Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája
Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája
Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája
Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája
Videó beküldése

Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája társasjáték

társasjáték, 2024
Értékelem!

A Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a rács mozgás, a hidden movement és a deduction...

A Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája egy közepesen összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a pakli tervezés, a rács mozgás, a hidden movement és a deduction mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Az Ashikaga-sógunátus évszázados hatalma semmivé foszlott, brutális polgárháborúba sodorva a feudális Japánt. A klánok egymás ellen fordultak, és a daimjók, a helyi hűbérurak, igyekeznek erőre és tekintélyre szert tenni.

A Senjutsu egy körökre osztott játék, melyben mindegyik játékos egy-egy szamurájt irányít. Merülj el a feudális japán világában! Harcolj a földesurad győzelméért és győzd le a többieket a különleges harcban.

A játékosok egy-egy szamurájt irányítanak, egy tapasztalt harcost, aki esküt fogadott egy daimjónak és klánjának. Feladatuk legyőzni az uruk törekvéseit fenyegető ellenséget, és a legyőzött fejét tálcán kínálni uruknak. A Japánért folytatott küzdelemben neves harcosok hullanak el, és a történetüket vérrel írják.

Forrás: Szellemlovas
Az üzletekben most 11% kedvezménnyel kaphatod meg ezt a játékot!
 • 15 300 Ft-tól
 • 27 ajánlat

Kategória: Következtető, Harc
Mechanizmus: Egyidejű akciók, Pakli tervezés, Rács mozgás, Hidden Movement, Deduction, Deck Construction

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Senjutsu KS + Ninja kiegedboyww

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

KSből van. Kicsit másra számítottam. A kapu tereptárgy egyik sarka benyomódott, de használható. A keverendő kártyák mindegyikèhez van Sleeve Kings védő. Ninjáva kieggel együtt eladó. Debrecen vagy Foxi.

0 érdeklődő


Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája ÉS MINDEN KIEG.david.mate, Debrecen

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Egyszer használt, sajnos a teljes pakkot más is megvette a környezetemben így duplikáció miatt eladó.

2 érdeklődő


Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendájagabor.remenyi73, Debrecen

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Debrecen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Szellem az éjszakában kiegészítővel együtt

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája társasjáték videók (10)

Kapcsolódó cikkek

 • Kickstarter körkép - 43. rész

  2021.10.26. 17:44:00 / Megjelenés, Kickstarter

  Érdekelnek a jövő év társasjátékai? Támogatnál valami feltörekvő projektet? Kövesd a heti rendszerességgel jelentkező Kickstarter ajánlónkat és ne maradj le semmi érdekesről!

Kommentek

Kommentek

 • Robby

  2024-03-05 11:48:21

  Az, hogy mennyi a játékidő, az nem befolyásolja az élményt. De a rövidebb idejű játékokkal tudunk több partit is lejátszani (ha élvezetes a játék) adott idő alatt, de egy hosszú idejű játéknak nem fogunk nekiállni, ha tudjuk, hogy csak kevés időnk van. Szóval a rövidebb játékidő nem hátrány, de a magas ár az igen. A randomfaktor ezekben a játékokban nálam megengedett, sőt kötelező is. A gyengébb komponensek és a rossz szbálykönyv már nem annyira, remélem ezeken lesz valami javítás. Nálunk az Unmatched-ben is van néha olyan érzésem, hogy "elpazarlok" kártyákat amikor pl. védekezéshez kijátszom, de lehet, hogy jól teszem, mert ha nem védekezek, akkor nem lesz több köröm :D Ezekben a játékokban ez benne van.

 • edboyww

  2024-03-05 11:32:26

  KS-ből van meg.

  Pro: Az artja tetszik, a minik jók, a játékmenet tényleg adja, hogy mi egy végbe egy szamuráj-párbajban, a helyezkedés, a hirtelen támadások, az ellépések, az utolsó pillanatos védekezések, az utolsó, kétségbeesett támadással győzöd le az ellent helyzetek. A japán témájú játékok kedvelői nagyon fogják élni, a játék hangulata nagyon jó, asztalképe nagyon szép...

  Kontra: ...csak ne nagy asztalon akard játszani, mert kisebb, mint amit a téma és az art sugall. A kártyák picit nehezen értelmezhetőek, a szabálykönyv nem mindig tökéletesen érthető, illetve nem fed le bizonyos edge case-eket. A játékmenetben kicsit sok a randomfaktor, és az egyszerre történő kártyafelfedés miatt sokszor van olyan érzésed, hogy "elpazaroltál" egy akciót. A kamae-rendszer kicsit utólag behakkolt játékmechanikának tűnik. A tereptágyak közül a kapu elég gagyin van megoldva és instabil. Ha nagy tereptárgyakat használsz, akkor kompromisszumos a tábla áttekinthetősége.

  Szólót, koopot, 3-4 játékosos módot nem próbáltam. Nem játszottunk vele sokszor.

  Picit még kérdéses nálam, hogy marad-e és festődik-e. Az Unmatched elmesélés alapján is áramvonalasabbnak tűnik, ha ezt előre kipróbálhattam volna, valószínűleg nem veszem meg. Akkor van esélye maradni, ha belemerülünk, és elkezdünk paklit építeni, emire a kevés idő és a sok másik játék miatt kevés az esély.

 • npetyka

  2024-03-02 12:56:37

  Reflexshop:
  "A Senjutsuban más hátterű és motivációjú szamurájokkal indulunk csatába. Az Unmatchedtől eltérően itt viszont nem egy és ugyanazon paklival játszunk majd minden alkalommal, hanem építjük és fejlesztjük a paklinkat, és már most a megjelenéssel egyidőben érkezik 6 új kiegészítő, új harcosokkal, hogy még változatosabb legyen a küzdelem."

 • mr.zehy

  2024-03-01 20:30:36

  Mondjuk nekem egy 15-20 perces játék 18 ezerért minden, csak nem elfogadható. Értem, hogy minik, meg minden, de na. 🙂 Amúgy egyetértek, jó lenne, a japán téma és pont ez a kor is ütős, de egyelőre még húzom a szám.

 • Robby

  2024-02-29 22:22:09

  Ez a játék a radar alatt kúszott be nálam, szerintem napokon belül megjelenik (magyarul). A téma jónak tűnik, számomra a japán világ is vonzó, árban is elfogadható lesz (úgy tűnik). Lehet majd hozzá sok karaktert is venni, egyedúl is játszható. Kicsit az Unmatched sorozat ugrik be, ha hasonlítani szeretném valamire. Ha valakinek van róla tapasztalata, akkor szívesen fogadom.

A Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája társasjáték és kiegészítői (8)

 • Senjutsu: Battle For Japan – Ninja társasjáték Kiegészítő

  This add-on consists of a ninja miniature with ability cards and a solo deck. The Ninja or Concealed Warrior, is quick and deadly. Armed with the Kusarigama, a chained flail and sickle, he moves with the environment as his ally. His unique Ability Cards feature tracks, secret weapons and smoke bombs. Use these unusual cards to escape from tight spots on...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: Battle For Japan – Ninja társasjáték Kiegészítő 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: Gyülekező viharfelhők társasjáték Kiegészítő

  A Senjutsu egy körökre osztott játék, melyben mindegyik játékos egy-egy szamurájt irányít. Merülj el a feudális japán világában! Harcolj a földesurad győzelméért és győzd le a többieket a különleges harcban. Nyugat és Kelet találkozik! Vajon a hagyományos harcművészetet űző szerzetes vagy a rettegett fekete porral támadó tengerész diadalmaskodik? A doboz...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: Gyülekező viharfelhők társasjáték Kiegészítő 6800 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: A penge árnyékában társasjáték Kiegészítő

  z Ashikaga-sógunátus évszázados hatalma semmivé foszlott, brutális polgárháborúba sodorva a feudális Japánt. A klánok egymás ellen fordultak, és a daimjók, a helyi hűbérurak, igyekeznek erőre és tekintélyre szert tenni. A játékosok egy-egy szamurájt irányítanak, egy tapasztalt harcost, aki esküt fogadott egy daimjónak és klánjának. Feladatuk legyőzni az...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: A penge árnyékában társasjáték Kiegészítő 6800 Ft-tól! - 14 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: Két világ találkozásánál társasjáték Kiegészítő

  A Senjutsu egy körökre osztott játék, melyben mindegyik játékos egy-egy szamurájt irányít. Merülj el a feudális japán világában! Harcolj a földesurad győzelméért és győzd le a többieket a különleges harcban. Yasuke arra készül, hogy bukott urát hozzásegítse a becsülete megőrzéséhez, ám a szilaj wakou ezt nem fogja szótlanul hagyni. Segítsd győzelemre a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: Két világ találkozásánál társasjáték Kiegészítő 6800 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: Farkas az ajtónál társasjáték Kiegészítő

  A Senjutsu egy körökre osztott játék, melyben mindegyik játékos egy-egy szamurájt irányít. Merülj el a feudális japán világában! Harcolj a földesurad győzelméért és győzd le a többieket a különleges harcban. A furfangos onna-bugeisha az élete árán is hajlandó megvédeni a gyermekét, ám a zsoldért bármire hajlandó yojimbo nem hátrál meg az anyatigris...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: Farkas az ajtónál társasjáték Kiegészítő 6800 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: Japán legendái társasjáték Kiegészítő

  A Senjutsu egy körökre osztott játék, melyben mindegyik játékos egy-egy szamurájt irányít. Merülj el a feudális japán világában! Harcolj a földesurad győzelméért és győzd le a többieket a különleges harcban. A Japán legendái kiegészítő csomagban találsz két darab minifigurát (Musashi Miyamotot és Kojiro Sasakit) és 104 képességkártya található a...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

  Senjutsu: Japán legendái társasjáték Kiegészítő 6800 Ft-tól! - 15 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Senjutsu: Winds of Change társasjáték Kiegészítő

  The Winds Of Change Narrative Campaign is a follow-up to the Path Of The Ronin. Featuring equally beautiful art and an immersive story line, guide a young Samurai through the changing landscape of feudal Japan as the European powers begin to influence the destiny of the Japanese people. The outcomes of your efforts will shape the narrative as it unfolds...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 1
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Senjutsu: Battle For Japan – Daimyo's Castle társasjáték Kiegészítő

  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 20 perc
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Paul D. Allen, James Faulkner
 • Illusztrátor:  Imad Awan, Raben White
 • Kiadók:  Ogry Games, Lucky Duck Games, Lavka Games, Reflexshop Kft, TLAMA games, Giant Roc, Stone Sword Games, Geekach Games, Bumble3ee Interactive
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, francia, német, magyar, lengyel, orosz, spanyol, ukrán

Alternatív nevei


Kiadások

 • English deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
 • English Kickstarter edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 2 kg
 • French deluxe edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: francia
 • Czech retail edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29 cm x 29 cm x 7.1 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • English retail edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: német
  • Méretek: 28.8 cm x 28.8 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Polish edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: lengyel
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Ukrainian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: ukrán
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
 • Russian deluxe edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29 cm x 29 cm x 7 cm
  • Súly: 2.2 kg
 • Russian edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: orosz
  • Méretek: 29 cm x 29 cm x 7 cm
  • Súly: 1.8 kg
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2024
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 29 cm x 29 cm x 7 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Senjutsu: Japán hadurainak vérrel írott legendája társasjátékhoz