Robinson Crusoe: Promo pack
Videó beküldése

Robinson Crusoe: Promo pack

Kiegészítő, 2014
Értékelem!

Ez a játék a Robinson Crusoe: Kalandok Az Elátkozott Szigeten és a Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island – Trait Cards I kiegészítője.

A Robinson Crusoe: Promo pack egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Robinson Crusoe: Kalandok Az Elátkozott Szigeten társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. Az alapjáték több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2013-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk...

A Robinson Crusoe: Promo pack egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Robinson Crusoe: Kalandok Az Elátkozott Szigeten társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 1 - 2 óra is lehet. Az alapjáték több, összesen 3 díjat és jelölést is kapott 2013-ban. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • baltazara12

  2019-02-03 17:31:33

  A Promo pakkot honnan lehet megszerezni? Jogosnak tűnik a feltételezés hogy a nevéből adódóan elég hülye kérdés volna de mióta társasozom még sosem fújt a szél az utamba promólapokat, pakkokat pedig szinte mindegyik társasom bolti(itt jön az hogy pl.: holtak teléhez egy ismerősömnek csak úgy csatoltálk a promót netes rendelésnél). Jó persze tudom valamilyen eseményen van esély reá de a társasjátékok ünnepén kívül nem nagyon ismerek ilyet kishazánkban. 
  Jó vágom hogy nem vélemény de flusztárl hogy igazából nem lehet véleményem mert nem találkozok vele. 

A Robinson Crusoe: Kalandok Az Elátkozott Szigeten társasjáték és kiegészítői (47)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  1 - 2 óra
 • Játékosok:  1 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Kiadók:  Portal Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Robinson Crusoe: Promo pack társasjátékhoz