Stratocracy
Videó beküldése

Stratocracy társasjáték

társasjáték, 2009
Értékelem!

A Stratocracy egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a hatszög-rács és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Stratocracy is a grand strategy empire building game. 2-8 players will construct a modular board that is unique from game to game and take turns exploring the board, and coming...

A Stratocracy egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a moduláris tábla, a váltakozó képességek, a hatszög-rács és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Stratocracy is a grand strategy empire building game. 2-8 players will construct a modular board that is unique from game to game and take turns exploring the board, and coming into conflict with each other.

Players have a limited set of moves and military pieces they may use during the game, and are trying to be the first to win via one of two listed victory conditions (one based on exploration, the other based on battle).

The turn sequence is broken into three phases (Treasury, Movement, and Battles) and each player completes his turn fully before it is passed to the next player.

Advanced rules are provided which gives players access to a set of nine nation cards with unique abilities that will alter their play-style, as well as rules for faster play.

Stratocracy is part of a series of print and play boardgames published through Bell of Lost Souls. This series is provided as a downloadable pdf which includes everything needed to play except dice. Players may download, print out the pieces, and start playing. The game is designed to be enhanced with common playing pieces found in other games for those would prefer to not use counters.

STRATOCRACY is available FREE at BoLS Board Games: http://www.bolsboardgames.com

Kategória: Stratégia, Kockajáték, Háború, Felfedező, Harc, Építés / Terjeszkedés, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Hatszög-rács, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Stratocracy társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Larry Vela
 • Illusztrátor:  The Alexander Mosaic
 • Kiadók:  (Self-Published), (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print and Play edition
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Stratocracy társasjátékhoz