Lélekpillangó
Lélekpillangó
Videó beküldése

Lélekpillangó társasjáték

társasjáték, 2013
Értékelem!

A Lélekpillangó egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a történetmesélés és a limitált kommunikáció mechanizmusokra. Lélekpillangó önismereti társasjáték: Boldogságot...

A Lélekpillangó egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a történetmesélés és a limitált kommunikáció mechanizmusokra.

A Játéksziget leírása:

Lélekpillangó önismereti társasjáték: Boldogságot adni és kapni: mindenkinek ez az egyik célja az életben. De vajon tudjuk mi tesz boldoggá másokat és minket? A Lélekpillangó társasjáték során közelebb kerülünk a válaszhoz, hiszen minden fordulóban egy játékos megpróbálja kitalálni, a többiek közül kit mi tenne boldoggá. A kulcs az egymásra hangolódás, mivel a többi játékos is akkor kap pontot, ha az osztó eltalálja, melyik lapot választották. A játékot még változatosabbá teszik a szituációkártyák, amik megadják, mi szerint kell választani a játékosnak. Egy kérdés, sok-sok kép - vajon melyik illik a játékostársaidra? Játékosok száma: 2-6 fő Játékidő: 20-40 perc Ajánlott életkor: 7 éves kortól

Forrás: Játéksziget
Egy felhasználó és 6 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 5 990 Ft-tól
 • 7 ajánlat

Kategória: Partijáték
Mechanizmus: Történetmesélés, Limitált kommunikáció

Szabálykönyv

Ehhez a társasjátékhoz elérhető magyar szabálykönyv, amit ide kattintva le is tudsz tölteni!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Lélekpillangó társasjáték vásárlása, árak és üzletek

A felhasználók ajánlatai

LélekpillangóNina11

Csak személyesen!

Személyesen Budapest, Örs vezér környékén munkaidőben, vagy a XVII. kerületben szinte bármikor át tudjuk adni, hetente egyszer, előre egyeztetett időpontban a piros metró vonalán is.

0 érdeklődő
Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Szabálykönyvek (1)

Kapcsolódó cikkek

Kommentek

Kommentek

 • vuca1711

  2020-01-02 10:07:58

  Kicsit hasonló játék, mint a dixit. Ugyanúgy asszociációs játék viszont kicsivel mélyebb a modnanivalója. Nagyon jó játék pároknak, hiszen ezzel megismerhetik egymás gondolkodásmódját és érzéseit. Kezdő pároknak pont ezért jó az ismerkedési időszakban. Családon belül is szuper, mert rájössz mennyire ismerheted közeli hozzátartozódat. Ismerős körben pedig kiderülhetnek olyan dolgok is a másikról, amiről eddig nem is tudtál. Az elején kicsit félelmetes lehet azoknak akik zárt személyiségek, de ha megnyílnak rájuk is építő jelleggel hat a játék. Mi kint játszottuk először a szabadban így még jobb hangulatúra sikeredett. A kártyák szépe, a játéknak pedig érthető a menete. Pszichológus hallgatóknak, pszichológusoknak különösen jó lehet, hiszen az emberek kiismerése, megismerése a játék célja. Nekik kimondottan ajánlom.

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Kiadók:  Gém Klub Kft.
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2013
  • Nyelv: magyar
  • Méretek: 21 cm x 21 cm x 5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Lélekpillangó társasjátékhoz