Maracaibo: Oportunista Promo Card
Videó beküldése

Maracaibo: Oportunista Promo Card

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Maracaibo kiegészítője.

A Maracaibo: Oportunista Promo Card egy összetett kiegészítő a Maracaibo társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. Az alapjátékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék...

A Maracaibo: Oportunista Promo Card egy összetett kiegészítő a Maracaibo társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 30 - 120 perc is lehet. Az alapjátékot 2019-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Az Év Játéka kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a pontról pontra mozgás, a solitaire, a szcenárió / küldetés / kampány és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

Kategória: Felfedező, Közgazdaság, Kiegészítő
Mechanizmus: Pakli tervezés, Pontról pontra mozgás, Solitaire, Szcenárió / Küldetés / Kampány, Játék végi bónuszok, ECO-05 Income, Contracts, Track Movement

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Maracaibo társasjáték és kiegészítői (5)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 120 perc
  • Játékosok:  1 - 4
  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  Ediciones MasQueOca
  • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

  • Spanish edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: spanyol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Maracaibo: Oportunista Promo Card társasjátékhoz