Orbital
Videó beküldése

Orbital társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

Az Orbital egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a terület befolyásolás/irányítás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

Angol:
Orbital is a space exploration game where players cruise around the galaxy with the aid of an Orbital Drive, which converts inertia/momentum into power for launching and...

Az Orbital egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A játékmenet erősen épít a moduláris tábla, a terület befolyásolás/irányítás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

Angol leírás

Orbital is a space exploration game where players cruise around the galaxy with the aid of an Orbital Drive, which converts inertia/momentum into power for launching and consequently slinging around space. Players manage crew actions and resources to travel, discover new worlds and find secret missions. The "space" in which Orbital takes place is free form (no board). Using a simple measurement system, players place new planets after assigning their science officer to scan for them. Planets bring with them their own dangers, as do space anomalies and the occasional heap of space junk.

Kategória: Sci-Fi, Világűr
Mechanizmus: Moduláris tábla, Terület befolyásolás/irányítás, Munkás-elhelyezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Orbital társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  1.5 óra
  • Játékosok:  2 - 4
  • Tervező:  Bryan Fischer
  • Kiadók:  (Self-Published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Orbital társasjátékhoz