Scotland Yard
Scotland Yard
Scotland Yard
Scotland Yard
Videó beküldése

Scotland Yard társasjáték

társasjáték, 1983
Értékelem!

A Scotland Yard egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1983-ban megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a visszatartott információ, a szövetségek, a...

A Scotland Yard egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 perc. A játék 1983-ban megnyerte a Spiel des Jahres díját Az Év Játéka kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a visszatartott információ, a szövetségek, a pontról pontra mozgás és a hidden movement mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

A Ravensburger legendás csapata addig törte a fejét, míg kitalálták addigi legjobb játékukat. Az egyik játékos Mister X, aki igyekszik meglógni a többiek elől, a többiek nyomozók, akik a vásárolt menetjegyek alapján következtetnek arra, hogy Mister X éppen hol lehet. Sikerül-e bekeríteni a fantomot?

A játék 72 db (36 pár) kártyát tartalmaz és 2-8 játékos játszhatja.

Forrás: Kockamanó
6 felhasználó és 15 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 21 ajánlat

Kategória: Következtető, Utazás
Mechanizmus: Visszatartott információ, Szövetségek, Pontról pontra mozgás, Hidden Movement

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Scotland Yard társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Scotland Yardnpetiii, Budapest

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Budapest!

1997-es kiadás, a dobozán kicsi polckopás, hiánytalan. https://boardgamegeek.com/boardgameversion/131912/ravensburger-polishczechhungarian-edition-1997

0 érdeklődő


Scotland Yarddobosniki369, Mosonmagyaróvár, Kapuvár, Csorna

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Mosonmagyaróvár, Kapuvár, Csorna! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kétszer játszott, kitűnő állapotban.

1 érdeklődő


Scotland Yardtopor74171, Szombathely

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Szombathely! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Német kiadású. Belül újszerű, dobozon vannak kopás nyomok.

0 érdeklődő


Scotland YardSbG79, Budapest, Székesfehérvár

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Székesfehérvár! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Beltartalom hiánytalan és hibátlan. A doboz felső élén kb 7 cm-es szakaszon felszakadt a borítás, de a karton szerkezete ép.

0 érdeklődő


Scotland Yardb.veron, Budapest

Csak személyesen itt: Budapest!

Legújabb Ravensburger kiadás. Patika állapotú, kihasználatlanság miatt eladó.

0 érdeklődő


Scotland Yardchrome9

Csomagküldéssel, vagy személyesen! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó. Személyesen Kaposvár vagy posta. Preferált: Foxpost, Packeta.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Scotland Yard társasjáték videók (6)

Kapcsolódó cikkek

Díjak és jelölések

Kommentek

Kommentek

 • anna.varganekis

  2022-02-20 10:01:15

  igen, ez jogos - mi mondjuk szerettünk bűnözők lenni, pont az izgalom miatt, mindig volt valaki, aki meg akarta próbálni, nem emlékszem, hogy gond lett volna a szerepkiosztásból

 • noemib

  2022-02-20 10:00:00

  ezzel mi is sokat játszottunk, de senki nem akart Mr X lenni, mert mindig olyan rossz "kiközösítve" érzés volt, hogy a többiek egy ellen vannak...

 • anna.varganekis

  2022-02-10 09:29:28

  Nagyon szerettük ezt a játékot gyerekként, a mai napig előkerül! Egyetlen hátulütője, hogy a játákosok száma elég erősen előrevetíti, hogy melyik oldal fog győzni, ha több a nyomozó sokkal jobbak az esélyei, hiába a próbálkozás, hogy Mr. X kapjon több "black ticket"-et, ez nem képes ellensúlyozni a túlerőt (míg ha csak két detektív lohol a nyomában, akkor szinte biztos, hogy meglóg). Mi egyébként pont ezért szoktuk úgy játszani, hogy egy ember akár két bábut is mozgathat, és akkor kiegyenlített a küzdelem.

 • Hobiorsi

  2021-03-24 07:21:11

  Mondhatom, az elsők között volt a modernebbnek nevezhető társasok között, amik bevezettek az igazi játékélmény világába. Rögtön megragadott, hihetetlen egyszerű, mégis összetett, üldözős játék. Annak ellenére, hogy alapvetően kelti a feszültséget, izgatottságot a nyomozós volta miatt, én élveztem, sőt. Részben kooperatívnak is mondható, sőt nem is kicsit.
  Ugyanakkor nagyon nehéz összebeszélniük a zsaruknak úgy, hogy a bűnöző, akit el kell kapniuk, ne vegye le a taktikájukat. Egyik oldalnak sincs könnyű helyzete, kell hozzá egyfajta térbeli látás, tájékozottság, talpraesettség, rögtönzés, pókerarc, hidegvér...egyszóval minden, amit a való életben egy bűnözés, menekülés, üldözés, nyomozás megkíván.
  Engem teljesen beszippantott, hihetetlen módon bele tudom élni magam a történetbe.
  Ami egy kicsit nehezíti a játék alakulását az a jegyek száma, és hogy nem mindig tudsz mindennel utazni, taktikázni kell. Majdnem, mint a sakkban, látnod kell előre legalább 2 lépésedet, ha nem többet. Durva agytorna, s közben sok dolog változhat, ha éppen csak egyvalaki nem úgy lép, borítja az elgondolást, gyorsan kell újratervezni. Éppen ettől olyan fantasztikus, és pont ezért érdemes kipihenten játszani. :D
  Amint lesz lehetőségem, beszerzem.
  Láttam, van több változata is, majd válogatok.
  Én úgy gondolom, hogy az ár/érték aránya jó, ahogy néztem interneten.
  Részemről csak ajánlani tudom.

 • gyd

  2020-03-28 17:15:57

  Érdekes volt kipróbálni a Scotland Yardot mint hidden movementes játékot. Valóban kooperatív jellegű a nyomozóknak, viszont elég megosztó a játék, és szerintem ma a kategória is. Nyilván a rejtve mozgó játékos elősegítése miatt kevés információjuk van a nyomozóknak, és azzal kell kezdjenek valamit. Nyilván Mr. X-nek jól meg kell fontolnia a döntéseit, hiszen nem szeretné, hogy a többiek elkapják.

  A bújkáló ember szerepében lenni izgalmas, mert neki teljes információja van mindenkinek a helyzetéről, de a nyomozóknak csak részleges tudásuk van, hiszen akit el akarnak kapni, annak nem tudják a pozícióját. Így az esetleges sok várakozást tetézve még az is nehézség számukra, hogy azt sem tudják sokszor, hogy jó helyen tapogatóznak, vagy a térkép tök másik oldalán járnak, és közel sincsenek a megoldáshoz. Emiatt lehet rossz élmény esetleg a játék.

  Viszont ha valaki kifejezetten nyomozós típus, és szeret minél kevesebb információból minél többet kihozni, és szeret más fejével gondolkodni, akkor a Scotland Yard, és egyéb hidden movementes játékok is tetszhetnek neki. Így aki megvenné, az ezeket kell szerintem átgondolja, hogy ő hogy áll a játék esetleges nehézségeihez, negatívumaihoz.

 • rr21

  2020-01-05 01:51:34

  Szeretem a kooperációs játékokat, de ez valahogy nem lopta be magát a szívembe. Megnyertük, de nagyon unalmas volt. Mr. X-nek nagyon sokat kellett agyalnia, hogy hogyan cselezzen ki minket, ettől végtelenül vontatottá vált. Lehet, hogy más felállásban tud izgalmas lenni, de én inkább kerülöm, ha lehet.

 • saxomusic

  2019-07-24 11:25:40

  Izgalmas nyomozós és taktikázós társasjáték London utcáin. Félig kooperációs is, mivel az egyik játékos alakítja Mr. X-et, a többiek pedig a nyomozókat, akik üldözik őt. A nyomozóknak a siker érdekében össze kell dolgozniuk. Mr. X-nek egyedül kell taktikáznia a többiek ellen, de aki ezt be meri vállalni, sok izgalomban lehet része. A nyomozók ugyan többen vannak, mégis nehéz dolguk van. Sokszor a sötétben tapogatóznak. A szabályok egyszerűek, könnyen tanítható játék. Kezdésnél minden játékos húz egy helyszín lapkát, ahonnan indul a bábuja. Mindegyik játékos kap taxi, busz és metró jegyeket, melyek felhasználásával utazhatnak egyik helyről a másikra. Mr X. kevesebb jegyet kap ezekből, mint a többi játékos, de kap két dupla mozgás jelölőt, mellyel kétszer utazhat egy helyett, és annyi rejtély jelzőt ahány detektív van. Ha ezt a lapkát játsza ki, nem tudják meg a nyomozók, hogy milyen járművel haladt tovább Mr. X. A nyomozók feladata minél előbb elkapni Mr. X.-et. Abból kell kilogikázniuk, hogy milyen közlekedési eszközökkel ment egy-egy helyszínre. Ugyanis a nyomozók csak a felhasznált jármű lapkákat látják. Egy-egy meghatározott körben viszont Mr. X. felfedi magát, így a detektívek is láthatják épp merre jár. A játék addig tart, míg a nyomozók el nem kapják Mr. X-et, vagy le nem telig a 24. kör is. Ekkor a nyomozók vesztettek, és Mr. X-nek sikerült elmenekülnie. A hosszú stratégiai megbeszélések el tudják nyújtani a játékmenetet, mi sosem játszottunk eddig egy óránál kevesebb ideig vele.

  Bonyolúltabb játékokhoz szokott játékosoknak ez túl egyszerűnek hathat. Manapság már vannak ennél bonyolultabb és izgalmasabb kooperatív játékok, de gyerekeknek kezdő játékként megállja a helyét. Újrajátszhatósága nagy, bár huzamosabb ideig játszva unalmassá válhat. Ha mindig más-más társasággal játszunk vele, fenn tudja tartani az érdeklődést. Nehezítésként játszható úgy is, hogy kezdésnél már eláruljuk, melyik állomásról indul Mr. X. Akik szeretik a nyomozós játékokat mindenképp érdemes kipróbálni, nagy a nosztalgiafaktora. :)

 • miskolczitom

  2019-05-15 06:34:13

  Mondjon nekem bárki, bármit a Scotland Yard az egyik legjobb kooperatív társasjáték. Ha a detektívek nem működnek együtt, már Mister X meg is nyerte a játékot. Nade mi van akkor ha sikerül a közös munka? Több mint valószínű, hogy a Yardnak sikerül a menet s Mr. X a dutyiban végzi. Kommunikáció, csapatmunka, türelem. Ezek kellenek a játékhoz, egyszerűen fantasztikus.

A Scotland Yard társasjáték és kiegészítői (4)

 • Police 07 Reloaded társasjáték

  Több mint harminc éve jelent meg a magyar boltok polcain először a Police 07 - amely a Scotland Yard magyar verziója. Bár azóta számtalan adaptáció és feldolgozás látott napvilágot, a klasszikus előnyei egy cseppet sem csorbultak - ráadásul a klasszikus dizájn megtartására is figyeltek. A feladat egyszerű: kapjátok el a bűnözőt, aki megpróbál meglépni -...

  • Játékidő: 45 perc
  • Min. játékidő: 45 perc
  • Max. játékidő: 45 perc
  • Max. játékosszám: 6
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Police 07 Reloaded társasjáték 9192 Ft-tól! - 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scotland Yard: Die Jagd nach Mister X társasjáték

  Scotland Yard: Die Jagd nach Mister X is a smaller and faster travel version of Scotland Yard. As in the original game, one player takes on the role of Mister X, and his job is to move from point to point around the map of London by using taxis, buses and subways. The remaining players act together as detectives and move around similarly in an effort to...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 25 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Scotland Yard Junior társasjáték

  A Scotland Yard Junior változata nem az egyszerűsített, kisebbeknek szóló változata a Scotland Yard társasjátéknak. Más szabályrendszerek vannak, mint az alapjátékban, más a játékmenet, de az alaptörténet ugyanaz: London utcáin bolyongva a Scotland Yard emberei Mister X-et keresik, hogy elkaphassák, és rács mögé dughassák. A játékosok közül egy valaki...

  • Játékidő: 20 perc
  • Min. játékidő: 20 perc
  • Max. játékidő: 20 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 6+ éves
  • Komplexitás: 1/5

  Scotland Yard Junior társasjáték 4000 Ft-tól! - 1 felhasználó és 11 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Scotland Yard: Das Würfelspiel társasjáték

  Mister X is back to make London unsafe once again! In Scotland Yard: Das Würfelspiel, you engage in the fast-paced chase for Mister X with the help of dice. Will you travel by taxi, underground, or bus? The dice are moody, so sometimes you get the ticket you need, but sometimes you don't. As in other Scotland Yard games, you need to work together to ensure...

  • Játékidő: 15 perc
  • Min. játékidő: 15 perc
  • Max. játékidő: 15 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 8+ éves
  • Komplexitás: 2/5

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Manfred Burggraf, Werner Schlegel, Dorothy Garrels, Fritz Ifland, Werner Scheerer, Wolf Hoermann
 • Illusztrátor:  Franz Vohwinkel, Rene Habermacher, Erika Binz-Blanke, Ugurcan Yüce, Thomas Weiss, Torsten Wolber
 • Kiadók:  Milton Bradley, Ravensburger Spieleverlag GmbH, Otto Maier Verlag, Grow Jogos e Brinquedos, Educa Sallent SA, Majora, Korea Boardgames co., Ltd., Swan Panasia Co., Ltd., Funskool Games, Bonaparte, Kawada, Co. Ltd, ツクダプリスクール (Tsukuda Preschool)
 • Elérhető nyelvek:  cseh, kínai, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, magyar, olasz, japán, Korean, norvég, lengyel, portugál, spanyol, svéd, szlovák, bolgár

Alternatív nevei


Kiadások

 • Italian edition 1983
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 36.8 cm x 26.9 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger English edition 1983
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.7 cm x 36.1 cm x 5.1 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger English edition 1983 distributed by Fisher Price
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Finnish/Swedish edition 1983
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger German third edition 1983 with SdJ + agent
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Ravensburger multilingual first edition 1983
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Ravensburger multilingual second edition 1983 with SdJ
  • Kiadás éve: 1983
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Ravensburger French edition 1984
  • Kiadás éve: 1984
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Milton Bradley English/French longbox edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 24.1 cm x 48.9 cm x 5.7 cm
 • Milton Bradley English/French shorter longbox edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.3 cm x 37.2 cm x 5.7 cm
 • Milton Bradley English longbox edition 1985
  • Kiadás éve: 1985
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 48.9 cm x 24.1 cm x 5.7 cm
  • Súly: 1 kg
 • Majora Portuguese edition
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27 cm x 37.5 cm x 5 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Ravensburger Greek edition 1986
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Nordic edition 1986
  • Kiadás éve: 1986
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 37 cm x 27 cm x 5 cm
  • Súly: 1.1 kg
 • Ravensburger Dutch/French edition 1987
  • Kiadás éve: 1987
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 43 cm x 30 cm x 5 cm
 • Ravensburger French edition 1988
  • Kiadás éve: 1988
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.5 cm
 • Ravensburger Dutch edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 29.5 cm x 43 cm x 5 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ravensburger English edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Nordic edition 1991
  • Kiadás éve: 1991
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger English edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 26.9 cm x 38.1 cm x 5.3 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ravensburger French edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Ravensburger Italian edition 1992
  • Kiadás éve: 1992
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27 cm x 31 cm x 5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger English edition 1994
  • Kiadás éve: 1994
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 36.8 cm x 26.9 cm x 5.1 cm
 • Ravensburger Dutch/French edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger English edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ravensburger German edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: német
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Greek edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: görög
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Italian edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5.5 cm
 • Ravensburger Nordic edition 1996
  • Kiadás éve: 1996
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 37.2 cm x 27.1 cm x 5.3 cm
 • Ravensburger French edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 30.9 cm x 43 cm x 5.4 cm
 • Ravensburger Polish/Czech/Hungarian edition 1997
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 27.2 cm x 37.2 cm x 5.5 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ravensburger/Tsukuda Preschool Japanese edition
  • Kiadás éve: 1997
  • Nyelv: japán
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger English/French edition 1998
  • Kiadás éve: 1998
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Ravensburger multilingual edition 2000
  • Kiadás éve: 2000
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.3 kg
 • Funskool edition 2001
  • Kiadás éve: 2001
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 22.9 cm x 48.3 cm x 5.1 cm
 • Ravensburger 20th Anniversary Edition
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.7 kg
 • Ravensburger multilingual edition 2004
  • Kiadás éve: 2004
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Finnish edition 2007
  • Kiadás éve: 2007
  • Nyelv: finn
  • Méretek: 27.2 cm x 37.2 cm x 5.3 cm
 • Ravensburger Scandinavian edition 2008
  • Kiadás éve: 2008
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Grow Portuguese edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Italian edition 2009
  • Kiadás éve: 2009
  • Nyelv: olasz
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 0.9 kg
 • Chinese edition
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: kínai
 • Funskool (India) edition 2011
  • Kiadás éve: 2011
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27 cm x 40.5 cm x 5.5 cm
  • Súly: 1.2 kg
 • Ravensburger English edition 2013
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger Eastern European edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger English edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Ravensburger French edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: francia
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1.4 kg
 • Ravensburger Italian edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: olasz
 • Ravensburger Nordic edition 2014
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: dán
  • Méretek: 27 cm x 37 cm x 5 cm
 • Ravensburger Spanish/Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2015
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Korean edition
  • Kiadás éve: 2022
  • Nyelv: Korean
 • Bonaparte Czech edition
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 19.5 cm x 28 cm x 6.2 cm
 • Educa Sallent Spanish first edition
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 30 cm x 44 cm x 6 cm
 • Grow Brazilian first edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
 • Grow Brazilian second edition
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 27.2 cm x 37.1 cm x 5.6 cm
  • Súly: 1 kg
 • Ravensburger German edition
  • Nyelv: német
  • Méretek: 37 cm x 27 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Scotland Yard társasjátékhoz