Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest
Videó beküldése

Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd mechanizmusra.

Angol:
Pirates is an adventure game in which you are the captain of the pirate ship. Your aim is to discover and seize a long lost legendary treasure. the boardgame consists of 81...

A Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd mechanizmusra.

Angol leírás

Pirates is an adventure game in which you are the captain of the pirate ship. Your aim is to discover and seize a long lost legendary treasure. the boardgame consists of 81 cards. Your task, as the captain, is to find the cards with treasure and transfer them to your pirate ship. While advancing through the game board, however, you may come across cards that help or hinder you search for treasure. There are even cards that eliminate you from the game! Finding the treasure is not the end - you must guard your treasure carefully since the sea is full of danger. The game ends when all treasures have been transferred to pirate ships. The winner is the player who gathers up the most treasure on his/her boat.
The board game creation system ensures that each map is unique. You never know what awaits you in the next turn, which keeps the game thrilling until the end.

Egy felhasználó árulja ezt a játékot!
 • 3 000 Ft-tól
 • 1 ajánlat

Kategória: Fantasy, Kaland, Útvesztő, Kalóz
Mechanizmus: Fogd és vidd

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chestgladiusmaster, Debrecen

Akár cserélném is! Csak személyesen itt: Debrecen!

Néhány kalózfigura és 2 db kincstoken hiányzik, a játszhatóságot nem befolyásolja (de házilag is könnyen pótolható). A lapkák megvannak. A tartozékok jó állapotúak.

1 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Ladislav Mares
 • Kiadók:  Dino
 • Elérhető nyelvek:  cseh, angol, olasz, szlovák

Alternatív nevei


Kiadások

 • Czech/English/Italian/Slovak edition
  • Nyelv: cseh
  • Méretek: 29.5 cm x 29.5 cm x 4.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest társasjátékhoz