Star Trek: Ascendancy
Star Trek: Ascendancy
Star Trek: Ascendancy
Star Trek: Ascendancy
Videó beküldése

Star Trek: Ascendancy társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

A Star Trek: Ascendancy egy közepesen összetett társasjáték, 3 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kereskedés, a moduláris tábla, a váltakozó képességek és a szimuláció mechanizmusokra. Stratégiai játék a...

A Star Trek: Ascendancy egy közepesen összetett társasjáték, 3 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a kereskedés, a moduláris tábla, a váltakozó képességek és a szimuláció mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Stratégiai játék a Star Trek univerzumban, moduláris térképen, többféle győzelmi lehetőséggel.

„Eljutni oda, ahová még senki nem merészkedett.” Ez az ikonikus jelmondat hűen írja le eme társasjáték felépítését és lényegét. Amit máig szeretünk Gene Roddenberry által megálmodott világban megtalálható itt és még annál sokkal több. Felfedezés, terjeszkedés és az örökös konfliktusok, melyek oly gyakran szikráznak fel az Alfa Kvadránsban. Főszerepben három frakció foglal helyet, melyeknek ti határozzátok meg a politikájukat kívülállókkal szemben. Talán békésen fogjátok felfedezni az univerzumot? Vagy talán a hódítás és az elnyomás útját fogjátok járni? Ezek a frakciók a Föderáció, a Klingon Birodalom és a Romulán Birodalom. Irányítsátok e népek csillaghajóit, hozzatok létre kereskedelmi útvonalakat a mély űrben, építsetek űrbázisokat és vonjatok minél több csillagrendszert a zászlóitok alá.

Minden kör elteltével új kalandok részesei lesztek, ahogy mélyebbre hatoltok az ismeretlenbe. Felfedeztek új rendszereket, új életformákat, új civilizációkat, csodálatos rejtélyek magyarázataira bukkantok rá és szembeszálltok a legkihívóbb akadályokkal. Mindez olyannak, aki mélyebben ismeri a Star Trek univerzumát nagyon is ismerős lesz. Csak néhány példa magába foglalja Rura Penthe kíméletlen bányáit, Sherman Bolygójának az elfoglalását vagy a titokzatos Mutara Nebula feltérképezését egy folyamatosan bővülő és változó térképen, mely galaxisunkat ábrázolja. A térkép felrakása számtalan kombinációban működhet, mely biztosítja, hogy nem lesz két ugyanolyan Star Trek: Ascendancy játék.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 5% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 46 590 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Civilizáció, Sci-Fi, Háború, Felfedező, Alkudozás, Miniatűrök, Film / TV / Rádió alapú, Építés / Terjeszkedés, Világűr
Mechanizmus: Akció pontok, Kereskedés, Moduláris tábla, Váltakozó képességek, Szimuláció, Kockadobás, Pontról pontra mozgás, Események

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Star Trek: Ascendancy társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Star Trek: Ascendancykrizsan.david.norbert, Szeged és Sándorfalva, ritkán Hódmezővásárhely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szeged és Sándorfalva, ritkán Hódmezővásárhely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Eladó az alap játék és a Borg assimilation kiegészítő, egyben 62.000 Ft. Külön csak akkor eladó, ha a kiegészítőre is van jelentkező: alapjáték 40.000 Ft, kiegészítő 22.000 Ft. Foxpost-al tudom küldeni. Csere köszönöm, de nem érdekel.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Star Trek: Ascendancy társasjáték videók (6)

Kommentek

A Star Trek: Ascendancy társasjáték és kiegészítői (7)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  3 óra
 • Játékosok:  3
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  John Kovaleski, Sean Sweigart, Aaron Dill
 • Illusztrátor:  Charles Woods, Katie Dillon
 • Kiadók:  Heidelberger Spieleverlag, Gale Force Nine, LLC
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 31.8 cm x 47 cm x 9.5 cm
  • Súly: 2.5 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Star Trek: Ascendancy társasjátékhoz