Mouni: Taktika, szoctám, élet
Videó beküldése

Mouni: Taktika, szoctám, élet társasjáték

társasjáték, 2023
Értékelem!

A Mouni: Taktika, szoctám, élet egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. A társast, 18 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol:
Mouni is a board game that combines the challenges of survival and strategic thinking with a humorous and exciting gaming experience. The goal of the game is for players to...

A Mouni: Taktika, szoctám, élet egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. A társast, 18 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Angol leírás

Mouni is a board game that combines the challenges of survival and strategic thinking with a humorous and exciting gaming experience. The goal of the game is for players to collect 60 points and pass the Municipality field, while using various cards to gain an advantage or make it more difficult for their opponents.

There are four main types of cards in the game: event, object, instant, and crunch. Event cards give one-time tasks that must be completed immediately. Object cards help players in different ways, such as giving extra steps or other benefits. Instant cards can be played at any time and have an immediate effect on the game. Crunch cards help players with various properties on their journey.

During the game, players can roll, move, and complete various tasks on the fields they step on. There is also the possibility of fighting, where players compete against each other for points or cards.

Mouni is an exciting and varied game where players need to think strategically and find the best method to win. The humorous elements and varied cards of the game guarantee that every game party will be a unique and memorable experience.

—description from the designer

A "Mouni" egy társasjáték, amely a túlélés és a stratégiai gondolkodás kihívásait ötvözi egy humoros és izgalmas játékélménnyel. A játék célja, hogy a játékosok összegyűjtsenek 60 pontot, és áthaladjanak az Önkormányzat mezőn, miközben különböző kártyákat használnak fel, hogy előnyhöz jussanak, vagy megnehezítsék ellenfeleik helyzetét.

A játékban négy fő kártyatípus található: esemény, tárgy, instant és krícsör. Az esemény kártyák egyszeri feladatokat adnak, amelyeket azonnal végre kell hajtani. A tárgy kártyák különböző módon segítenek a játékosoknak, például plusz lépéseket adnak, vagy más előnyöket biztosítanak. Az instant kártyákat bármikor ki lehet játszani, és azonnali hatással vannak a játékra. A krícsör kártyák pedig különböző tulajdonságokkal segítik a játékosokat az útjukon.

A játék során a játékosok dobhatnak, léphetnek, és különböző feladatokat teljesíthetnek a mezőkön, amelyekre lépnek. A játékban lehetőség van verekedésre is, amely során a játékosok egymás ellen küzdenek a pontokért vagy a kártyákért.

A "Mouni" egy izgalmas és változatos játék, amelyben a játékosoknak stratégiailag kell gondolkodniuk, és meg kell találniuk a legjobb módszert a győzelemre. A játék humoros elemei és változatos kártyái garantálják, hogy minden játékparti egyedi és emlékezetes élmény lesz.

—description from the designer (Hungarian)

Kategória: Kártyajáték, Kockajáték, Szójáték
Mechanizmus: Kereskedés, Moduláris tábla, Kockadobás, Akció/Esemény, Események, Verseny, Finale Ending, Map Reduction, Deck Construction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Mouni: Taktika, szoctám, élet társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 120 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  18+
 • Tervező:  Győri Gergő
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2023
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 29.7 cm x 29.7 cm x 7.1 cm
  • Súly: 0.7 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Mouni: Taktika, szoctám, élet társasjátékhoz