold"
  • Kiadás éve: 2006
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.2 cm x 26.8 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Editions ATLAS multilingual edition
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 22.6 cm x 29.5 cm x 3.4 cm
 • Hasbro English edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 27.2 cm x 8.9 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Hasbro German "Over 20 million sold" Edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.1 cm x 16.6 cm x 6.3 cm
 • Hasbro Greek edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 7 cm
 • Hasbro Hungarian edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: magyar
 • Parker Brothers Canadian Bilingual edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.1 cm x 26.7 cm x 8.6 cm
 • Hasbro English edition 2010
  • Kiadás éve: 2010
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.7 cm x 19.1 cm x 6.4 cm
 • German edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: német
  • Méretek: 20.2 cm x 26.9 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.7 kg
 • Multilingual edition 2012
  • Kiadás éve: 2012
  • Nyelv: német
  • Méretek: 16 cm x 16 cm x 4 cm
 • Hasbro English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: angol
 • Hasbro German edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: német
 • Hasbro Greek edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 5 cm
 • Hasbro Italian edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: olasz
 • Hasbro Russian edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 5 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hasbro Spanish edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 20 cm x 26.8 cm x 5.2 cm
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 20 cm x 27 cm x 6.5 cm
 • Hasbro English edition 2016
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 20.3 cm x 27 cm x 6.5 cm
  • Súly: 0.8 kg
 • Hasbro French edition 2023
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 20 cm x 20 cm x 7.3 cm
 • Vintage Bookshelf edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 21 cm x 27 cm x 6.5 cm
  • Súly: 1 kg
 • ATLAS French edition
  • Nyelv: francia
 • Hasbro Czech edition
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 20.2 cm x 26.8 cm x 5.2 cm
  • Súly: 0.6 kg
 • Hasbro German special edition
  • Nyelv: német
 • MB Juegos Spanish edition
  • Nyelv: spanyol
 • MB Juegos Spanish first edition
  • Nyelv: spanyol
 • Milton Bradley Danish edition
  • Nyelv: dán
 • Portuguese edition
  • Nyelv: portugál

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tabu társasjátékhoz