Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
Múzsa: Sugallatok
Videó beküldése

Múzsa: Sugallatok társasjáték

társasjáték, 2019
Értékelem!

A Múzsa: Sugallatok egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szavazás, a szövetségek, az éneklés, a színészkedés és a targeted clues mechanizmusokra. Talán a...

A Múzsa: Sugallatok egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 12 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a szavazás, a szövetségek, az éneklés, a színészkedés és a targeted clues mechanizmusokra.

A Kockamanó leírása:

Talán a megélt csaták dicső emlékei, vagy a gondtalan tánc szerelmed oldalán, tán a búcsú, a gyász, vagy pont a nevetés, a csillagok állása, vagy a pengő líra dallama... ki tudja mi, de megihletett. Homlokon csókolt egy játékos múzsa. Mutasd hát meg, mi az... mi a kapott kártyán virít! Múzsaként az lesz a feladatod, hogy rávezesd a csapatodat, a 6 kártya közül melyik remekművet kaptad a másik csapattól. Hogy a feladat még mókásabb legyen, egy Ihlet kártyát is fogsz kapni, ami megszabja, milyen módon adhatsz sugallatot a csapattársaidnak: egy könyvcímmel, egy rovar nevével, egy hárombetűs szóval - vagy éppen hangutánzó szóval, esetleg tánccal! 84 gyönyörűen illusztrált kártya és 50 vidám kihívást jelentő Ihlet kártya garantálja, hogy mindenki jól szórakozzon a múzsa, miközben csapata megpróbálja kitalálni, melyik kártyára utalt segítőjük, és a riválisaik is, akik álnok módon a legjobban összetéveszthető kártyát adták a múzsának. .

Forrás: Kockamanó
2 felhasználó és 38 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 000 Ft-tól
 • 40 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Szavazás, Szövetségek, Kooperatív, Éneklés, Színészkedés, Targeted Clues, Limitált kommunikáció, Deduction

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Múzsa: Sugallatok társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

Múzsa: Sugallatokhorvi28, Budapest, Szolnok, Kecskemét

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest, Szolnok, Kecskemét! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Kihasználatlanság miatt eladó.

0 érdeklődő


Múzsa: Sugallatokpestimisi, Budapest (Kőki)

Csomagküldéssel, vagy személyesen itt: Budapest (Kőki)! Az ár NEM tartalmazza a csomagküldés árát!

Ajándékba szántuk, csak már meg volt. Társasnavinál lett vásárolva mielött bezártak. (R.I.P) Örülnék ha kreativ gazdára találna.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Múzsa: Sugallatok társasjáték videók (3)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • lilipl

  2021-01-09 21:44:24

  Nekem ez eddig eszembe se jutott, hogy a már meglévő Dixit kártyákat és a már ahhoz meglévő kiegészítőket használjam. Köszönöm a tippet mi szerintem ki fogjuk próbálni :D

 • Merse

  2021-01-09 13:33:57

  Elhangzott, hogy simán lehetne hozzá annyi kiegészítő, mint a Dixithez. Minek? A Dixit lapjait nyugodtan lehet használni hozzá, ha kevésnek találja valaki. Vagy a Detektív klub lapjait, ezek felcserélhetők. Én egyébként mindegyiket ajánlom.

 • viktoriabenedek1

  2020-09-18 13:37:09

  Hasonló a Dixithez, de más fűszerezést kapott.
  Remek alternatíva csapatépítőkhöz, de egy baráti társaság esti kikapcsolódásához is megfelelő. Gyönyörű képi világ néz vissza egy-egy kártyalapról. Gyerekek számára is izgalmas, hiszen a különböző jelentőseggel bíró cselekedetek, sugallatok kifigurázása számukra is mókát nyújt.
  A szabálya könnyen értelmezhető újonnan kipróbálóknak is. Talán egy kicsit több kiegészítőt még elbírna csomag.
  Könnyedén beszerezhető, viszonylag kedvező áron, akár ajándéknak, akár saját használatra, biztosan nem fog a polcon porosodni.

 • Floranna

  2020-09-04 10:21:46

  Keresem mindig azokat a játékokat, amik kiváltanak egy-egy felkapottabb játékot. A Múzsa pont ilyen volt nekem. Nagyon nehezen tudtam beszerezni, hetekig vártam a raktárváltozást.

  DE! Szerintem remekül hozza a Dixit szintjét. Legalábbis az én szubjektív megítélésem szerint.

  Kinek ajánlom [személy szerint]?

  • aki szeretné beszerezni a Dixit-et, de nem akar annyi pénzt rááldozni az alap játékra és a kiegészítőkre.
  • aki szeretne egy csodálatosan gyönyörű kivitelezésű játékot.
  • aki ajándékot keres szülinapra, karácsonyra. Szerintem teljesen ideális hozzá.
  • aki szereti az asszociációs partijátékokat.
  • aki szeretne egy olyan játékot, ami nincs meg minden második ember polcán.

  Mi kevesebbet játszunk vele, de csak azért, mert sok partijátékunk van, és a párom a többit jobban szereti.

  A kártyák egyébként annyira gyönyörűek, hogy akár a falamon is el tudnám nagyban képzelni őket.

  Ajánlós!

 • crazyoh

  2020-03-26 18:24:58

  Nagyon jó partijáték. Csak néhány játék után már érződik, hogy kicsit kevés a kártya. Simán lehetne hozzá annyi kiegészítő, mint a Dixithez. A stílusa nagyon hasonlít ugye a Dixitéhez viszont csavar egyet az egészen azzal, hogy az Activity elemeit is hozzáadja. ÉS szerintem tökéletes a recept. Néha azért lehet olyan kombinációkat adni a másik csapat múzsájának, hogy még én is meglepődök a nehézségén, mert semmi sem jut eszembe. De előfordult olyan is, hogy a mi csapatunk az egész játékban megszívta a kártyákat, a másik csapatnak meg egyszerűen nem tudtunk nehezet adni, mert olyan lapokat húztunk. Ugye a játék lényege, hogy választani kell egy főt a másik csapatból, aki az adott körben a Múzsa lesz. Azután felhúzni egy Remekmű kártyát (ami a Dixithez hasonlóan egy nagyméretű festményszerű lap) és két darab Ihlet kártyát. Ez utóbbiból választani kell egyet, mert ezek mondják meg, hogy mi alapján kell a Múzsának segítenie a csapatát a játék során. Ha megvan az Ihletkártya, akkor azt és a Remekmű kártyát oda kell adni a Múzsának, aki kap egy kis időt, hog kigondolja, hogyan is fogja megoldani a feladatot. A Múzsa felhúz még 5 darab Remekmű kártyát és összekeveri az előbb megkapott kártyával. Végül kiteríti a 6 darab nagyméretű kártyát képpel felfelé fordítva, hogy a csapattársai jól megnézzék. Ezután az Ihletkártyán lévő utasítást követve (ez lehet mutogatás, kézzel rajzolás, dúdolás, valamilyen film, könyv, tevékenység megnevezése) próbálja rávezetni csapatát, hogy a megfelelő kártyára mutassanak rá. Ha sikerül, akkor a kártyán lévő pontszámot megkapja a csapat. Abban az esetben, ha nem, akkor az ellenfél csapatához kerül a pont. A kártyák 2-4 pontúak lehetnek, ha jól tudom. De van köztük tényleg olyan, amikor például táncolással kell rávezetni a csapatot egy olyan képre, amin ogre bokrok vannak. Vagy dúdolni kell egy pingvines képet. Eddig még csak 2v2-ben játszottam, illetve úgy, hogy csak ketten voltunk és a játék ellen, mert azt is lehet. De lassan ki kéne próbálni több fővel is ezt a játékot. Van egy sima Muse nevű játék is, ami nem tudom pontosan milyen lehet, de kíváncsi vagyok rá. Meg promo lapok is, de az azért semmi egy Dixit kiegészítőhöz képest. Közepes méretű társasjáték, és nagyon szép doboza van. A legjobb, hogy semmi előkészülete nincs, és ha új emberekkel szeretnénk játszani, akkor 5 perc alatt el lehet mondani a szabályokat (egy darab jó minőségű lapon van a szabály) és mehet is a játék. Árát tekintve egyáltalán nem drága, szóval megéri beszerezni, mert remek hangulatot teremt. Bátran merem állítani, hogy megállja a helyét a többi klasszikus parti társas között. Ja és családdal, barátokkal, ismerősökkel, tulajdonképpen bárkivel nagyon jó játszani és megalapozza a hangulatot.

 • email4emi

  2020-01-01 14:38:07

  Tegnap este kipróbáltuk. Nagyon vicces játék, jókat lehet nevetni közben. Szerintem akinek tetszik a Dixit, annak ez is fog. Sokan mondták, hogy hasonló a Dixithez, valóban. Ennek ellenere más is egyben. Véleményem szerint megfér a két játék egymás mellett. Mi biztos beruházunk majd egyre.

 • kchpank1.kv

  2019-04-11 12:15:27

  Nagyon izgalmas partyjátéknak igérkezik és a Gémklubnál hamarosan magyarul is megjelenik a Múzsa: Sugallatok. Várjuk. :)

A Múzsa: Sugallatok társasjáték és kiegészítői (2)

 • Muse társasjáték

  Where will your muse guide you? Lead your teammates to inspiration using cryptic clues and surreal imagery in Muse, a beautiful party game with over one hundred fully-illustrated cards. Play cooperatively at lower player counts, or divide into teams for competitive play with four or more at the table — the game is played the same either way! As a muse, you...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 12
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves
  • Komplexitás: 1/5
 • Muse: Renaissance társasjáték

  Muse: Renaissance is a stand-alone expansion for Muse and Muse: Awakenings featuring 84 additional and unique Masterpiece cards. This version can be played alone or added as an expansion to Muse and/or Muse: Awakenings. Muse: Renaissance also has an all-new individual scoring system which opens up more options for playing. Enjoy a new game, or play the...

  • Játékidő: 30 perc
  • Min. játékidő: 30 perc
  • Max. játékidő: 30 perc
  • Max. játékosszám: 8
  • Min. játékosszám: 2
  • Ajánlott életkor: 10+ éves

  Muse: Renaissance társasjáték 9690 Ft-tól! - 1 üzlet árulja ezt a játékot!

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 12
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Jordan Sorenson
 • Illusztrátor:  Mike Dashow, Vincent Joubert, Andre Garcia, Sean Thurlow, Marius Janusonis, Emily Hancock, Apolline Etienne
 • Kiadók:  Gém Klub Kft., Ludicus, Quick Simple Fun Games, Fractal Juegos (Fractal Games), funbot
 • Elérhető nyelvek:  angol, német, magyar, román, spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2018
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 4.7 cm
 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 16.2 cm x 23.2 cm x 4.5 cm
 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 16.2 cm x 23.2 cm x 4.5 cm
 • German edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: német
 • Romanian edition
  • Nyelv: román

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Múzsa: Sugallatok társasjátékhoz