Scribbletown
Videó beküldése

Scribbletown társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Scribbletown egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a hatszög-rács, a vonal húzás, a kockadobás és az útépítés mechanizmusokra.

Angol:
Scribbletown is a roll-and-write with very low luck about building your own city. Any number of players can play simultaneously as all players use the same die results. Players...

A Scribbletown egy könnyen tanulható társasjáték, 1 - 100 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a hatszög-rács, a vonal húzás, a kockadobás és az útépítés mechanizmusokra.

Angol leírás

Scribbletown is a roll-and-write with very low luck about building your own city. Any number of players can play simultaneously as all players use the same die results.

Players draw areas such as neighborhoods, businesses, factories, farms, and parks that each score in different ways along with drawing the roads to connect them all. Each game is made different by the inclusion of a set of special building cards that can be drawn under special circumstances for big points. These special buildings help direct players into a strategy.

But you must be careful when drawing. Certain types of roads and buildings generate waste and when you get too wasteful, an opponent can fill up one of your empty spaces with an unusable junk pile!

Since any number of players can play at a time, Scribbletown is a a great “thinky filler”–it plays in around thirty minutes, but has a ton of heavy tradeoffs without a lot of setup or teardown time. It can even be played easily over Zoom or other conference software.

Kategória: Városépítő
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Hatszög-rács, Vonal húzás, Kockadobás, Útépítés

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Scribbletown társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  1 - 100
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Zack Hiwiller
 • Kiadók:  Desultory
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol