Space Maze
Videó beküldése

Space Maze

Társasjáték, 1985
Értékelem!

A Space Maze egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a valósidejű és a verseny mechanizmusokra.

Angol:
Space Maze is a plastic rotating contraption containing two large mazes. Each player grabs a magnet and a magnetic wand and drops the magnet into the start position. At the same...

A Space Maze egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a valósidejű és a verseny mechanizmusokra.

Angol leírás

Space Maze is a plastic rotating contraption containing two large mazes. Each player grabs a magnet and a magnetic wand and drops the magnet into the start position. At the same time the players race to move the magnet from the start of the maze to the finish. The first player to reach the end of the maze wins a point. The contraption is then rotated, which changes the configuration of the maze. The players then race again. The mazes can be altered 9 times and it is recommended in the rules that players play through 9 rounds, with the player winning the most races being the ultimate winner.

Kategória: Verseny, Útvesztő
Mechanizmus: Valósidejű, Verseny

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Giancarlo Stefanini
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol, francia

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1985
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Space Maze társasjátékhoz