Snakes and Hawks
Videó beküldése

Snakes and Hawks társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Snakes and Hawks egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 3 - 60 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kereskedés, az ütés-váltós, a szövetségek és a predictive bid mechanizmusokra.

Angol:
Snakes and Hawks is a card game fun for ages 6 and up and can be played with 2-6 players. Game play is easy and it is very similar to a trick taking card game. Winning the game...

A Snakes and Hawks egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 3 - 60 perc. A társast, 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kereskedés, az ütés-váltós, a szövetségek és a predictive bid mechanizmusokra.

Angol leírás

Snakes and Hawks is a card game fun for ages 6 and up and can be played with 2-6 players. Game play is easy and it is very similar to a trick taking card game. Winning the game will take strategy as players will team up with the other players and ultimately using them to their own advantage. While Snakes and Hawks is a team game, there is only one individual winner. You can play 12 unique versions. This is a very thrilling and different card game.
Unlike a normal deck of cards, Snakes and Hawks is played with a 60-card deck. Snakes and Hawks can be played with teams, but unlike other popular trick taking games, your partner doesn’t always have to sit across from you. Your partner can also change every time the cards are dealt. Choosing the right partner could make the difference between winning and losing, The game ends when a player reaches positive 200 or negative 100.

—description from the publisher

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Kereskedés, Ütés-váltós, Szövetségek, Predictive Bid

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Snakes and Hawks társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Snakes and Hawks társasjáték videók (3)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  3 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Illusztrátor:  Carey Suber
 • Kiadók:  Suber Electronics
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.9 cm x 6.4 cm x 0.8 cm
  • Súly: 0.5 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Snakes and Hawks társasjátékhoz