Shadows of Brimstone: Promo Card Dark stone bracelet P093 (2019)
Videó beküldése

Shadows of Brimstone: Promo Card Dark stone bracelet P093 (2019)

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Shadows of Brimstone: City of the Ancients és a Shadows of Brimstone: Caverns of Cynder Expansion kiegészítője.

A Shadows of Brimstone: Promo Card Dark stone bracelet P093 (2019) egy összetett kiegészítő a Shadows of Brimstone: City of the Ancients társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb...

A Shadows of Brimstone: Promo Card Dark stone bracelet P093 (2019) egy összetett kiegészítő a Shadows of Brimstone: City of the Ancients társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb tematikus játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Shadows of Brimstone: Caverns of Cynder Expansion társasjáték és kiegészítői (12)

A Shadows of Brimstone: City of the Ancients társasjáték és kiegészítői (140)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Flying Frog Productions
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Shadows of Brimstone: Promo Card Dark stone bracelet P093 (2019) társasjátékhoz